Sa zambim putin : patanii la pescuit :)

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grizzly
veteran
veteran

Re: Sa zambim putin : patanii la pescuit :)

Mesaj de grizzly » 11 Ian 2013, 16:31

vcalin scrie:merg pe un nou loc de pescuit unde "auzisem"eu ca s-ar prinde ceva pesti,in aval de o hidrocentrala.
daca e pe la Ipotesti, acolo e ceva obisnuit. am patit-o si eu de vreo 2 ori anul asta, numai ca la mine e mai greu cu aruncatul in apa, asa ca au plecat ei, nu eu.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Ian 2013, 18:41

DEM scrie:Mama,Mama de cand astept eu ,unu d'asta,sa vezi ce baie face el.
de ce nu mergi pe Olt?
daca tot te mamanca, dute pe Olt pe oricare din barajele de pe Olt si se rezolva
apoi vezi tu care si cine face baie
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 11 Ian 2013, 22:53

Prieteni "patania" mea s-a intimplat exact pe OLT....mai exact MOSTENI. Vad ca suntem ceva polteni pe aici... :lol: :lol: :lol: Va jur ca de atunci nici nu am mai calcat pe acolo....si nici ca ma mai duc la spinning...poate doar la crap...dar la vara daca va mai mica...dar sus in baraj jos sub ecluze nu mai calc

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 11 Ian 2013, 23:45

nu te speria asa usor. suntem concitadini, data viitoare cand mai ai chef de spinn, da-mi un semn sa merg si eu. iti promit ca poti prinde si elibera oricat.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 12 Ian 2013, 09:25

nu e vb ca ma sperii usor...dar cind vezi matahale dinastea care "sincer paraca nu au nici o treaba cu spinningul",parca ar cauta scandal cu orice pret,pe deasupra mai sunt si invidiosi...pune-te in locul meu(1.65-70...70kg...linistit,cu simtul umorului.deschis la discutii pe teme de pescuit) eliberasem si eu citiva strapi care erau mici si iam zis sa mai creasca sai prindem cind se fac mari...! Stiu ca sunt unii care "din asta traiesc spre nefericirea lor","viata este grea"...dar totusi,daca le tai coada si capatina ce mai ramine sa mai maninci?!! nimic. :(

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 12 Ian 2013, 10:46

vcalin scrie:Prieteni "patania" mea s-a intimplat exact pe OLT....mai exact MOSTENI. Vad ca suntem ceva polteni pe aici... :lol: :lol: :lol: Va jur ca de atunci nici nu am mai calcat pe acolo....si nici ca ma mai duc la spinning...poate doar la crap...dar la vara daca va mai mica...dar sus in baraj jos sub ecluze nu mai calc
Pune totul in rucsac, sa nu ai nimic pe jos si cumpara-ti un spray cu piper sau un spray paralizant. 2 fas-uri si ai disparut, pana isi revine esti acasa

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 12 Ian 2013, 11:41

Primavara trecuta am facut "deschiderea" la stationar impreuna cu prietena mea pe o balta particulara langa Brasov. Toata ziua s-a soldat cu 10-12 obleti si o baie de soare.
A doua zi ne plimbam prin apropiere si am hotarat sa mergem sa vedem cum arata Oltul. Am ajuns la localitatea Araci si acolo mi-am amintit ca exista candva o balta, un brat mort al Oltului, care fusese concesionat si apoi abandonat. Vazusem cu un an inainte un crap mort plutind pe apa, asta inseamna ca mai e ceva peste. Hai sa inmuiem acele in balta.
Ajunsi cu masina pe mal am descoperit o apa nu mai adanca de 50cm iar pe mal o multime de localnici care mai de care mai pescar.
Am gasit un locsor, am nadit cu o mana de nada ramas in galeata si prietena mea abia ce a asezat viermisorul in apa ca a si prins un carasel, mic si amarat. "Vecinul" de pescuit era cu ochii pe noi, el nu prindea nimic. S-a mai apropiat, la fiecare "lansare" mai venea cativa pasi, asta in timp ce noi prindeam carasel dupa carasel. A veni si nevasta vecinului cu o punga plina cu urzici iar acesta a apostrofat-o ca umbla dupa cai verzi in loc sa pescuiasca, doar de asta au venit. Si s-a apropiat "vecinul" atata cat sa il ating cu cotul cand lasnam pe sub mana.
El nu prindea nimic, noi ne amuzam de mama focului, prinzand la fiecare cateva minute, cred ca nimerisem gropanul sub o salcie cazuta. Nu erau pesti mari, cel mai mare a avut 10-12 cm, cel mai mic era cat 2 boabe de porumb, insa faptul ca prindeam il oftica pe "vecin".
Am aruncat ultimul praf de nada si instantaneu Andra a prins un carasel.
Vecinul avea ochii injectati vazand asta, a inceput sa injure nevasta spunand ca a uitat nada si a inceput sa nadeasca cu ce avea.
N-o sa credeti! A nadit cu un pumn de PUFULETI! :))) Pufuleti dusi de vant din fata lui imediat. Cum sa nadesti cu pufuleti? :wallbash:
Apogeul a fost cand nevasta lui a agatat acul de o geanta putreda aflata in apa. Ce a fost la gura lui nu va imaginati.
Am strans betele si am plecat, nu am vrut sa fim martori la bataie! :))

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 14 Ian 2013, 07:08

Pune totul in rucsac, sa nu ai nimic pe jos si cumpara-ti un spray cu piper sau un spray paralizant. 2 fas-uri si ai disparut, pana isi revine esti acasa[/quote]
Sincer aveam un sprai paralizant in masina...nu l-am folosit niciodata..nici nu mi-am dorit,drept urmare l-am descarcat si aruncat...."mi-l daduse un fost coleg care lucra la jandarmi...dar mia facut capu calendar cu explicatii despre cum se foloseste drept urmare parca imi era teama sal folosesc...asa ca cel mai bine..."valizica si la gara"...! :D

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 14 Ian 2013, 10:36

vcalin scrie:Pune totul in rucsac, sa nu ai nimic pe jos si cumpara-ti un spray cu piper sau un spray paralizant. 2 fas-uri si ai disparut, pana isi revine esti acasa
Sincer aveam un sprai paralizant in masina...nu l-am folosit niciodata..nici nu mi-am dorit,drept urmare l-am descarcat si aruncat...."mi-l daduse un fost coleg care lucra la jandarmi...dar mia facut capu calendar cu explicatii despre cum se foloseste drept urmare parca imi era teama sal folosesc...asa ca cel mai bine..."valizica si la gara"...! :D[/quote]

Probabil un electrosoc e mai eficient, daca il aude pocnind si vede arcul electric, se potoleste intr-o clipa. Am in plan sa cumpar unul, e bun sa-l porti cu tine...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 14 Ian 2013, 10:50

indiferent ce mijloc de aparare vreti sa achizitionati ( sprai , electrosoc , pistol ...) trebuie sa fiti 100% dispusi sa il folositi pentru ca altfel il aveti degeaba ! simpla afisare a unui astfel de dispozitiv poate intarita infractorul mai mult decit va imaginati ! nu esti dispus sa il folosesti mai bine nu il ai ! daca infractorul pune mina pe el ati pus-o, singura limita la ce puteti pati este limita imaginatiei individului . aveti necazuri incercati sa le evitati iar daca nu se poate atunci ,, decit sa plinga mama o data sa plinga MASA de 1000 de ori ! " !

Fire intinse si cit mai putine incidente neplacute .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns