imediat incepe sezonul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Crisp, imi pare rau ca nu ai apucat sa pescuiesti in voie pe 1 mai. Dar e abia inceputul, mai ai destula vreme. Si eu am fost cu sotia si alti amici asa ca doar f putin timp de scaldat momeala in curent am avut. Apa era insa ff limpede si rece (pastravul in zona Azuga prefera putin tulbure) deci si daca asi fi dat 2-3 ore ma intreb daca aveam 1-2 muscaturi. Am dat odata pe 5 mai intr-un rau din Ardeal, era murdar si ff rapid, debit de 4-5 ori mai mare ca normalul. 3 ore nici o muscatura si cand sa plec am agatat de coada sau de burta un pastrav de vreo 30 cm, langa mal. Saracu' s-a zbatut tare, s-a desprins din ac, a cazut pe mal si desi m-am aruncat pe el ca o pantera tot mi-a fugit pe sub maini...Nu ai fi vrut sa fii langa mine in momentul ala, crede ma.
Tu pe ce rau ai fost de l-ai gasit tulbure si rece, vijelios? Poti sa imi scrii in privat si iti spun si eu niste locuri unde poti incerca nu f departe de Bucuresti (100-150 km).
Tu pe ce rau ai fost de l-ai gasit tulbure si rece, vijelios? Poti sa imi scrii in privat si iti spun si eu niste locuri unde poti incerca nu f departe de Bucuresti (100-150 km).
- vijelie
- veteran
si mie imi pare rau ca nu am prins mai multi
doar vreo 60 de bucati asa ca asta din poza la lingura Berti taifun nu la musca

dar sa nu disperati ca i-am luat ca jur ca nu am plecat acasa decat cu un peste pentru o masa cu prietena mea

dar sa nu disperati ca i-am luat ca jur ca nu am plecat acasa decat cu un peste pentru o masa cu prietena mea

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran
Tu pe ce rau ai fost de l-ai gasit tulbure si rece, vijelios? Poti sa imi scrii in privat si iti spun si eu niste locuri unde poti incerca nu f departe de Bucuresti (100-150 km).[/quote]
serbanel ce ti-am facut eu sa te iei de mine??? tulbure si rece, vijelios?
glumeam...vad ca ai meci cu GERULA si omul ma banuie pe mine ca il atac

P.S. unde ziceai ca mergem la pastrav?am masina care consuma putin

serbanel ce ti-am facut eu sa te iei de mine??? tulbure si rece, vijelios?
glumeam...vad ca ai meci cu GERULA si omul ma banuie pe mine ca il atac

P.S. unde ziceai ca mergem la pastrav?am masina care consuma putin

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!