Lac vs. Rau

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Iun 2007, 13:17

cosmin81 scrie:la rama din pacate se pescuieste cel mai adesea dupa exemplare ca alea! asa ca nu ne mai arata sa ne ofticam :cry: ....mai Tavi mai...oof oof...mai mai :lol:
Nu a fost prins la rama!
Si nici astia:

Imagine

cristian.ene
veteran
veteran

stiucile nocturne

Mesaj de cristian.ene » 26 Iun 2007, 13:22

Dragos,

am gasit racheta dar mai am ceva ani pana ajung la nivelul ei. PArtidele de tenis sunt interesante mai pierd mai castig dar e sigur ca partenerii sunt in crestere si supravietuiesc si unui maraton de 7 ore de tenis. Un alt avantaj ca pot s ama duc zilnic daca ma tin tendoanele si neuronii de jucat pana dimineata. Noapte e perioada buna de prins stiuca la stremere ? ce zici ?

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 13:28

cosmin81 scrie:Stefane, sinking tip sau intermediate sau chiar floating e bun pe astfel de ape! depinde si de musca pe care o folosesti! modelul ala de muddler este extrem de flotant, asa ca cu fir floating va face precum un popper....ceea ce nu e rau ptr stiuk de asemenea!
Sa nu-mi spui ca ai stiuci prin Noua Zeelanda? :)) sau planifici o vacanta mik in Delta Dunarii anul asta? ;)
nu am stiuci aici, chiar alea mai lipsesc :), dar din cauza ca nu am prins in viata mea stiuca sunt tare curios cum se prinde la musca :), vin in ro anul asta dar in toiul verii si nu e tocmai sezonul stiucii, dar tare as vrea sa fac o delta vreodata cu batul de musca, nu stiu cand voi apuca :)
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 13:52

Tavi scrie:Nu vreau sa fiu rau (poate doar asa, un pic :lol: ) dar,
dupa un DINASTA, cu ce scule ati da?
Chiar sunt curios, clasa, lungime lanseta, fir sinking, floating, etc, stiti voi
Imagine
Tavi citeste topicul asta:

http://www.flytying.ro/forum/viewtopic.php?t=54

e o mica parte din raspuns pe acolo :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Iun 2007, 14:08

L-am citit :wink:
Ai scris corect : e o mica parte din raspuns acolo

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 14:16

Tavi scrie:L-am citit :wink:
Ai scris corect : e o mica parte din raspuns acolo
continuare raspuns :) : deci eu as zice ca un batz clasa 6-7 si chiar mai mare, un 9ft iar ca fir, as incerca pe amandoua pana gasesc zona de hranire :), iar muste iara depinde cu ce se hranesc :), as incerca ceva streamere ptr inceput..:)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Iun 2007, 14:25

stefan,
cu fire cu sinktip am dat dar se poate si am mai prins altele si cu intermediare, floating, fullsink, shooting headuri samd.

tavi,
eu nu prea am timp anul asta dar sunt convins ca daca il suni pe dragos intr-un weekend si il duci pe un loc unde stii ca-s din astia o sa-ti arate el rapid ca intra si la fly. la pariu! :)

cristi,
nu mai am demult nici o lanseta facuta de tine, s-au rupt toate pentru ca le-i pus gresit inelele. he he he...glumesc. le-am vandut foarte ieftin pentru ca stiam ca va veni momentul cand vei incepe revendici pestii daca continuam sa prind cu lansete facute de tine. asa ca dau cu ce se nimereste, sau mi le fac eu, oricum lanseta conteaza mult mai putin ca mana, vechea mea teorie tine bine mersi si se verfica pe zi ce trece. :)

vezi in poze, folosesc un 9wt din 4 bucati, dragos un loomis de 7wt tot facut de noi, asa ca nu prea vad ce tot revendici. cum sa-ti explic, mi-am mai facut si pantofi la comanda, si haine, s-a mai intamplat, dar nu am simtit niciodata nevoia sa port un respect nemasurat celui pe care l-am platit sa lucreze. pricepi? cam despre asta e vorba.

am inteles ca tu traiesti cu senzatia ca le-ai fost profesor tuturor celor cu care ai avut ocazia sa dai la peste. daca asta vrei sa insinuezi aici, vezi ca te contrazici, discuti cu unul care face lucrurile exact invers de cum iti zice tie viziunea despre pescuit. inca te mai si miri ca se intampla cutare sau cutare chestie, desigur, norocul incepatorilor. mda, bine.

ceva teorii mai contemporane, lucruri proaspete, ai revolutionat tenisul in vreun fel, zi-ne ceva ca ne faceam griji de cand n-am mai auzit de tine.
practic in fiecare zi la peste ne tot gandeam, doamne ce-o mai fi facand el, ptiu cat de bun era mai si atata talent irosit pe zgura...zzzz

@danr

faptul ca asta se tot ia de mine nu cumva il califica la un ban?

habar nu am care-i regulamentul de ultima ora, dar nu-mi pare normal sa tot frece melodia aia a lui. acuma clar, daca ai face asta, garantat ajungem amandoi personaje intr-un articol sf pe un anume blog despre tenis si pescuit sau invers. te-as intelege daca nu-l zbori. :D

dar totusi, fa-l sa inteleaga ca nu am chef sa-i mai raspund si ca nu este ok sa ma amestece in discutii in care nu am avut nimic de zis oricum. nu este prima data, nu de alta.

eu votez clar pentru ban, dat fiind ca oricum despre pescuit nu prea are nimic de zis ci numa despre rodbuilding care nu-i chiar acelasi lucru.

tu ce zici?

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 26 Iun 2007, 14:30

Stefan Florea scrie:
cosmin81 scrie:Stefane, sinking tip sau intermediate sau chiar floating e bun pe astfel de ape! depinde si de musca pe care o folosesti! modelul ala de muddler este extrem de flotant, asa ca cu fir floating va face precum un popper....ceea ce nu e rau ptr stiuk de asemenea!
Sa nu-mi spui ca ai stiuci prin Noua Zeelanda? :)) sau planifici o vacanta mik in Delta Dunarii anul asta? ;)
nu am stiuci aici, chiar alea mai lipsesc :), dar din cauza ca nu am prins in viata mea stiuca sunt tare curios cum se prinde la musca :), vin in ro anul asta dar in toiul verii si nu e tocmai sezonul stiucii, dar tare as vrea sa fac o delta vreodata cu batul de musca, nu stiu cand voi apuca :)
e unic si senzational :wink: de regula torpila sare cand nu astepti :lol: , drilul nu se compara cu altele ca pestele e rapid schimba directia de nu poti urmari in plus cateodata mai sare afara ca pastravul .... se lupta cu adevarat ca un rapitor.... sa nu las ocazia cand vii in Ro :wink:

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 14:41

imi imaginez cum trebuie sa fie :shock: :shock: :shock: , as incerca cand vin in ro, daca ma duce Tavi intr-un loc unde stie el ca sunt stiuci flamande :lol:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 26 Iun 2007, 14:56

Stefan Florea scrie:imi imaginez cum trebuie sa fie :shock: :shock: :shock: , as incerca cand vin in ro, daca ma duce Tavi intr-un loc unde stie el ca sunt stiuci flamande :lol:
:D sa ai un bat de clasa mare - eu primul am prins cu 4/5 dar cel 8 e cel mai bun , zic eu - restul probabil o sa ai de la tavi (forfac, inaintas de pike mono sau hard mono si strimerul la capat) :wink:

Scrie răspuns