Starea Oltului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Starea Oltului
Da,da,sa stea toti acasa
Ieri de dimi'cand ma intorceam de la fan nu erai prin zona.
Bine,la ora 11 lumea e la servici,nu? 
bă, da mor pe voi! vi-i greu sa scrieti in ce zona pescuiti?! daca eu din Brasov ma iau după postarea ta da-ti seama ca ma duc ca un prost la olt si ma intorc cum am plecat fara macar sa inmoi voblerele in apă. daca tot faceti un efort sa postati ceva, postati-o cum trebuie fratilor ca nu-i asa greu!!!SVF scrie:Unde am scris ca-i limpede?Si da,se poate pescui.Si cam atat.
Iesi la pescui oricum,din orice partida inveti cate ceva.
Prea departe de Brasov.
Prea departe de Brasov.
Ilie,
data viitoare sa pui mana sa postezi si coordonatele gps, ce mama draqu iti este asa de greu?!!
Oltul la VALCEA este in stare foarte buna si perfect pescuibil.
pestii sunt in apa si asteapta sa fie prinsi si eliberati
data viitoare sa pui mana sa postezi si coordonatele gps, ce mama draqu iti este asa de greu?!!
Oltul la VALCEA este in stare foarte buna si perfect pescuibil.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pai nu mai bine ii lasi acolo? Eu cam asa am facut anul asta...adiwolf scrie:Ilie,
...
@castillio: La Araci Oltul era scazut si destul de limpede... la Bod nu stiu cum e; cred ca tre' sa mergi pana acolo!
cum dracu e asta ? cum mori pe noi ? da si tu cu o explicatiecastillio scrie: bă, da mor pe voi! vi-i greu sa scrieti in ce zona pescuiti?!
in zona Sibiu e piscata bine apa . in zona Bod habar nu am ca nu pescuiesc acolo . si daca e tulbure iesi la peste ca daca dai cum trebuie tot prinzi peste
citi km sunt intre Bod si Sibiu ? cum e apa la Bod ? ( nu vreau raspunsuri de genul UDA
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
ce ma (tavitza-san) vrei clean la fly? te duc io pe Olt unde trebe si poti lansa, la lunca mai repede iei avat si ciuca decat clean

pai sa ma duci sensei! 
daca ii apa buna , sambata/duminica acolo cateva ore? ce zicitavistan scrie:pai sa ma duci sensei!
Pikemoaneee, joarda aia nu e buna de clean...
Da chiar, cum e ?
Da chiar, cum e ?