pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
miky
- veteran

Tavi scrie:miky scrie:
Asadara, respecte si plecaciuni, Maestre Miky.
Toata lumea stie ca esti tare deci n-ai nici o scuza daca nu prinzi

mah,... tu, vrei si tu zacusca de ciuperci !

-
genu
- veteran

Da , dar la o bere rece pe malul paraului mai ai timp si de medittii

-
Leba
- veteran

-
Tavi scrie:...
Aaaaa.... miky, te rog frumos sa nu-l otravesti pe Eugen.
Tre sa-i mai dau io neste beri si cu ocazia asta parca mi-o promis ca ma invata sa lansez.
deci sa fim oameni, sa stam la coada, da?
IO tre sa dau neste berici mai intai, stie el de ce...
Tavi scrie:
Asadara, respecte si plecaciuni, Maestre Miky.
Toata lumea stie ca esti tare deci n-ai nici o scuza daca nu prinzi

puah, nici o scama nu mai are

are you that good, miky?

please share.
-
eugen
- veteran

ce inseamna sa imprumuti o carte buna unoar baieti cu caracter, creste cota de piata instant.

domnilor, va astept ca si cand. si cum v-am mai zis, prefer orice bere.
miky, daca te misti mai repede cu preparatul la zacusca aia cred ca iese de un picnic. propun ca locatie raul tau secret, ala ultimul cu lipani. lol
-
crisp
- utilizator constant

eugen scrie:crisp,
de data asta nu ai nimerit-o. shoco chiar nu a muscat, altfel fii sigur ca se aprindea vreun fitil. stie si el din astea, vezi linkul de sub semnatura lui. aia e, am incercat, n-a tinut. mai vedem.
ma declar dezamagit de psihopatii mai vechi pe forum. candva ar fi iesit un topic chiar misto dintr-o mingea din asta la fileu. ba chiar s-ar fi inghesuit niste sefei...lolz
ati imbatranit mah, sa va fie rusine!

fusei in conced asa ca am ramas in urma!
nu a fost in intentia mea de a ridica mingi la fileu. fuse (sunt doar pe sfert oltean, dar imi place cum suna) doar un sfat, sa spunem prietenesc. S-a datorat si lecturarii articolului din AVP, m-am gandit ca dupa acea proza putin cam mitologica (a se citi putin cam mitomanica) musai tre sa-l doara rau pieptul. Pai mai adriane isi mai da omul cu un BCA cu o caramida dar totusi cu un boltar mi se pare exagerat rau. Asta dauneaza sanatatii, bunului simt, ochilor cititorilor si multor altor chestiuni din domeniu.
Am pus toate cele de mai sus ca si alte greseli pe seama varstei, ce mai vreau si eu.....; ale tineretii valuri, mai tarziu probabil ca o sa razi si tu, doar esti un intelectual in devenire, nu? poti sa privesti postul meu ca o retorica fara noima si sa-l tratezi ca atare.
-
shoco
- utilizator constant

Crisp> n-am inteles nimic din ce ai vrut sa zici... da NIMIC..
Eu iau partea buna a lucrurilor.. tot timpul, degeaba dai tu vina pe varsta.. pentru ca nu intelegi problema..
O vezi pur si simplu din punctul de vedere al unui client / prieten , etc...
-
crisp
- utilizator constant

pt. ca eu sunt mai pacifist si cred ca oricine merita o sansa iti explichez: deci cand scrii un articol nu te apuci sa bagi un "eu" la 3 cuvinte. In alta ordine de idei oricare ar fi parerea mea destre tine (metionez ca poate fi subiectiva) nu sunt de acord cu faptul ca ti-au interzis sa participi la concurs....... chiar daca au existat ceva motive, pe care tu le stii mai bine

.
-
Pop Vasile
- senior

Si eu sunt mai pacifist, dar apreciez luptatorii.
Cred ca Shoco s-a purtat elegant si discret la Cupa Romsilva: a discutat retras cu factorii implicati in organizare si nu a facut nici un fel de scandal.
Nu numai ca nu i s-a primit taxa de participare la un concurs open, dar nu i s-a primit nici taxa de insotitor. Pe cale de consecinta, omul a ramas fara mincare in virf de munte ! Doua zile si jumatate !
PRECIZEZ: taxele s-au platit numai la locul concursului.
La concursul de la Belis, Shoco a inminat premiile la musca.
Asa este firesc, deoarece el a ocupat un loc onorabil in Spania, in acest an. Cred ca putea fi pomenit acest succes, care nu este numai personal.
Nu este nici o tragedie ca nu se mai voteaza in unanimitate !
Despre conflictul dintre generatii, condimentele din ciorba sau despre pietrele care ramin, vreau doar sa amintesc.
Ce faceti la sfirsitul acestei luni ?
Fire zbuciumate saptaminal !
-
eugen
- veteran

doua zile juma fara mancare cand ai lanseta si muste la tine chiar nu e cazul sa fie vreo drama pentru asa un pescar printre pescari.
pestele la gratar de conuri de brad e o nebunie, cu ceva ciuperci trase prin jar si niste sare de imprumut tree sa fii atent sa nu te musti de degete.
fara bere da, aia ar fi cam nasol. dar zisesi ca taxa nu i-au acceptat-o, deci a avut cu ce sa-si ia. ajungea si de palinca la o adica.
nu vad care-i problema. mergem mai departe?
-
Pop Vasile
- senior

eugen scrie:
nu vad care-i problema. mergem mai departe?
Oricit de adinc as privi lucrurile, nu vad nici o problema adevarata! ( este adevarat ca eu nu vad prea bine iar apele par uneori cam tulburi)
Bineinteles ca mergem mai departe ! Cu pescuitul, cu competitia, cu orgoliile noastre.
Deoarece am auzit un zvon, revin cu intrebarea: ce faceti la sfirsitul lunii August ?
Fire intinse, cel putin saptaminal !