@ poze, cand puneti pozele pe imageshack, sub butonul de browse aveti optiunea sa le micsorati, alegeti 800X600 si atunci s-ar vedea toate bine
acuma sa ma scuzati dar sunt nou pe forumul asta si sunt confuz, am vazut ca Andrei a pus pozele lui eugen, dar dragos74 apare si el cu pozele alea

cu stiuca, deci Dragos si Eugen sunt aceiasi persoana ?

sau doi prieteni buni
oricine ar fi tot nu mi-a raspuns la intrebari in legatura cu stiuculita aia:), mai pun odata ce am scris
"Eugen FELICITARILE MELE!!!!, asa mai merge , te invidez, poate ne povestesti cum a fost drilul cu stiucuta aia, ce fir ai folosit? plutitor sau scufundator, sau numai leaderul e scufundator, si ceva despre musca aia si technica folosita, recuparat incet sau repede, daca ai prins si somoteiul ala ma gandesc ca ai dat aproape de fund, da-ne mai multe informatii te rog, mersi. Eu nu am prins stiuca in viata mea si numa gandul la un dril cu asa un monstru prins la musca imi da fiori
Daca nu vrei sa dezvalui secretele astea aici , da-mi un mesaj pe privat, eu nu pot sa fiu un pericol daca aflu ca sunt cam departe asa ca poti fi linistit
"