Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
multumesc Ilie . nu ma prea ajuta, eu vreau sa stiu mai jos de Sibiu afara din judet chear . vreau sa stiu ce planuri de weekend prelungit imi fac . cu toate ca se anunta o vreme ..... 
PS si temperaturi pe alte riuri mari sunt bune Mures , Jiu , asa mai aproape de casa
sunt cam satul de apele din judet 

PS si temperaturi pe alte riuri mari sunt bune Mures , Jiu , asa mai aproape de casa

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- stefanflorin
- veteran
stefanflorin scrie:Nu stiu despre Olt la voi in zona, dar daca mergi de la Valcea in aval, se poate pescui, beleaua e ca in afara de strapi cat pixul sau biban, nu o sa prinzi altceva.
Care e metoda ca sa nu-ti inghete firul ca tare-s curios?
il dai cu vaselina

sau il ferbi in sare

o avea ceva solutie d-aia de dat pe hir, dar la -8 nush daca are efect, azi a fost soare si pe la 11-12 era ok, oricum eu cred ca pescuie cu fluorcarbon

- kingofbeasts
- veteran
fir mono sau fluorcarbon si inele largi pe bat .stefanflorin scrie:Nu stiu despre Olt la voi in zona, dar daca mergi de la Valcea in aval, se poate pescui, beleaua e ca in afara de strapi cat pixul sau biban, nu o sa prinzi altceva.
Care e metoda ca sa nu-ti inghete firul ca tare-s curios?

firul se freaca bine cu sare si nisip eventual cu cioburi de sticla dupa aceea se unge cu sare mestecata cu vaselina delma si singe de cod rosu de inundatiepikeman scrie:
il dai cu vaselina![]()
sau il ferbi in sare![]()
![]()
![]()
o avea ceva solutie d-aia de dat pe hir, dar la -8 nush daca are efect, azi a fost soare si pe la 11-12 era ok, oricum eu cred ca pescuie cu fluorcarbon

acuma lasind gluma deoparte treaba sta asa :
sprei de impermeabilizat cortul pe baza de silicon (asta se da pe inele cu o seara innainte ca sa dispara mirosul )
un tambur fluorocarbon
dupa 11 -12 cind nu mai ingheata tambur cu textil
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- stefanflorin
- veteran