după ploile astea cred ca e tulbure. eu am fost cand inca nu plouase si era tulbure darmite acumacanti scrie:Oltul (fagaras) marti-miercuri 15-16 octombrie a foat limpede. S-a prins stiuca. In acest weekend am vreau sa merg si eu la pescuit si am inteles ca ar fi tulbure.
Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Starea Oltului
In zona Valcea Oltul este tulbure in amonte si limpede la 50km in aval.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Acum o saptamana era cam tulbure "la vale".Din doo ore de pescuit una am pierdut-o cu o afurisita de plasa ce n-am putut sa o scot oricat am tras de ea.Da tot am ciontat-o un pic 

pai de ce nu ai spus ca ajungi in zona?!!
unde anume ai fost? adica la incidentul cu plasa ma refer.
unde anume ai fost? adica la incidentul cu plasa ma refer.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.
Se intampla ca '' este'' foarte multi braconieri.Si asta nu e valabil numai pentru Olt.castillio scrie:oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Azi la oltet oltul a fost super. Au prins stiuca la greu.
ok. sunt perfect de acord. dar explicati-mi si mie in ce fel braconeaza astia de nu mai maninca pestele pe km intregi de riu. ca intr-o zi am sa innebunesc de-a bineleagabitoi scrie:Se intampla ca '' este'' foarte multi braconieri.Si asta nu e valabil numai pentru Olt.castillio scrie:oltul langa brasov sambata numai bun de pescuit. nici foarte limpede nici tulbure. din nefericire n-am avut nici un atac. si nu-mi explic fenomenul in nici un fel. poate cineva imi va oferi o explicatie decenta la ce se intimpla pe raul asta. anul acesta a fost dezastruos.![]()
nu mananca?!!
cum ai ajuns la concluzia asta? daca nu ai prins tu sau altii, nu inseamna ca nu mananca!
te asigur ca exact in zona aia, s-a prins si se prinde peste, numai ca trebuie cautat si putina imaginatie&experienta
cum ai ajuns la concluzia asta? daca nu ai prins tu sau altii, nu inseamna ca nu mananca!
te asigur ca exact in zona aia, s-a prins si se prinde peste, numai ca trebuie cautat si putina imaginatie&experienta
inca e mofturosi
dar cate unu doi tot mai papa.