Nu a fost prins la rama!cosmin81 scrie:la rama din pacate se pescuieste cel mai adesea dupa exemplare ca alea! asa ca nu ne mai arata sa ne ofticam....mai Tavi mai...oof oof...mai mai
Si nici astia:

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
nu am stiuci aici, chiar alea mai lipsesccosmin81 scrie:Stefane, sinking tip sau intermediate sau chiar floating e bun pe astfel de ape! depinde si de musca pe care o folosesti! modelul ala de muddler este extrem de flotant, asa ca cu fir floating va face precum un popper....ceea ce nu e rau ptr stiuk de asemenea!
Sa nu-mi spui ca ai stiuci prin Noua Zeelanda?) sau planifici o vacanta mik in Delta Dunarii anul asta?
Tavi citeste topicul asta:
continuare raspunsTavi scrie:L-am citit![]()
Ai scris corect : e o mica parte din raspuns acolo
e unic si senzationalStefan Florea scrie:nu am stiuci aici, chiar alea mai lipsesccosmin81 scrie:Stefane, sinking tip sau intermediate sau chiar floating e bun pe astfel de ape! depinde si de musca pe care o folosesti! modelul ala de muddler este extrem de flotant, asa ca cu fir floating va face precum un popper....ceea ce nu e rau ptr stiuk de asemenea!
Sa nu-mi spui ca ai stiuci prin Noua Zeelanda?) sau planifici o vacanta mik in Delta Dunarii anul asta?
, dar din cauza ca nu am prins in viata mea stiuca sunt tare curios cum se prinde la musca
, vin in ro anul asta dar in toiul verii si nu e tocmai sezonul stiucii, dar tare as vrea sa fac o delta vreodata cu batul de musca, nu stiu cand voi apuca
Stefan Florea scrie:imi imaginez cum trebuie sa fie![]()
![]()
, as incerca cand vin in ro, daca ma duce Tavi intr-un loc unde stie el ca sunt stiuci flamande