SINAIA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 20 Mar 2006, 14:48

Adelin ai gasit un partener de nadejde. :lol: :lol: :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Unde pot pescui in Sinaia? care e regimul apelor?

Mesaj de rcorbu » 02 Iul 2006, 19:37

Cineva a pus o intrebare ..dar in loc de un raspuns concret vad ca aproape va luati la bataie.

butterfly
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de butterfly » 30 Iul 2006, 16:42

Va rog frumos puteti sa-mi spuneti unde este pastravaria limbasel sau o pastravarie pe valea prahovei? Ma intereseaza f mult cum se poate ajunge cu masina acolo.Va multumesc

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 31 Iul 2006, 08:40

nu reusesc sa inteleg de ce administratorul site-ului tolereaza personaje de genul serbanel, pe acest site.

serbanel nu e prost. vine pe un site pe care stie ca se promoveaza pescuitul sportiv si ne vorbeste - perfect constient de ceea ce face - intr-una de modul in care braconeaza el cu succes.
isi bate joc de noi si de valorile pe care le promovam, pe fata, in virtutea dreptului de a scrie pe site.

e jenant! si serbanel si faptul ca e lasat sa se produca nestingherit, pe acest site.
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 31 Iul 2006, 10:21

woblerman scrie:nu reusesc sa inteleg de ce administratorul site-ului tolereaza personaje de genul serbanel, pe acest site.

serbanel nu e prost. vine pe un site pe care stie ca se promoveaza pescuitul sportiv si ne vorbeste - perfect constient de ceea ce face - intr-una de modul in care braconeaza el cu succes.
isi bate joc de noi si de valorile pe care le promovam, pe fata, in virtutea dreptului de a scrie pe site.

e jenant! si serbanel si faptul ca e lasat sa se produca nestingherit, pe acest site.
Serbanel a disparut de mult :!:

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 31 Iul 2006, 10:31

scuze, nu am fost atent la data postarilor, pur si simplu am fost coplesit de ideea ca cosmarul serbanel a revenit.

mi-am revenit... :)

multumesc!
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 31 Ian 2008, 00:21

Serbanel scrie:.
Dar inima mea e tot la pastrav, il visez noaptea.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rad cu lacrimi...Serbanel, asta ecriminal..care nu ati mai ras demult..incercati cu incredere "sinaia" ce topic de poveste!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 31 Ian 2008, 09:29

salut .
am citit topicul cu placerea cu care citeam "povestirile de la bradul stramb"; sadoveanu e minciuna .
propun schimbarea numelui topicului in SERBANEL ;e brand.respect
walleye

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Ian 2008, 11:40

Baieti,
Ce e cu voi? Dintr-odata va descoperiti talentul de umoristi sadea? Vedeti cum sunt redescoepriti marii roamancieri dupa ce cad pe nedrept in uitare? Trec anii, detractorii se bucura ca au scapat de ei, cand colo ca niste luceferi care au stat in noroi se ridica geniile literare si lucesc iar pe bola cereasca.
PS - ufff, din cauza voastra m-a luat nostalgia dupa Sinaia anilor 2001-2003 cand chiar mergea pastravul ala in draci...acum pe apa vin alternativ pacura si rumegus de gater. Noroc cu Azuga ca mai scapa cativa pistruiati neprinsi de cei de la Electrica si pe Timisul de sus unde va va duce Fuishi sa va arate locurile lui predilecte!

Scrie răspuns