pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Pop Vasile
- senior

Fario_nebunu scrie:si iau cu mine "gashca vesela", vreo 6 baieti de viata care stau mai mereu cu nasul in palinca si cu palinca in nas. Life, beautiful life! :lol: :lol:
Ce as mai vrea sa fiu si eu cu voi !
As aduce palinca. Ma trag din Salaj.
Simbata cred ca merg la stiuca, pa Sacalaia. Antrenament pentru concursul din Octombrie. sic !
Fire zbuciumate, saptaminal !
-
Pop Vasile
- senior

Au trecut 10 luni de cind am deschis aceasta discutie. Si 1 an de cind pescuiesc. Am recitit si m-a cuprins un fel de nostalgie....
Anul acesta situatia este mult mai buna, pentru cineva care vrea sa se apuce de pescuit, mai ales la musca.
Calendarul competitional este anuntat pe mai multe site-uri, este bogat si, ce este deosebit de important, sunt cel putin doua initiative de organizare a unor cursuri ( tabere ) de pescuit la musca. Exista si posibilitatea de a invata fly in strainatate ( ape cu pesti mai mari). Preturile nu sunt deloc exagerate.
Dorersc numai Bine tuturor celor care contribuie la raspandirea acestui sport.
-
dragos74
- veteran

-
rough boy
- utilizator constant

[/quote]Calendarul competitional este anuntat pe mai multe site-uri, este bogat si, ce este deosebit de important, sunt cel putin doua initiative de organizare a unor cursuri [quote]
Eu propun pentru programul competitional de anul acesta introducerea unor teste...circula vorba ca unii competitori nu sunt tocmai fair-play si ca ar folosii subsante interzise

I Fought The Law
-
miky
- veteran

rough boy scrie: Eu propun pentru programul competitional de anul acesta introducerea unor teste...circula vorba ca unii competitori nu sunt tocmai fair-play si ca ar folosi subsante interzise
teste antidoping ! da, da !
dopajul a atins cote alarmante in flyfishing !
plus ca mai e si aspectul "valiza",...

-
genu
- veteran

Rucsacul sau vesta de muscar ca si acolo intra ca in valiza