Competitii fly fishing

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Aug 2008, 22:41

deja-s altii care s-au organizat sa protesteze, de prin partile timisului din ce-am vazut. :D

si de n-ar fi fost deja facuta, parca tot as prefera ceva mai lipsit de implicare in chestii din astea marete cu bataie lunga.

dupa ce-mi termin camera aia fly only am putea infiinta un fly fishing and drinking club la mine.

dupa ritmul in care merg lucrarile, cred ca mai dureaza o nimica toata, maxim 10-15 ani :)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Aug 2008, 22:42

ce-i ala vilmosh, genule? :)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Aug 2008, 06:30

eugen scrie:ce-i ala vilmosh, genule? :)
vilmosh este o chestie cu gust de para, care se poate bea indeosebi prin zona Buda - jud Arges :D, in cercuri intime, dar inalte :D, si amestecata cu bere si niste old whisky, te loveste direct in ceafa, apoi ti se pune intre ochi, iar a doua zi iti aminteste pana seara ca ai baut-o :lol: :lol: :lol:
vilmoshu' asta ar fi bun inainte de orice concurs, sa-l bea potentialii pretendenti la titlu :lol: eventual cu forta !!! :lol: este chiar mai eficient decat " crengutele aruncate in apa" :lol:
in plus, poate tine loc si de permis national RNP:
daca bei si rezisti, poti pescui,... nu rezisti, nu te poti apropia de apa ca nu esti in stare,... si asta pe orice apa !!! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 07 Aug 2008, 10:02

Aduc o sticla la concursul urmator . Miky , pe tine unde te-a lovit ? Impuscat in aripa ? :D :lol: :lol: :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Aug 2008, 10:15

daca am inteles bine, ar fi un calmant care ajuta omul sa treaca peste iarna grea. extra strong, pe masura iernilor de la genu.

si cand vine primavara, se foloseste in doze mici sa dea ependenta bajetilor de la romsilva astfel incat dealeru - imunizat peste iarna - poa' sa le prinda pestii fara bataie de cap.

si cand te gandesti ca fario al nostru se chinuie sa le intre in gratii cu dinamita si dresaj de ursi carpatini...inca o data se confirma diferenta dintre pescuitu la musca si celelalte. tot muscarii stiu sa umble mai fin...:))

in alta ordine de idei, s-a adaugat si mreana vanata la lista de specii. doua piese la cadis galben cu torace negru, igzact ca alea de le faci tu. :D

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Aug 2008, 12:33

eugen scrie: in alta ordine de idei, s-a adaugat si mreana vanata la lista de specii. doua piese la cadis galben cu torace negru, igzact ca alea de le faci tu. :D
da,da... musca aia stie sa faca multe lucruri faine :D nu-i mai putin adevarat ca totusi conteaza si cine sta la capatul celalalt al snurului... :D
de curiozitate, doua intrebari:
1) erau "punctabile" piesele alea ? :D
2) nu era nimeni in preajma sa arunce cu ceva crengute ? :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Aug 2008, 14:51

erau unii de-si spalau masina mai sus. e a treia oara cand ies pe baltoaca asta si abia acum m-am prins ca taman locuri din astea tree cautate.

banui ca unde intra astia sa se scalde sunt deranjate diverse vietuitoare dintre pietre si practic se momeste locul mai aval. nu-sh daca-i pe bune cert e ca doar pe zone din astea am dat de mult clean.

erau mici din punctul meu de vedere. nu stiu ce inseamna punctabil, sorry. :)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Aug 2008, 18:59

eugen scrie:... banui ca unde intra astia sa se scalde sunt deranjate diverse vietuitoare dintre pietre si practic se momeste locul mai aval. nu-sh daca-i pe bune cert e ca doar pe zone din astea am dat de mult clean.
cred ca e pe bune...
stiu si eu un loc aici pe Hartibaci unde mai mergeam in tinerete dupa scobar la "fix",... ai dracu' pesti incepeau sa traga numa' cand se intorcea cireada de vite in sat si trecea apa mai sus de mine vreo 50 m...
am fost deasemenea martor odata pe Strei la o scena de genul asta cand o gramada de scobaristi, care dimineata prinsesera cat de cat, dupa un timp au intrat intr-o perioada lunga de acalmie si liniste apasatoare... ca la un semnal la un moment dat "tot malul" si-a pus batul jos si a intrat in apa rascolind pietrele, si tulburand apa... cand ma minunam si eu ce poate sa faca sictiru din oameni, au iesit cuminti la mal si au reinceput "lucrul" de astadata mai cu sarg...

"punctabili" adica daca te-au atins in punctul "G" :lol: :lol: :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Aug 2008, 21:14

absolut acelasi lucru ....cu cireada satului ...asteptam eu sa se intample acu cativa ani pe Prejmer (lui Eugen i-am mai povestit )...nu mergeam mai devreme de ora la care se intorcea cireada si trecea raul ...cum trecea gata incepeau muscarelile si dai cu uscata pe ei...pastravii numai la juma de kg...
fara nici o vrajeala....atat curcubei cat si indigeni :wink: :)
adevarat ca fugisera candva din pastravarie dar crescusera pe rau pt. ca atunci cand scapa scapa bucati pana in 200 grame....deci apuca sa se ''salbaticeasca '' oarecum mai ales ca sunt pescuiti in toate felurile de bastinasi :?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Aug 2008, 22:22

si ca tot vorbeati de diverse delicatese ....priviti ceva de sezon intr-un cadru cum nu se poate mai atragator dupa parerea mea 8)

Imagine
Imagine

Scrie răspuns