am impresia ca nimeni nu prea se uita pe forumurile astea darmite sa mai si raspunda la intrebarile noastrecastillio scrie:si totusi spuneti-mi s-a mai limpezit oltul sau e mai rau?
Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Starea Oltului
-
- junior
Ieri am fost si inca era tulbure.
Ieri - Lunca Calnicului/Podu Olt/ Bod - vizibilitate la 40-50 de tzanti sub pelicula si scazut; dar vin iar ploi... 

in sfarsit dragii mei. am crezut ca nu mai raspude nimeni. multumim foarte mult!
Cum a fost pontu'?tavistan scrie:Ieri - Lunca Calnicului/Podu Olt/ Bod - vizibilitate la 40-50 de tzanti sub pelicula si scazut; dar vin iar ploi...
Pontu a fost ... promitator; n-am ajuns sa pescuiesc acolo dar o sa merg; nu prea permite malul sa dai la fly, cel putin nu exclusiv. Pentru spinning arata bine; in schimb mi s-a parut ca apa avea un miros cam pronuntat de namol, mi-e sa nu fie ceva deversari ciudate in amonte... Mai urmaresc.SVF scrie:
Cum a fost pontu'?

Putin piscat,dar crescut bine fata de luni.Miscare slaba pe apa,chinuiala, voblere pierdute pentru un clean si un avat.Poate sub centrale sa fie ceea ce trebuie.
adica dupa atata ploaie vrei sa spui ca se poate pescui? pe ce zona l-ai gasit limpede?SVF scrie:Putin piscat,dar crescut bine fata de luni.Miscare slaba pe apa,chinuiala, voblere pierdute pentru un clean si un avat.Poate sub centrale sa fie ceea ce trebuie.
Unde am scris ca-i limpede?Si da,se poate pescui.Si cam atat.