Pop Vasile scrie:Eugen, eu nu ma justific, dar precizez:eugen scrie:vasile,
de ce nu mergi tu prietene pe site la luci? nu vei gasi pe aici parteneri la discutiile pe care le cauti tu.
au inceput sa ne cam plictiseasca textele astea.
ti-o zic asa pe sleau pentru ca din glume nu intelegi deloc. nu te supara pe noi, dar asta-i situatia
la revedere
- nu am initiat si nici nu am sustinut discutii despre cazul Shoco
- mi-am exprimat pozitia despre o atitudine ( masura) pe care o consider nedrepta
Spune-mi te rog, pe cine reprezinti ? ( pe cine sa nu ma supar).
Eu am impresia ca acesta este un forum public de discutii , unde pescarii pot sa spuna ceea ce cred. De ce vrei sa ma excluzi ? Cine iti da acest drept ?
Pentru a clarifica si mai mult ceea ce doresc, redau o propunere la care mai tin:
Trimis: Vin 05 23, 2008 2:23 pm Titlul subiectului: hai sa ne activam!
--------------------------------------------------------------------------------
Astazi am aflat, cu tristete, ca am ratat un concurs de pescuit la rapitori.
De fapt, eu nu doresc sa concurez: sunt incepator.
Vreau sa particip la concurs, sa invat, sa cunosc pescari sportivi, sa pescuiesc intr-un mediu care, sunt convins, este placut.
Imi permit sa fac aici o propunere: sa organizam partide de pescuit, fara pretentii de a conta in competitii nationale, in urmatoarele conditii:
- taxa de participare
- inscriere pe internet si/sau la magazinele de specialitate
- scurta sedinta tehnica, urmata de partida de pescuit ( concurs) intr-o singura mansa
- o singura zi, 3-5 ore
Fire zbuciumate saptaminal !
Si eu as vrea sa-ti dau un sfat care sa-ti foloseasca vis a vis de ideea ta .....:..Urmeaza sfatul lui Eugen

P.S. Eugene pe cine reprezinti ma....?