alta treaba n-ai, bogdane?
acuma glumesc. incearca, daca te inspira. exista si imitatii de icre de somon, daca iti place sa experimentezi iti dau link-uri. eu nici d-alea n-am facut fiindca n-am prea vazut somoni pe la noi, decat la metro.
cred ca-s mai bune imitatii la papica din meniu. ar fi fost deja musca consacrata daca era macar la fel de buna ca alea stiute, ma gandesc. ramele pe rau sunt import, ca si icrele cu care dau craparii la pastrav pe vidra. eu unul n-am vazut niciodata vreunu' sa ia peste.
acuma, sigur, toate pot merge cand e pestele turbat. da' pana si taranii aia care-si cresc cocosi si caini anume ca sa aiba cu ce lega muste pentru pastrav o fac dintr-un motiv legat de productivitate, ca nu le-ar fi greu sa sape dupa rame. acuma ca mai dau un carabete pe langa piatra cand o ia mai bine la asa ceva, asta e. de unde dubbing SDF si sarma de plumb sau tungsten. hi hi hi.
chit ca mi se pare ca exista prin anumite locuri si imitatii de carabeti care se leaga de zeci de ani. parca chiar nea jean imi povestea ca prindea in tinerete cu niste imitatii legate pe balta din canepa si cred ca ceva de genul asta era. nu mai stiu sigur da' nici nu conteaza in contextul discutiei.
mai bine nu ziceam de san juan, ca ridicam mingea la fileu pentru discutii despre rame si parca-s un pic cam prea multe lately. parerea mea, deh.