Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
o copca la pestiuc pe vladi ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Io nu ma mai bag, recunosc ca am incercat sa fac atmosfera mai frumoasa p-aci macar in post, dar se pare ca e imposibil. Atractia voastra e reciproca si personal nu o sa stau in calea fericirii nimanui. Oricum postul e aproape pe terminate, asa ca baieti, din partea mea aveti liber la carne. Promit sa nu mai incerc sa mediez ceea ce de fapt nu se poate media.
Spor!

Spor!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Vezi ce greu e sa sa educi un animal? Nu-l legi.....iti sare gardul.... Mai bine ii dai drumul pe islaz....chiar daca iarba-i sub zapada....un handel tot il gaseste ptr a-l manca...Adelin scrie:Io nu ma mai bag, recunosc ca am incercat sa fac atmosfera mai frumoasa p-aci macar in post, dar se pare ca e imposibil. Atractia voastra e reciproca si personal nu o sa stau in calea fericirii nimanui. Oricum postul e aproape pe terminate, asa ca baieti, din partea mea aveti liber la carne. Promit sa nu mai incerc sa mediez ceea ce de fapt nu se poate media.![]()
Spor!
Cici, hai....ti-ai dat jos slabii si ai ramas in sosetele acelea flausate?! Dai bice-ncontinuare!....mult nu mai e...si-ti iese iarba de sub nea!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Of Adeline, dece nu intelegi ca Gigi este benefic
Eu unu recunosc, ii simt lipsa

Eu unu recunosc, ii simt lipsa

- MARIUS POPA
- veteran
Help.
Ce copac este acesta?
Ce copac este acesta?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Banuiam eu,
Multam
Multam

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- johnnybravo
- Moderator