Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
castillio
junior
junior

Re: Starea Oltului

Mesaj de castillio » 19 Oct 2013, 19:05

canti scrie:Oltul (fagaras) marti-miercuri 15-16 octombrie a foat limpede. S-a prins stiuca. In acest weekend am vreau sa merg si eu la pescuit si am inteles ca ar fi tulbure.
după ploile astea cred ca e tulbure. eu am fost cand inca nu plouase si era tulbure darmite acuma

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Oct 2013, 23:02

In zona Valcea Oltul este tulbure in amonte si limpede la 50km in aval.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Oct 2013, 08:46

Acum o saptamana era cam tulbure "la vale".Din doo ore de pescuit una am pierdut-o cu o afurisita de plasa ce n-am putut sa o scot oricat am tras de ea.Da tot am ciontat-o un pic :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Oct 2013, 18:57

pai de ce nu ai spus ca ajungi in zona?!!
unde anume ai fost? adica la incidentul cu plasa ma refer.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 26 Oct 2013, 20:45

oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 26 Oct 2013, 22:04

castillio scrie:oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.
Se intampla ca '' este'' foarte multi braconieri.Si asta nu e valabil numai pentru Olt. :fluch :wallbash:
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

canti
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de canti » 26 Oct 2013, 22:28

Azi la oltet oltul a fost super. Au prins stiuca la greu.

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 27 Oct 2013, 14:17

gabitoi scrie:
castillio scrie:oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.
Se intampla ca '' este'' foarte multi braconieri.Si asta nu e valabil numai pentru Olt. :fluch :wallbash:
ok. sunt perfect de acord. dar explicati-mi si mie in ce fel braconeaza astia de nu mai maninca pestele pe km intregi de riu. ca intr-o zi am sa innebunesc de-a binelea

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Oct 2013, 18:16

nu mananca?!!
cum ai ajuns la concluzia asta? daca nu ai prins tu sau altii, nu inseamna ca nu mananca!
te asigur ca exact in zona aia, s-a prins si se prinde peste, numai ca trebuie cautat si putina imaginatie&experienta

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Oct 2013, 18:21

inca e mofturosi :lol: dar cate unu doi tot mai papa.

Scrie răspuns