Lac vs. Rau

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Iun 2007, 15:07

tavi,

lasa si tu un numar de telefon pe privat la mine. ca sa stiu pe cine sun in primul weekend liber cand pot sa ies la un pescuit impreuna cu dragos.
daca tot ai scos pozele alea, acuma te-ai dat de gol ca stii niste locuri.
deci tu ne duci acolo si cine pierde meciul da berea. bene asa? :D

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 26 Iun 2007, 17:12

@Tavi

eu n-am insinuat ca l-ai fi luat la rama! Dar sincer zic ca oriunde ai merge mai toti natafletzii dau la rama si prind dihanii, in timp ce autoritatile vin discret cu barca la tine si itzi cer ranjind banii de taxa pe ape de munte si zicandu-tzi ca ai voie numai la artificiale desi te vede clar ca esti singurul care da la lingura! Era asa un fel de oftat daca vrei! Si ca un P.S. daca i-ai dat numarul tau lui Eugen, sa stii k ma alatur si eu echipei de shok.

@ Stefan

Man, daca vii la romales si ai vreun gand de stiuci cu scoici pe cap si halitoare de pene, da un semn inainte si poate bagam o Delta mik cu baietii!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Iun 2007, 17:19

mah eu m-am cam specializat la proba de vopsit o su de metri garduri, asa ca tare-mi e ca voi bagati si eu o sa zic pas.

pana una alta treci tu un pic YM pt ca au venit componentele si poate vrei totusi sa-ti faci si tu varga aia minune. diseara pe la 9 sunt acasa, sau 10, sau 11..

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Iun 2007, 20:31

Mah nush ce am facut dar acu musai sa arat locuri de pastravi si stiuci capitale muscarilor de pe doo continente.
Care binenteles o sa-mi rupa capu daca nu prind:
"bueeeei, pai te-ai laudat pa forum ca asa si pe dincolo...."
Si io, de fapt, numa am intrebat cu ce scule se pot prinde neste pastraviori
Una zici si alta se-ntelege. :lol:
Haidati toti, uitati de Canada, NZ, Slovenia, Laponia, sunt vrajeala de marketing.
Locurile care le stiu io is cele mai adevarate.
Prindeti garantat.
Daca nu va dau si beri :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Iun 2007, 20:45

Pot veni doar la beri? :lol: :lol: Ce rost are sa ne mai formalizam si sa vanturam mustele o zi intreaga, ca sa ajungem in final tot la beri? :lol: :lol:

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 22:08

_Sanya scrie:
Stefan Florea scrie:imi imaginez cum trebuie sa fie :shock: :shock: :shock: , as incerca cand vin in ro, daca ma duce Tavi intr-un loc unde stie el ca sunt stiuci flamande :lol:
:D sa ai un bat de clasa mare - eu primul am prins cu 4/5 dar cel 8 e cel mai bun , zic eu - restul probabil o sa ai de la tavi (forfac, inaintas de pike mono sau hard mono si strimerul la capat) :wink:
lui tavi abia acuma ii soseste primul bat de musca (daca i mai soseste... :lol: ), de unde sa aiba el forface si streamere? :D , eu am unu de clasa 6 sper sa ma descurc, acuma depinde de tavi daca stie locu cu stiuci flamande si pastraviorii mici ca ala :shock: (eu tot cred ca o fost prins in nz nu in ro 8) )
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 23:51

cosmin81 scrie:@Tavi

eu n-am insinuat ca l-ai fi luat la rama! Dar sincer zic ca oriunde ai merge mai toti natafletzii dau la rama si prind dihanii, in timp ce autoritatile vin discret cu barca la tine si itzi cer ranjind banii de taxa pe ape de munte si zicandu-tzi ca ai voie numai la artificiale desi te vede clar ca esti singurul care da la lingura! Era asa un fel de oftat daca vrei! Si ca un P.S. daca i-ai dat numarul tau lui Eugen, sa stii k ma alatur si eu echipei de shok.

@ Stefan

Man, daca vii la romales si ai vreun gand de stiuci cu scoici pe cap si halitoare de pene, da un semn inainte si poate bagam o Delta mik cu baietii!
cosmine mersi de invitatie, nu stiu daca o sa am timp de o delta, vacanta mea in ro o sa fie cam dedicata pastraviorilor, ca ala din poza lu tavi :lol:
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Iun 2007, 07:38

Tavi scrie:Mah nush ce am facut dar acu musai sa arat locuri de pastravi si stiuci capitale muscarilor de pe doo continente.
Care binenteles o sa-mi rupa capu daca nu prind:
"bueeeei, pai te-ai laudat pa forum ca asa si pe dincolo...."
Si io, de fapt, numa am intrebat cu ce scule se pot prinde neste pastraviori
Una zici si alta se-ntelege. :lol:
Haidati toti, uitati de Canada, NZ, Slovenia, Laponia, sunt vrajeala de marketing.
Locurile care le stiu io is cele mai adevarate.
Prindeti garantat.
Daca nu va dau si beri :lol:

cu clasa 5 mere acolo in paradisul pastravilor? numa' sa va feriti cand scot snurul ca deja am facut ceva victime :)
berea moldovineasca ii cea mai buna, aia o aduc io. :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 27 Iun 2007, 08:45

Stefan : asta nu am stiut :) dar daca gasiti stiucile descurcati sunt sigur :wink:
forfac este gata facut (tot din hard mono sau pike mono sau poti sa impletesti tu din mono de 0.35 numai sa fie rigid la capat pui un inaintas (tipet) eu recomand pikemono de 30lb (30-40cm) cu un lacat,pe asta vine musca care sa fie cat mai mare eu folosesc streamere de 12-15cm dar daca gasiti dintiosi mai mari (in jur de 3kg) merge si streamerul de pana 20cm (si peste) ... probabil eugen stie mai multe eu numai in ianuarie am inceput sa dau la stiuci :wink:

clasa 6 merge la inceput , doar sa nu pui streamere grele... eu primul am prims cu un bat de 4/5 dar mi-a prins de tot si repede am achizitionat o scula de 8 (daca vrei sa lansezi la distanta mare si cu streamere lestate trebuie cls8)

apropo ! ceva filmulete gasesti si pe youtube cu pikeflyfishing.... ieri tottam umblat pe site ca am cautat filmulete cu cleni(chub) dar nimic nu e in domeniul fly , saraci americanii nu au numai pastrav :D

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 27 Iun 2007, 09:57

e un tip pe nume Rasmus Hansen care are ceva filmulete pe net cu stiuci la streamer, are si un site al sau dar nu-i mare lucru acolo. Sa vedeti moanstre si pokemoance acolo prinse la musca! pacat ca nu se invecineaza si Romania cu Suedia! :D
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Scrie răspuns