In ultima vreme prefer locurile mai salbatice,mai putin batute.Pe vechile locuri daca mergeai sa-ti faci nevoile in tufe si acolo dadeai peste cineva.Daca mai scriu pe aici nu o fac pentru lupii batrani care stiu si ce broasca innoata mai repede,ci pentru aia care nu pot iesi atat de des din alte motive, nu cele legate de pescuitul de pe canapea sau ala cu ochii'n tavan asteptand la marea captura.adiwolf scrie:Ilie,
data viitoare sa pui mana sa postezi si coordonatele gps, ce mama draqu iti este asa de greu?!!![]()
Oltul la VALCEA este in stare foarte buna si perfect pescuibil.
pestii sunt in apa si asteapta sa fie prinsi si eliberati
Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Starea Oltului
alea sunt locurile cele mai bune ... locurile in care gasesti liniste si iti poti vedea de treaba fara sa te frece nimeni la cap. pastreaza-ti Ilie locurile doar pentru tine daca vrei sa te bucuri de ele cat mai mult si abtine-te sa le divulgi persoanelor in care nu ai incredere deplina ... ca maine-poimaine mergi acolo si agati vreo plasa sau nu vei avea loc sa arunci o naluca in apa.SVF scrie: In ultima vreme prefer locurile mai salbatice,mai putin batute.Pe vechile locuri daca mergeai sa-ti faci nevoile in tufe si acolo dadeai peste cineva.Daca mai scriu pe aici nu o fac pentru lupii batrani care stiu si ce broasca innoata mai repede,ci pentru aia care nu pot iesi atat de des din alte motive, nu cele legate de pescuitul de pe canapea sau ala cu ochii'n tavan asteptand la marea captura.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
in sfarsit am reusit sa obtin de la voi raspunsuri mai multe si mai concrete. chiar daca unii m-au cam luat la misto... as dori totusi sa intelegeti ca sunt un tip care lucrez cca 12 ore pe zi, 6 zile pe saptamana si daca ma duc la olt prefer sa-l gasesc bun de pescuit. asta este tot ce mi-am dorit. oricum multumesc tutror inclusiv celor care m-au persiflat 

de la Bod la Sibiu sa tot fie vreo 150 de km. si daca astepti pana pe sambata cand doresc sa pescuiesc in zona am sa-ti transmit si cum e apa (nu UDAgrey-wolf scrie:cum dracu e asta ? cum mori pe noi ? da si tu cu o explicatiecastillio scrie: bă, da mor pe voi! vi-i greu sa scrieti in ce zona pescuiti?!![]()
in zona Sibiu e piscata bine apa . in zona Bod habar nu am ca nu pescuiesc acolo . si daca e tulbure iesi la peste ca daca dai cum trebuie tot prinzi peste. ( ca nu o fi stiuca asta e alta poveste ) .
citi km sunt intre Bod si Sibiu ? cum e apa la Bod ? ( nu vreau raspunsuri de genul UDA) ca sa imi fac o idee asupra situatiei .

de la Bod la Sibiu sa tot fie vreo 150 de km. si daca astepti pana pe sambata cand doresc sa pescuiesc in zona am sa-ti transmit si cum e apa (nu UDA
). daca altcineva te poate servi mai repede decat mine ar fi bine avand in vedere ca azi e de abia miercuri
imi pare rau ca n-am mai dat nici un semn. dar nu am ajuns pe olt. abia azi m-am dus sa vad dar nu oltul ci un afluent al lui Raul Negru. tulbure si mare bineinteles dar cred ca in vreo doua zile e numai bun de pescuit. asa ca cine e din zona poate merge daca nu cumva mai ploua sau mai rau ninge

imi pare rau ca n-am mai dat nici un semn. dar nu am ajuns pe olt. abia azi m-am dus sa vad dar nu oltul ci un afluent al lui Raul Negru. tulbure si mare bineinteles dar cred ca in vreo doua zile e numai bun de pescuit. asa ca cine e din zona poate merge daca nu cumva mai ploua sau mai rau ninge
Oltul e bun la pescuit, cel putin in zona mea
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Da, Oltul s-a limpezit destul de bine; in schimb ieri am fost neplacut surprins de starea coturilor moarte; ingrozitor de scazute, cu apa salcie, tulbure, acoperita de matasea broastei... am vizitat 4 balti, si private si libere... daca nu creste nivelul si ingheata asa, nu stiu ce mai supravietuieste in ele... 

Scorei baraj-usor tulbure
Scorei sub centrala-buna de pescuit,usor taiata dar nici o miscare pe nimic,5mgw/h.Nu se vede nici urma de pescutz in lungul malului...
Sebes-Olt,curs baraj-tulbure.
Scorei sub centrala-buna de pescuit,usor taiata dar nici o miscare pe nimic,5mgw/h.Nu se vede nici urma de pescutz in lungul malului...
Sebes-Olt,curs baraj-tulbure.
oltul la Harman langa Brasov ieri, tulbure albicios. nu pot sa-mi explic fenomenul dar e tare ciudat. am crezut ca il gasesc limpede dar nu stiu de ce era asa tulbure.
Oltul (fagaras) marti-miercuri 15-16 octombrie a foat limpede. S-a prins stiuca. In acest weekend am vreau sa merg si eu la pescuit si am inteles ca ar fi tulbure.