Varianta corecta:DEM scrie:Tutankamoane,esti mare,domne.
Tutankamoane, est mare ciutan !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Varianta corecta:DEM scrie:Tutankamoane,esti mare,domne.
Vai si amar de ZBULA ta ciopleiulemodigliani scrie:exact, domnul meu! Iar asta face , indubitabil, diferenta dintre noi doi. Concret , in contextul creat aberant de catre d-ta , eu r?mân in continuare acelasi tip apreciat - dup? cum probabil ai observat deja - iar tu un individ total lipsit de sim? al umorului , cu o atitudine identic? cu cea a unei basini trase in biserica.RNN57 scrie:frate ce imagina?ie bogata au cate unii. :
Si te sf?tuiesc prieten este , nu-mi uzi bolnav? imaginatie intr-o continuare a acestui iure?. Petru ca iti promit si te asigur ferm , nu vei putea fii capabil sa-l gestioneze in timp.
Dute mai omule bun ?i trajeti un ?ut în c**ie. Ajuta! E?ti apreciat de cine? De restul babuinilor?modigliani scrie: ↑13 Iun 2016, 17:58exact, domnul meu! Iar asta face , indubitabil, diferenta dintre noi doi. Concret , in contextul creat aberant de catre d-ta , eu r?mân in continuare acelasi tip apreciat - dup? cum probabil ai observat deja - iar tu un individ total lipsit de sim? al umorului , cu o atitudine identic? cu cea a unei basini trase in biserica.RNN57 scrie:frate ce imagina?ie bogata au cate unii. :
Si te sf?tuiesc prieten este , nu-mi uzi bolnav? imaginatie intr-o continuare a acestui iure?. Petru ca iti promit si te asigur ferm , nu vei putea fii capabil sa-l gestioneze in timp.