Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Starea Oltului
Asa era si azi.Nu foarte mare,in schimb tulbure,tulbure.La ce ploi se anunta in week-end,plus zapada care se vede pe Fagaras,nu cred ca-l vom vedea curand limpede.Si intr-adevar,cam rece.
-
- senior
ceva vesti?
Stie cineva cum este Oltul intre Brasov si Sibiu? Veau sa ajung in weekend pe acolo si sa nu merg degeaba.
Multumesc!
Multumesc!
Sa-nteleg ca nu mai pescuieste nimeni pe Olt ?

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
am fost duminica si era tulbure. nu stiu daca nu mai ploua saptamina asta poate se limpezeste ca in starea actuala nu prea se poate pescuigabitoi scrie:Sa-nteleg ca nu mai pescuieste nimeni pe Olt ?
daca tot este deschis subiectul acesta despre starea oltului poate exista si ceva bunavointa din partea celor care stau aproape de rau si ne spun si noua cand se limpezeste si cand se poate pescui. nu-i nici o scofala sa bati 30 de km ca sa vezi ca oltul e tulbure si nu poti face nimic
castillio
pe ce zona te intereseaza Oltul ?
pe ce zona ai fost ? aproximativ ca Oltul e luuuuuuuuuuuuuung si nu e limpede

pe ce zona ai fost ? aproximativ ca Oltul e luuuuuuuuuuuuuung si nu e limpede

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
pe zona bod - brasov. acolo am si fost duminica. oricum ms mult de informatiegrey-wolf scrie:castillio
pe ce zona ai fost ? aproximativ ca Oltul e luuuuuuuuuuuuuung si nu e limpede![]()
![]()
Bine zis....si aici stiu ce spun, ca in mod sigur pe Gabitoi il cam intereseaza tronsonul Valcea - Dunare !!!grey-wolf scrie:castillio
pe ce zona ai fost ? aproximativ ca Oltul e luuuuuuuuuuuuuung si nu e limpede![]()
![]()

Do it with passion or not at all !
si totusi spuneti-mi s-a mai limpezit oltul sau e mai rau?