stefan,
pe dragos tree sa-l invidiezi si daca vrei sa afli detalii sa-i scrii un mesaj privat.
acuma vad ca prietenii mei au exagerat la greu si au pus cam prea multe pozne de care chiar nu era nevoie.
primele poze pe care le-a pus andrei pt mine is facute joi seara, prima dup-amiaza dupa ce am terminat eu un proiect la job care m-a cam tinut blocat vreo 2 saptamani. cum am reusit sa scap, am sunat nevasta sa-i spun ca mai dureaza

dupa care imediat pe dragos si via la peste. trebuia sa fac niste poze ca sa raspund pe alt ton lui miki in special, pe topicul asta.
a iesit doar vreo ora de pescuit pe lacul caldarusani. am aflat la locul faptei ca se tot duc niste campioni de spin pe acolo, ca precis aia au luat toata crema si nu avem multe sanse. deci era o provocare, practic.
a trebuit sa ne bagam dupa un plaur si sa asteptam sa iasa un echipaj ca sa ajungem pe locul de dintoase. acolo ne-am facut sculele in barca, legat lidere, alea alea.
acolo am dat de cateva ori si am luat eu somoteiul, dupa care au iesit si baietii aia cu barca sa plece acasa si numa' bine ne-am dus noi sa vedem daca au mai lasat ceva. se pare ca nu i-au luat pe toti din zona aia, dat fiind ca lui dragos i-a intrat in maxim 10 lanseuri stiuca aia. dup-aia am tuns-o acasa si cam asta a fost.
maine sau poimaine e pe vine o iesire la avati. dar nu o sa fac pun si poznele de atunci, ca nu am de gand sa imi fac vreun obicei din asta, nemaivorbind ca riscam sa o dea in oftica niste specializati pe avat la spin si nu are sens. he he he
vroiam numa' sa vad ce ziceti voi, adica daca ati stramba din nas la din astea si ati mai simti lipsa pitzigoiului de pe creanga de mesteacan si a susurului de izvor. remarc ca v-ar placea ca idee si altele, deci este bine.
fire intinse