Competitii fly fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Asa este, nu leg muste.
Am inceput o discutie despre competitii la :http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=30
Am deocamdata doua raspunsuri serioase.
Mie mi-a placut la cele doua concursuri la care am participat dar as vrea ceva mai soft.
Cred ca pentru nivelul meu ( de pretentii si de disponibilitate) un club de pescuit ar fi solutia. Poate reusesc la Cluj.
Pe masura ce cunosc problema, imi dau seama ca este dificil.
Ma preocupa pescuitul de cinci luni. Cred ca am luat-o prea in serios.
Fire zbuciumate !
Am inceput o discutie despre competitii la :http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=30
Am deocamdata doua raspunsuri serioase.
Mie mi-a placut la cele doua concursuri la care am participat dar as vrea ceva mai soft.
Cred ca pentru nivelul meu ( de pretentii si de disponibilitate) un club de pescuit ar fi solutia. Poate reusesc la Cluj.
Pe masura ce cunosc problema, imi dau seama ca este dificil.
Ma preocupa pescuitul de cinci luni. Cred ca am luat-o prea in serios.
Fire zbuciumate !
- kuin tauti
- veteran
ala e spinning vasile, pe felia aia e plin de spirite competitive prin zona. la fly nu e asa. din fericire, as adauga.
muscarii de concurs ii gasesti pe site la luci. pe aici cam subtire, de altfel in zona de sud nici nu se prea organizeaza concursuri si sunt si foarte putini care dau la musca din lipsa de ape cu pestii clasici.
altfel, cam da, ai luat-o un pic prea in serios. culmea-i ca nici macar nu trebe sa-ti faci probleme, la tine in zona sunt multi care dau la musca. stiu cativa dintre ei si toti sunt baieti misto. mai sunt multi altii. poate ca gresesti tu undeva de nu ai de la cine invata.
mai precis, in loc sa cauti parteneri de concursuri, poate ar fi mai bine sa cauti prieteni de pescuit, dupa mine ar fi ceva mai constructiv. dar in fine, e treaba ta cum te orientezi.
ciao
muscarii de concurs ii gasesti pe site la luci. pe aici cam subtire, de altfel in zona de sud nici nu se prea organizeaza concursuri si sunt si foarte putini care dau la musca din lipsa de ape cu pestii clasici.
altfel, cam da, ai luat-o un pic prea in serios. culmea-i ca nici macar nu trebe sa-ti faci probleme, la tine in zona sunt multi care dau la musca. stiu cativa dintre ei si toti sunt baieti misto. mai sunt multi altii. poate ca gresesti tu undeva de nu ai de la cine invata.
mai precis, in loc sa cauti parteneri de concursuri, poate ar fi mai bine sa cauti prieteni de pescuit, dupa mine ar fi ceva mai constructiv. dar in fine, e treaba ta cum te orientezi.
ciao

-
- senior
-
- senior
Tare as fi dorit sa citesc comentarii de la Finala Campionatului National de Pescuit la Musca 2008 !
Interesante ar fi si clasamentele, pe manse si zone de concurs !
Eu am trecut pe acolo Duminica la prinz.
Am reusit sa vad festivitatea de premire. A fost frumos ( timpul, cu siguranta). Concurentii erau prezenti ( cu toate ca nu a fost mansa Duminica) si veseli !
Am pescuit inafara zonei de concurs. Apa era mica si limpede. Am prins un singur pastravior ( aprox. 13 cm).
Ma intreb ( serios, evident !): cum o fi reusit un concurent sa prinda in 3 ore 57 de pesti? La fiecare 3 minute (3.158 min. in medie) un peste !
Si asta in concurs !
Cit de mare poate sa fie diferenta intre un incepator si un avansat ( campion) !
Eu am trecut pe acolo Duminica la prinz.
Am reusit sa vad festivitatea de premire. A fost frumos ( timpul, cu siguranta). Concurentii erau prezenti ( cu toate ca nu a fost mansa Duminica) si veseli !
Am pescuit inafara zonei de concurs. Apa era mica si limpede. Am prins un singur pastravior ( aprox. 13 cm).
Ma intreb ( serios, evident !): cum o fi reusit un concurent sa prinda in 3 ore 57 de pesti? La fiecare 3 minute (3.158 min. in medie) un peste !
Si asta in concurs !
Cit de mare poate sa fie diferenta intre un incepator si un avansat ( campion) !
asta o poti face in curand pe siteul lui LuciPop Vasile scrie:Tare as fi dorit sa citesc comentarii de la Finala Campionatului National de Pescuit la Musca 2008 !

cativa ani muscarit la greu , adica pescuit si legatu !!!Pop Vasile scrie: Cit de mare poate sa fie diferenta intre un incepator si un avansat ( campion) !
un muscar cu vechime cand vede apa deja stie cu ce si unde si de unde da ca sa prinda cat mai mult /cei mai mari ... in cativa ani poti "invata apa" ... dupa aia pe o apa noua si cu viteza normala poti prinde atatea mai ales daca apa e populata ...Pop Vasile scrie:Ma intreb ( serios, evident !): cum o fi reusit un concurent sa prinda in 3 ore 57 de pesti? La fiecare 3 minute (3.158 min. in medie) un peste !
Si asta in concurs !
1. Adrian Vlasiu
2. George Minculete
3. Mihai Lapuste
4. Zsolt Gal
5. Cosmin Bradea
6. Cosmin Molnar
Din peste 1000 pesti prinsi de cei 39 concurenti in cele 9 ore de concurs, mai putin de 50 au avut peste 20 cm!!! Adica 1 si ceva per stand, dupa ce acum doua luni se prindeau in concursul de atunci si 9 bucati pe un stand. Se pare ca raul a fost "curatat"!
Mare pacat!
Vestea buna e ca au fost multi concurenti tineri care au pescuit f bine si au muncit mult. Sunt sperante pentru viitor!
2. George Minculete
3. Mihai Lapuste
4. Zsolt Gal
5. Cosmin Bradea
6. Cosmin Molnar
Din peste 1000 pesti prinsi de cei 39 concurenti in cele 9 ore de concurs, mai putin de 50 au avut peste 20 cm!!! Adica 1 si ceva per stand, dupa ce acum doua luni se prindeau in concursul de atunci si 9 bucati pe un stand. Se pare ca raul a fost "curatat"!

Vestea buna e ca au fost multi concurenti tineri care au pescuit f bine si au muncit mult. Sunt sperante pentru viitor!