Varianta corecta:DEM scrie:Tutankamoane,esti mare,domne.
Tutankamoane, est mare ciutan !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Varianta corecta:DEM scrie:Tutankamoane,esti mare,domne.
Vai si amar de ZBULA ta ciopleiulemodigliani scrie:exact, domnul meu! Iar asta face , indubitabil, diferenta dintre noi doi. Concret , in contextul creat aberant de catre d-ta , eu rămân in continuare acelasi tip apreciat - după cum probabil ai observat deja - iar tu un individ total lipsit de simț al umorului , cu o atitudine identică cu cea a unei basini trase in biserica.RNN57 scrie:frate ce imaginație bogata au cate unii. :
Si te sfătuiesc prieten este , nu-mi uzi bolnavă imaginatie intr-o continuare a acestui iureș. Petru ca iti promit si te asigur ferm , nu vei putea fii capabil sa-l gestioneze in timp.
Dute mai omule bun și trajeti un șut în c**ie. Ajuta! Ești apreciat de cine? De restul babuinilor?modigliani scrie: ↑13 Iun 2016, 17:58exact, domnul meu! Iar asta face , indubitabil, diferenta dintre noi doi. Concret , in contextul creat aberant de catre d-ta , eu rămân in continuare acelasi tip apreciat - după cum probabil ai observat deja - iar tu un individ total lipsit de simț al umorului , cu o atitudine identică cu cea a unei basini trase in biserica.RNN57 scrie:frate ce imaginație bogata au cate unii. :
Si te sfătuiesc prieten este , nu-mi uzi bolnavă imaginatie intr-o continuare a acestui iureș. Petru ca iti promit si te asigur ferm , nu vei putea fii capabil sa-l gestioneze in timp.