Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Starea Oltului
Din punctul meu de vedere ai dreptate in ceea ce priveste Oltul.Nemultumirea mea e legata de faptul ca desi anumiti oameni au avut intentii bune si si-au dorit ca sa se schimbe ceva in bine au facut greseala sa continuie cu aceeasi oameni asupra carora au planat destule semne de intrebare.Daca faci acest lucru nu te mira ca ulterior lumea nu mai are incredere in tine si in ideile tale.
Nu credeam ca vreodata voi vedea cum jandarmeria pazeste braconierii sau mai rau deatit....chiar angajati din jandarmerie baga plase!
Am fost pe anumite baraje care odata nu te lasau fara peste...era imposibil sa nu ai macar un peste mai imbracat daca nu mai multi...!
Am vorbit si cu ceilalti pescari...din alte locuri si pe la ei aceeasi problema...plase,plase si iar plase,pe linga celelalte metode neconventionale de braconat...!
Oare cind se vor retrage acele "autorizatii pt plase"?
Autoritatile astea din Romania chiar dorm "somnul de veci"? Pai daca este asa atunci asa sa faca...sa se mai trezeasca cind am sai trezesc eu...doamne iartama!
Pescari vechi(buni),nu e cazul meu, care prindeau suta de kg de peste acum isi doresc sa aiba un "tac"...cutreiera Oltul,Dunarea,fac mii de km si vin dezamagiti de tot:oameni,locuri,peisaje...! Omenirea Incotro ne indreptam,spre pierzanie?
tuturor pescarilor adevarati....iar pt cealalta categorie un indemn: Vedeavas la stirile de la ora 17 la Pro Tv!
Am fost pe anumite baraje care odata nu te lasau fara peste...era imposibil sa nu ai macar un peste mai imbracat daca nu mai multi...!
Am vorbit si cu ceilalti pescari...din alte locuri si pe la ei aceeasi problema...plase,plase si iar plase,pe linga celelalte metode neconventionale de braconat...!
Oare cind se vor retrage acele "autorizatii pt plase"?
Autoritatile astea din Romania chiar dorm "somnul de veci"? Pai daca este asa atunci asa sa faca...sa se mai trezeasca cind am sai trezesc eu...doamne iartama!
Pescari vechi(buni),nu e cazul meu, care prindeau suta de kg de peste acum isi doresc sa aiba un "tac"...cutreiera Oltul,Dunarea,fac mii de km si vin dezamagiti de tot:oameni,locuri,peisaje...! Omenirea Incotro ne indreptam,spre pierzanie?

nu dorm somnul de veci. ooo! daca ar dormi ar fi ceva. dar astia sunt treji si ii ajuta pe braconieri dragii de ei.. e vai mama ei de tara fratilor. imi pare rau ca trebuie s-o spun
cred ca mai corect ar fi spus "e vai mama noastra"
pentru ca noi permitem sa se intample asta si tot noi "ii tinem in brate" pe cei care ar trebui sa isi faca treaba si nu o fac
din pacate asta este cruda realitate.
pentru ca noi permitem sa se intample asta si tot noi "ii tinem in brate" pe cei care ar trebui sa isi faca treaba si nu o fac
din pacate asta este cruda realitate.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- senior
Din pacate vb despre o industrie de milioane de euro anual. Bani care se duc acolo unde trebuie si cand trebuie. Incepand de la plase si terminand cu butelii si curent, industria asta si toti cei implicati au toate acoperirile necesare. Autoritatile put a peste din cap pana in picioare. Ne-am convins cu ochii nostri. Asa ca oftam ca niste babe si cam atat
Asa se intampla pe toate barajele oltului precum si aici pe langa casa (pitesti).

Asa se intampla pe toate barajele oltului precum si aici pe langa casa (pitesti).
mai baieti nu stiu cat e treaba noastra sau nu sau ce-am putea face noi sa indreptam situatia actuala, cert este ca azi am fost iar pe Olt la Bod. am vrut ceva stiuca dar din pacate nici urma de dansa. dupa cum am vazut toti motivele sunt destule asa ca nu mai intreb De Ce? asta e. pina la urma tot voi prinde ceva, candva.
- stefanflorin
- veteran
Ieri la Stoenesti jandarmii discutau cu pescarii industriali autorizati (a se citi braconieri), cred ca au aflat ca se mananca peste de revelion si venisera dupa cota parte. Sper sa ma insel, dar cam asta cred. Nenumarate masini dotate cu barca pe plafon (a se citi din nou braconieri) opreau sa vada daca scoatem ceva, probabil ca sa bage ei plasele acolo, asa cum au mai facut-o si anu' trecut. Din fericire era ceata, noi eram la vreo 60m de mal si nu au vazut mare lucru. Partida bunicica pt. perioada asta, biban frumos si un strap +40cm plus 2-3 taieturi de stiuca.
Urasc atarnatorii!
mai fratilor din decembrie n-a mai fost nimeni la pescuit? vad ca n-a mai postat nimeni nik
ei fratilor, daca voi nu mai ziceti nimik permiteti sa spun ca am incercat ieri Oltul nostru drag in zona Bod Brasov. am pescuit ca in galeata (dar una mai mare). nici un atac macar. apa era rece rau dar destul de limpede. vreau sa mai incerc si alte locuri in zona si voi reveni cu detalii
La fel, am fost sambata pe la Lunca Calnicului - am incercat pe Oltul mic si pe Rau Negru, inainte de confluenta... absolut nimic si nu am vazut nici o miscare. Apa periculos de scazuta...