Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gabitoi
veteran
veteran

Re: Starea Oltului

Mesaj de gabitoi » 28 Oct 2013, 21:07

castillio scrie:
gabitoi scrie:
castillio scrie:oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.
Se intampla ca '' este'' foarte multi braconieri.Si asta nu e valabil numai pentru Olt. :fluch :wallbash:
ok. sunt perfect de acord. dar explicati-mi si mie in ce fel braconeaza astia de nu mai maninca pestele pe km intregi de riu. ca intr-o zi am sa innebunesc de-a binelea
In ultima perioada se braconeaza foarte mult cu aparate de curent.Cica le cumpara de pe la bulgari foarte ieftin.Am inteles ca jandarmii si politia ii pazesc. Ca deh, tre sa manance si gura lor o buca' de peste.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 30 Oct 2013, 20:54

In ultima perioada se braconeaza foarte mult cu aparate de curent.Cica le cumpara de pe la bulgari foarte ieftin.Am inteles ca jandarmii si politia ii pazesc. Ca deh, tre sa manance si gura lor o buca' de peste.

bine a spus ala care a zis ca daca vrei sa faci din tara asta ceva bun scoate afara toti romanii si inlocuieste-i cu japonezi. numai pe la noi cred ca se mai intampla asemenea tampenii la o scara asa extinsa. ma mir cum de mai existam ca natie, pe bune...

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 30 Oct 2013, 20:57

adiwolf scrie:nu mananca?!!
cum ai ajuns la concluzia asta? daca nu ai prins tu sau altii, nu inseamna ca nu mananca!
te asigur ca exact in zona aia, s-a prins si se prinde peste, numai ca trebuie cautat si putina imaginatie&experienta
daca mi-ai putea oferi si cateva sfaturi mi-ar fi de mare ajutor pt ca sincer eu sunt tare dezamagit de cum a mers pescuitul la olt anul acesta

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Oct 2013, 22:31

cel mai bun sfat pe care pot sa il ofer este sa mergi cat mai des la pescuit si nu intodeauna acolo unde ai auzit tu ca se prinde.
fi sigur ca in decursul timpului vei invata sa pescuiesti cu mult mai bine si atuncea nici capturile nu se vor lasa asteptate - nimeni, dar absolut nimeni de pe forumul asta, fie el pescar de competitie sau pescar de weekend, nu s-a nascut invatat sau nu a dat gherle la pescuit
mergi cat mai des la pescuit, bucurate de ceea ce este in jurul tau si incearca sa te relaxezi chiar daca pestele "nu vine" deocamdata
si inca ceva, nu crede decat jumate din ceea ce ti se spune si de multe ori poate nici atata (asta legat de pescuit, dar poate fi si o regula generala a vietii) :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Noi 2013, 07:03

Adi...pune si tu o poza drept dovada :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Noi 2013, 09:01

castillio scrie:
daca mi-ai putea oferi si cateva sfaturi mi-ar fi de mare ajutor pt ca sincer eu sunt tare dezamagit de cum a mers pescuitul la olt anul acesta
Incearca "sa citesti" cat mai bine apa care o pescuiesti.Pragurile,intretaierea unor curenti de apa,un mal cazut,o structura subacvatica,un gropan, poate fi sansa unei partide reusite.Timpul alocat pescuitului este si el foarte important.De ce?Pai nu e totuna sa iesi o data la doua saptamani sau de cateva ori pe saptamana.Din proprie experienta iti spun ca multe chestii interesante le-am intalnit si invatat vrand nevrand doar datorita partidelor dese care le faceam.Unii sunt de parere ca si de pe forumuri mai inveti cate ceva.De acord,dar de cele mai multe ori stiinta de aici nu se pupa cu conditiile care le ai tu si atunci tot "antrenamentul" pe apa ramane baza.E o vorba,cine nu joaca nu castiga :lol: Si ca sa fi sigur de castig tre'sa joci des :lol: Ai sa vezi ca atunci si norocul se schimba,ca si asta in pescuit e al naibii de important. :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 01 Noi 2013, 20:34

@ castilio: daca ai fi mai putin tzafnos in tonul postarilor ai primi mai multe sfaturi! :wink: Uite, eu sunt baiat de treaba si am podul plin de sfaturi utile! :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Noi 2013, 19:56

Ce sa zic...Cum zicea si colegu adiwolf ...peste inca este pe Olt! Cel putin in zona Sibiului! Chiar va invidiez sincer pe cei din Sibiu: in afara de peisaje superbe, pe Olt se prinde si peste ! Si inca din aceia cu dinti! :lol: Poate ca nu te ingopi in saci de peste dar este suficient ca sa fac cei peste 100 km care ma despart de Oltul vostru...Azi m-am simtit excelent de exemplu!
Plus ca sunt si gesturi ...azi am vazut doi baieti dintr-o barca eliberand salau pe unul din celebrele voastre baraje! Bravo baieti ! Posibil sa fie din Brasov baietii... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 03 Noi 2013, 11:24

si eu am vazut ieri pe barajul de la Draganesti 2 baieti intr-o barca care eliberau necontenit si cu modestie kilometri intregi de plasa mono. Astia sigur nu sunt din Brasov :lol:
Urasc atarnatorii!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Noi 2013, 18:56

florine,
acolo nici cu bomba atomica nu mai faci curatenie.
a devenit o stare de fapt si a intrat in normalitate.
anormal ar fi sa nu vezi acele plase, cred ca ti-ai pune intrebarea ca daca nu exista plase nici peste nu mai este :twisted: :wallbash:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns