Sa zambim putin : patanii la pescuit :)

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vcalin
senior
senior

Re: Sa zambim putin : patanii la pescuit :)

Mesaj de vcalin » 14 Ian 2013, 13:06

Ca bine le mai zici....dar acum punete in situatia mea:singur,pe un loc nou si cu o namila de om linga mine nervos,frustrat,...ce sai fi facut eu aluia? imi dadea ala de imi sareau" mucii"..hahahahaha.....dar doamne fereste la un adica ...de frica....poate ca dadeam si eu....! mai bine ca am dat cu "fuga"...!

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 14 Ian 2013, 15:11

grey-wolf scrie: ,, decit sa plinga mama o data sa plinga MASA de 1000 de ori ! " !
Asa imi zicea taicameo cand eram mai mic si ma bateam cu prietenii de la bloc :))

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 14 Ian 2013, 22:21

Razvan V. scrie:
grey-wolf scrie: ,, decit sa plinga mama o data sa plinga MASA de 1000 de ori ! " !
Asa imi zicea taicameo cand eram mai mic si ma bateam cu prietenii de la bloc :))
Inseamna ca erai bun la bataie,mereu o luai :) !

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 14 Ian 2013, 22:55

nasolu scrie:
Razvan V. scrie:
Inseamna ca erai bun la bataie,mereu o luai :) !
Am luat-o de cateva ori ca tot cu dinaia mai mari ma luam in gura :)) dar no, dupa am invatat sa dau

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 12 Noi 2013, 16:59

Ma trezesc si eu acum.....Era la inceputul anilor 90.Mergeam cu un unchi la pescuit intr-o dimineata.Era toamna si o vreme cam jegoasa.Eram cu o Dacie nou nouta pe care omul tocmai o cistigase la CEC .Intr-o curba prindem mizga(sau polei-alunecus oricum) si o luam inainte.Dupa un zbor de citiva metri aterizam intr-un lan cu tulei de porumb.Dupa ce ne revenim din soc iesim sa inspectam pagubele.Culmea ,masina nu avea absolut nimic.Omul-in extaz;masina lui nou nouta e intacta!!Cind eram mai fericiti auzim un vijiit...alt nefericit rateaza curba si parcheaza(aterizeaza) pe masina cea noua (si rosie) a unchiului....

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 12 Dec 2013, 00:14

Eram pe Ialomita langa Targoviste si am vazut la 200 de metri de mine un ipochimen care "pescuia" cu o parasuta sau ecran. Nu am vrut sa risc o bataie, mai ales ca era si el masiv cam ca mine si cam toto de 40-50 ani. Asa ca am strans niste peitre, le-am bagat in ranita si am mers pe mal ascuns intre tufe pana am ajuns la 10-15 m de el. Dupa care i-am aruncat bolovanii pana l-am saturat. L-am nimerit sigur uin umar, spate, din pacate nu am atins capatana, poate scapam pestii de un braconier forever. A iesit chircit de durere pe celalalt mal si eu am plecat linistit si vesel spre casa, pe malul celalalt. Pe viitor ma dotez cu pistol cu bile ca e cam dificil sa car mereu pietre cu mine... :D :headbash:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 13 Dec 2013, 20:41

pentru rahanii de pe forum......vedeti ca instrumentele gen spray, electrosoc, tomfa, bata de baseball, pistol cu gaz sau cu bile (unele) nu au mereu efectele pe care le vedeti in filme....de cele mai multe ori, indiferent cat de hotarati sunteti sa le folositi se pot dovedi ineficiente in fata fortei brute.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

black mamba
junior
junior

Mesaj de black mamba » 13 Dec 2013, 20:52

Sprayul cu piper opreste ursul(daca nu este ranit) si nu opreste un om?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Dec 2013, 23:39

crysst scrie:pentru rahanii de pe forum......vedeti ca instrumentele gen spray, electrosoc, tomfa, bata de baseball, pistol cu gaz sau cu bile (unele) nu au mereu efectele pe care le vedeti in filme....de cele mai multe ori, indiferent cat de hotarati sunteti sa le folositi se pot dovedi ineficiente in fata fortei brute.
de aia tzi-ai cumparat armament greu? :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Dec 2013, 00:45

ce am eu sunt arme de vanatoare si de tir.......cat despre pistolul cu glont....e alta treaba......iar spreyul cu piper...da intradevar opreste ursul....cateodata.....numai ca omul e putin mai destept si cateodata manat de sentimente....
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Scrie răspuns