discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi G
- veteran

crysst scrie:ce am eu sunt arme de vanatoare si de tir.......cat despre pistolul cu glont....e alta treaba......iar spreyul cu piper...da intradevar opreste ursul....cateodata.....numai ca omul e putin mai destept si cateodata manat de sentimente....
mda.... un barbat ADEVARAT oricum nu are nevoie de arme de nici un fel....

in afara de "armele" date de dumnezeu.... fireste.....

-
crysst
- veteran

Exact asta spuneam in postarea de mai sus.......e posibil sa dati pe balta de un barbat din asta adevarat....si sa va inghititi spreyu fara apa.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
-
MuskMd
- veteran

de la ce v-ati luat ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Nemernic
- veteran

MuskMd scrie:de la ce v-ati luat ?

de la o femeie adevarata

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Adi G
- veteran

-
crysst
- veteran

Sunt multi barbati adevarati aici pe forum....da cu adevarat ADEVARATI....nu glume sau caricaturi......Cum zice unu ceva cum pluseaza altu....exact ca la C&R...zice unu ca i-ar da un capac sare altu ca el ar da 2 capace sa fie sigur, da nu apuca bine sa posteze ca vine altu care zice ca ar da bataie calumea nu capace...pe urma altu care dupa bataie il si arunca in apa....si pe urma se bate campu cu inecari, incendieri, linsari...etc.
Ce simplu este in fata tastaturii.......nus de ce da sunt convins ca sunt printre barbatii astia adevarati cativa de care nu ai loc sa iei o palma.
-
Adi G
- veteran

crysst scrie:Sunt multi barbati adevarati aici pe forum....da cu adevarat ADEVARATI....nu glume sau caricaturi......Cum zice unu ceva cum pluseaza altu....exact ca la C&R...zice unu ca i-ar da un capac sare altu ca el ar da 2 capace sa fie sigur, da nu apuca bine sa posteze ca vine altu care zice ca ar da bataie calumea nu capace...pe urma altu care dupa bataie il si arunca in apa....si pe urma se bate campu cu inecari, incendieri, linsari...etc.
Ce simplu este in fata tastaturii.......nus de ce da sunt convins ca sunt printre barbatii astia adevarati cativa de care nu ai loc sa iei o palma.
te manca?
http://www.rapitori.ro/forum/arena-sing ... -4120.html
-
grama v
- veteran

da ,dar daca-i dai un jet de piper in fata =game over,e drept ca pe urma tre sa dai cu pixul la politie daca te reclama

-
crysst
- veteran

grama v scrie:da ,dar daca-i dai un jet de piper in fata =game over,e drept ca pe urma tre sa dai cu pixul la politie daca te reclama

- La cate persoane ai dat cu jet de piper in fata?
- persoanele la care ai dat jet (daca ai dat,) au stat asa cu fata la tine descoperiti total chiar daca te-au vazut ca ai un spray in mana?
Politia ar trebui sa fie ultima ta problema, riscul sa inghiti sprayul fiind foarte mare.....
-
grama v
- veteran

nu am dat niciodata ,ziceam si eu asa,din ce am auzit ,si nu il mai folosesc de cind am vazut pe cineva scuipind singe dupa ce a fost spreiat