Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
betonelias scrie:Cand va saturati de starea Oltului.... distractie maxima.Min 2.e bestial
http://youtu.be/dS--gLS6q8k
Salut,
sunt din Brasov,pescar de stationar si cam de doua-trei luni sunt prins rau de tot de spinning,nu-mi dau seama de ce pentru ca n-am prins nimic - in general te prinde microbul in urma unei capturi......ca urmare am citit si rascitit forumul vostru si vreau sa va in treb ceva: de ce se pescuieste la spinning doar in aval de baraje,pe canalul de fuga sau in cazul in care se pescuieste sus pe baraj se face in capatul lor,mai spre stuf,in zona neindiguita???? - capatul barajului unde se uzineaza apa nu tine rapitor sau sansele de a prinde ceva sunt mult mai mari in zonele amintite anterior?
Multumesc
sunt din Brasov,pescar de stationar si cam de doua-trei luni sunt prins rau de tot de spinning,nu-mi dau seama de ce pentru ca n-am prins nimic - in general te prinde microbul in urma unei capturi......ca urmare am citit si rascitit forumul vostru si vreau sa va in treb ceva: de ce se pescuieste la spinning doar in aval de baraje,pe canalul de fuga sau in cazul in care se pescuieste sus pe baraj se face in capatul lor,mai spre stuf,in zona neindiguita???? - capatul barajului unde se uzineaza apa nu tine rapitor sau sansele de a prinde ceva sunt mult mai mari in zonele amintite anterior?
Multumesc
- Ionut Petrea
- veteran
Eu zic ca se prinde si mai in partea asta, unde zici, tu..din barcaschumi scrie:Salut,
Multumesc

Poate ma insel, dar anul trecut am vazut pe cineva aproape in dreptul portilor,la vreo 30 de metri distanta de ele, din barca, la bibi.Ce-i drept, nu pe Olt

Intotdeauna C&R
Am fost la Arpas,abia am sosit - nimic,nici sub baraj,nici pe balta.Mai erau vreo 3 "pescari" cu masina de Valcea,dadeau deasupra barajului cu parasuta,prindeau carasi.N-am avut parte de nici cea mai mica senzatie,am dat cu o caruta de voblere,rotative.oscilante,gume de toate felurile....nimic.Cand am luat-o spre casa m-am oprit putin la Oltet,cam 15 min,erau o gramada sub baraj la 'fix" dar n-au prins nimic cat am stat.M-am oprit si la Dridif,de cand n-am mai fost aici au tras un gard pe dale,sub baraj,nu mai te poti apropia cam 50 m de porti.Cam asta e,apa era scazuta,a uzinat apa la Arpas dar degeaba.Asta-i a 3-a partida consecutiva fara nici o captua de rapitor,cred ca daca si a 4-a e tot asa o las balta ....
poti incerca salaul, somnul si avatul in zonele din fata hidrocentralei, o sa ramai surprins. pentru rezultate ca la carte, ar trebui totusi sa ai o barca si sa te bagi cu ea in "firul apei", undeva la 50-100 de metri de caderea apei. pui un jig de 50 si o guma alba si iti garantez ca nu pleci fara o poza de acolo.schumi scrie:de ce se pescuieste la spinning doar in aval de baraje,pe canalul de fuga sau in cazul in care se pescuieste sus pe baraj se face in capatul lor,mai spre stuf,in zona neindiguita???? - capatul barajului unde se uzineaza apa nu tine rapitor ?