Sa zambim putin : patanii la pescuit :)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sa zambim putin : patanii la pescuit :)
Ai reinviat, Smardoiule? 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
ma mai autosesizez cand vad ca incep unii sa sara calu......numai smardoi sunt pe forumuri....sub acoperirea nick-ului....
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
Lasati prostiile cu sprei, tonfe , pistoale si alte ,, Rahaneli " ! Daca nu esti dispus sa le folosesti INDIFERENT DE CONSECINTE mai bine sa nu le ai ! Ai o arma ,indiferent de care , nu pui mina pe ea ca sa o afisezi , cind ai pus mina pe ea o folosesti fara sa stai pe ginduri , fara sa faci parada , fara sa iti pese de ce pateste cel din fata ta . Fi convins ca daca se schimba rolurile nu ii va pasa lui ce patesti . Poti sa iei bataie cu bita ta sau sa te trezesti cu spreiul infipt in anus . Nimic nu e imposibil .
Un sprei ,, paralizant " nu opreste obligatoriu un om ! un jet dat prost ( pe linga sau partial pe linga ,de la distanta prea mare etc ) nu te salveaza mai ales daca e unul mai dus cu capul . un jet dat contra vintului care il iei tu in pupeta nu are rost sa vorbim . sa iti faci probleme ca cel care ia un sprei in bot scuipa singe e o prostie , sa iti faci probleme ca scuipi singe tu de la niste bocanci in bot e cu totul alt ceva .
un sprei de urs garantat opreste omul dar citi umbla cu asa ceva la ei ? eu inca nu am cunoscut pe nimeni .
sunt multi barbati ADEVARATI care o pot lua usor pe coaja . un par in cap de la spate de la un barbat neadevarat sau o brisca bine infipta in mate ........
cel mai util e sa eviti iar daca nu se poate atunci : Sa plinga masa de o mie de ori decit sa plinga mama o data "
Ginduri bune va doresc si cit mai putine evenimente neplacute .
Un sprei ,, paralizant " nu opreste obligatoriu un om ! un jet dat prost ( pe linga sau partial pe linga ,de la distanta prea mare etc ) nu te salveaza mai ales daca e unul mai dus cu capul . un jet dat contra vintului care il iei tu in pupeta nu are rost sa vorbim . sa iti faci probleme ca cel care ia un sprei in bot scuipa singe e o prostie , sa iti faci probleme ca scuipi singe tu de la niste bocanci in bot e cu totul alt ceva .
un sprei de urs garantat opreste omul dar citi umbla cu asa ceva la ei ? eu inca nu am cunoscut pe nimeni .
sunt multi barbati ADEVARATI care o pot lua usor pe coaja . un par in cap de la spate de la un barbat neadevarat sau o brisca bine infipta in mate ........
cel mai util e sa eviti iar daca nu se poate atunci : Sa plinga masa de o mie de ori decit sa plinga mama o data "
Ginduri bune va doresc si cit mai putine evenimente neplacute .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
dap! trist dar adevarat....grey-wolf scrie: sunt multi barbati ADEVARATI care o pot lua usor pe coaja . un par in cap de la spate de la un barbat neadevarat sau o brisca bine infipta in mate ........
-
- junior
Cel mai bine sa se evite situatiile unde este nevoie de folosirea pumnului sau a obiectelor contondente pentru oprirea agresorului. In rest 

Eeeeeee, altfel ne vede lumea acum......spiritul sarbatorilor incepe sa isi faca efectul.....cat despre arme....daca nu ai ceva cu glont....evita pe tot posibilul sa folosesti. Despre glont exista o vorba:
Dumnezeu a facut oamenii diferiti, unii mai puternicii altii mai slabi, Colt i-a facut egali.
Dumnezeu a facut oamenii diferiti, unii mai puternicii altii mai slabi, Colt i-a facut egali.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
Si eu era sa o patesc,pe malul nirajului langa satul Grausor.Eram singur la pescuit si au aparut 3 insi din sat(cred) asa la 20-25 de ani. S-au luat de mine ca de ce pescuiesc acolo,nu i-am bagat in seama mergea mai departe pe rau in sus.Au venit dupa mine si cand s-au apropiat prea mult am scos din rucsac maceta am facut 1-2pasi spre ei si deja au dat inapoi...Nici nu vreau sa stiu ce imi faceau aia daca nu aveam la mine o maceta...Pana atunci il duceam cu mine sa imi fac loc pe mal dar de atunci il am la mine si in zone fara tufis :d
- Angler_rou
- utilizator constant
putem sa revenim on-topic?
adica sa zambim uni de alti?
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!
failAngler_rou scrie:putem sa revenim on-topic?
Vi s-a intamplat sa se bata tantarii pe orice bucatica de piele libera?
Am patit asta la sfarsitul lui august cand am fost la pescuit cu un prieten si am ramas peste noapte... De obicei nu am treaba cu tantarii dar in noaptea aia m-au rupt. Aveam impresia ca se imping unii pe altii ca sa reuseasca sa pape cate ceva. Si am golit in doua persoane doua solutii diferite impotriva tantarilor
Nu stiu daca au fost si tantari tigru intre ei dar pana dimineata am crezut ca mor. si ne incurajam unul pe celalat ca nu mai e mult si se calmeaza...
Am patit asta la sfarsitul lui august cand am fost la pescuit cu un prieten si am ramas peste noapte... De obicei nu am treaba cu tantarii dar in noaptea aia m-au rupt. Aveam impresia ca se imping unii pe altii ca sa reuseasca sa pape cate ceva. Si am golit in doua persoane doua solutii diferite impotriva tantarilor

Nu stiu daca au fost si tantari tigru intre ei dar pana dimineata am crezut ca mor. si ne incurajam unul pe celalat ca nu mai e mult si se calmeaza...

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k