Competitii fly fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Competitii fly fishing
Nu vreau sa tulbur apele ( amestecind subiectele) dar nu reusesc sa intru pe site-ul de fly.
In 4 - 6 iulie a avut loc Cupa ROMSILVA 2008 pe Somesul Rece.
Multumesc organizatorilor :
- ROMSILVA atit Conducerii cit si Domnului ing. Marian (profesionist care pune mult suflet si care nu rupe bete!) dar si arbitrilor si bucatarilor
- pescarilor organizatori
- pescarilor prezenti
pentru oportunitatea de a participa.
Daca pina acum semnam pescar incepator, de acum incolo sunt pescar cit se poate de incepator, dar cu ambitz.
A fost formidabil.
Inca o data: multumiri !
In 4 - 6 iulie a avut loc Cupa ROMSILVA 2008 pe Somesul Rece.
Multumesc organizatorilor :
- ROMSILVA atit Conducerii cit si Domnului ing. Marian (profesionist care pune mult suflet si care nu rupe bete!) dar si arbitrilor si bucatarilor
- pescarilor organizatori
- pescarilor prezenti
pentru oportunitatea de a participa.
Daca pina acum semnam pescar incepator, de acum incolo sunt pescar cit se poate de incepator, dar cu ambitz.
A fost formidabil.
Inca o data: multumiri !
-
- senior
Din pacate eu nu am avut placerea sa te vad in actiune, Campionule, la acest concurs.
Simbata voi participa la Belis, la concursul de spinning.
Vei fi la Belis ?
Vei concura ?
Pentru mine, a fi in compania unor maestrii este coplesitor: mi se releva valente pe care altfel nici nu poti sa le banuiesti.
A concura impreuna cu Voi este o mare onoare.
Simbata voi participa la Belis, la concursul de spinning.
Vei fi la Belis ?
Vei concura ?
Pentru mine, a fi in compania unor maestrii este coplesitor: mi se releva valente pe care altfel nici nu poti sa le banuiesti.
A concura impreuna cu Voi este o mare onoare.
-
- senior
buna dimineata,
nu este nici un secret ca si pentru mine "a fi in compania unor maestrii este coplesitor" .
dl shoco, nu se face sa raspundeti doar asa cu un zambet timid si sa rositi ca o domnisoara la un compliment nevinovat.
se impune sa va schimbati un pic pozitia pe scaun. nu de alta, dar nu ajunge bine periuta la locul potrivit.
)
bun topic, chiar mai penibil decat meciul Romania-Olanda.
bine de tot dl Vasile, felicitari!
nu este nici un secret ca si pentru mine "a fi in compania unor maestrii este coplesitor" .
dl shoco, nu se face sa raspundeti doar asa cu un zambet timid si sa rositi ca o domnisoara la un compliment nevinovat.
se impune sa va schimbati un pic pozitia pe scaun. nu de alta, dar nu ajunge bine periuta la locul potrivit.

bun topic, chiar mai penibil decat meciul Romania-Olanda.
bine de tot dl Vasile, felicitari!

Bine ai venit pe rapitori.ro ,locul de intalnire al mistocarilor cu clasa.
"Buna dimineata" denota faptul ca abia asteptai sa ne dai portia de dimineata

Dle. Eugen, hai zi nene de ce esti rau acum ?
Omul chiar a fost entuziasmat ,si nu poti sa il intelegi ce simtea pentru ca nu il cunosti si nu l-ai vazut.
Ce vrei acum sa imi imi faca o statuie ?
Da , chiar am rosit ca o fetita... ma placi mai mult ?

-
- senior
good mornin coz he made my day! evident. 
am inteles ca entuziasmul e mare, stai linistit. n-avea omu' de unde sa stie ca nu e asa mare surpriza sa iesi locul 12 la un concurs dupa a 3 partida. ce sa-i faci, tree timp pana sa te prinzi cam pe unde e nivelul.
citeste si tu un pic mai detasat mesajele omului, daca tie nu-ti vine sa razi inseamna ca am eu o problema grava cu simtul umorului si tree sa ma caut.
asta-i viata, daca nu a avut inspiratia sa te sune sa-ti spuna alea alea in privat, sa suporte consecintele. sper sa nu ma urasca prea tare. he he he
ciao

am inteles ca entuziasmul e mare, stai linistit. n-avea omu' de unde sa stie ca nu e asa mare surpriza sa iesi locul 12 la un concurs dupa a 3 partida. ce sa-i faci, tree timp pana sa te prinzi cam pe unde e nivelul.
citeste si tu un pic mai detasat mesajele omului, daca tie nu-ti vine sa razi inseamna ca am eu o problema grava cu simtul umorului si tree sa ma caut.
asta-i viata, daca nu a avut inspiratia sa te sune sa-ti spuna alea alea in privat, sa suporte consecintele. sper sa nu ma urasca prea tare. he he he
ciao