Lac vs. Rau

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Oct 2007, 21:02

cosmin81 scrie: pacat ca asa mari sunt din ce in ce mai rari.a papat pana in gat.
foarte misto halosu!
chiar ca pacat, imi place tare mult cum lupta astia mai batrani.
acu, ai sa ne zici ca e pe rau dar stiu sigur ca ai dat cu nimfe pe lac si ai trucat poza. :D este ca te-am prins?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 30 Oct 2007, 10:44

am crezut initzial ca e shalo, dar cand colo era bibi. chiar se lupta frumos astia mari. la clouser, nimfe n-aveam acum la mine.dar merge si la nimfe.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Oct 2007, 11:35

ai avut un sezon la dispozitie sa iei unu mai mare ca ala al meu si numa' de atat esti in stare? :twisted: :D

guess what, duminica bagam, in sfarsit am timp. :)

pityu
veteran
veteran

Lac vs rau

Mesaj de pityu » 19 Noi 2007, 22:53

Cosmine, la ce ai prins bibanu' ? La streamer ?

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 20 Noi 2007, 08:08

clouser minnow cu ochi de plumb! dar am fost saptamana trecuta si am luat si la niste combinatii ciudate de wooly bugger cu boobies de culoare olive, din marabou. dadeau foarte bine in ele. in schimb la clouser numai bibani mici dadeau.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 20 Noi 2007, 09:45

cosmin, tu de unde iti procuri boobies?
mercy!

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 20 Noi 2007, 10:01

imi fac singur toate mustele.doar materialele le procur de pe unde apuc. :lol:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 20 Noi 2007, 10:04

:roll: :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 20 Noi 2007, 10:32

Desi nu sunt incepator capitolul muste totusi la streamer sunt afon.
Sfaturi pescuit la balta trestie in jur, smarcuri, am un streamer batul clasa 7, WF7, unde lansez si cum recuperez? Exista biban si stiuca (cateodata).
In ce sezon merge mai bine?
the angler is catching xxx, not by the lure

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 10:43

sir.JONES scrie:Desi nu sunt incepator capitolul muste totusi la streamer sunt afon.
Sfaturi pescuit la balta trestie in jur, smarcuri, am un streamer batul clasa 7, WF7, unde lansez si cum recuperez? Exista biban si stiuca (cateodata)
exact acolo unde ai lansa si cu vobler sau lingura. la recuperari ai mai multe alternative, inclusiv absenta recuperarii.

problema principala de rezolvat este partea cu lansatul dar o rezolvi prin antrenament intensiv, bibliografie de casting gasesti pe net.

tree sa legi muste daca vrei sa ai rezultate, nu exista o traditie serioasa la pescuitul de balta, deci daca vrei sa iei ceva cu solzi mai mari tree sa-ti asumi faptul ca vei avea mult de experimentat de unul singur.

ti-ar mai prinde foarte bine si o barca si un meniu mai variat de fire. si yahoo mess pentru discutii cu alti amatori de distractie la panglica.

welcome to the club D

Scrie răspuns