apa buna de pescuit, limpede - mai greu cu pesti, dar.......Oltul este frumos oricum
Starea Oltului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Starea Oltului
sambata, 15.03.2014, temperatura apei pe Olt in zona Valcea era de 7.2-7.8gr
apa buna de pescuit, limpede - mai greu cu pesti, dar.......Oltul este frumos oricum
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Lasa,lasa ...Mi-a zis mie azi cineva ca se cam sinucid stiucile pe la statiunile alea a voastre
E drept e prohibitie ,dar cica se sinucid... 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
duminica 23.03.2014 oltul la bod apoape limpede dar tot nu prea misca. sarea in prostie dar nu punea gura
azi oltul la ariusd tulbure si putin marit. peste ioc. si mai vine si prohibitia...
la Valcea este scazut si foarte limpede - cu pestii.........cam la fel 
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
nu inteleg de ce aci in zona brasov e tulbure asa de mult timp iar pe la voi la valcea e scazut si limpede. pt mine ramane o intrebare la care n-am reusit sa-mi dau un raspuns. anul asta nu l-am gasit limpede niciodata...adiwolf scrie:la Valcea este scazut si foarte limpede - cu pestii.........cam la fel
- gabrieldima
- junior

Confirm, multa lume , apa mica , pesti ...adiwolf scrie:la Valcea este scazut si foarte limpede - cu pestii.........cam la fel
Not sleep last night waiting to ... go fishing again
fratilor, reincepe sezonul. cum mai arata oltul zilele astea? după atata ploaie....
Oltul este in cote normale si perfect pescuibil pe raza judetului Valcea.
totusi sunt zone cu afluenti, din zona montana, importanti ce se varsa si tulbura zonele de confluenta
temperatura apei se situeaza intre 13 si 19gr C in functie de zona
totusi sunt zone cu afluenti, din zona montana, importanti ce se varsa si tulbura zonele de confluenta
temperatura apei se situeaza intre 13 si 19gr C in functie de zona
In zona Brasovului (Lunca Calnicului-Podu Olt-Araci etc.) - Cafea cu lapte!