Raul Buzau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gsteph
utilizator nou
utilizator nou

Re: mare dezamagire...

Mesaj de gsteph » 02 Mai 2011, 09:36

Poppy scrie: Pensiunea asta are ponton, debarcader ceva ? De ce este at�t de importantă locația ei ?
al doilea drum spre lac, din sosea, sensul de la baraj in amonte (unde e un bar/popas, parcare si un izvor). e un drum in serpentina, semiasfaltat pana la un punct. jos e un soi de plaja cu pietre si nisip, acolo e si o epava de vaporas. de acolo poti pleca cel mai bine cu barca si echipament. drumul are peste 1km pana la apa si e in panta. e cam greu sa cari tot echipamentul, chiar si in 2 oameni, fie ei si schwarzeneggeri.

pensiunea asta e la cca. 30 m de nivelul apei. nu are ponton. proprietatea e delimitata de un gard, si drumul cred ca e public si nu proprietate privata. drumul trece prin poarta vilei.

daca e blocat drumul de bariera astora cu pensiunea sau vila sau ce o fi, adio acces cu auto.

gsteph
utilizator nou
utilizator nou

Re: raul buzau

Mesaj de gsteph » 02 Mai 2011, 09:45

adrian99 scrie:drumul care coboara spre baraj este drum public(face parte din vechea sosea).normal ca bariera este pusa ilegal.

cum nimeni nu sesizeaza...logic nu se ia nicio masura.

totusi pe w-enduri(in special vara)am gasit-o ridicata.
eu nu pescuiesc acolo datorita galagiei dar am fot de cateva ori cu cineva care are barca si peridoc si acolo putea sa intre pe apa.
bun, deci e drum public.

bariera este complet noua, beton nou, alt sistem de inchidere, vopsita, etc. inchidere cu un surub cu o piulita ce are nevoie de un soi de torx cu gaura.

data viitoare o sa imi iau un ferastrau cu mine! sau o daram cu chinga de tractare.

mare pacat ca nu am facut poze cu toata zona baleiata. eram ofticat si nu mi-a mai ars de poze.

later edit:
frustrarea mea vine si din cauza ca pe langa pescuit trebuie sa te bucuri si de natura. lacul Siriu e un astfel de loc. mai sunt cateva...
sper ca Siriu sa ramana un astfel de loc deosebit.
Doamne ajuta!

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 24 Mai 2011, 21:28

vesti?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 24 Mai 2011, 21:55

gsteph1968 scrie:vesti?
Am inteles ca exista si un drum pe partea cealalta a lacului,dar eu unul nu am incercat,neavind 4x4.Eu am pus caiacul dupa ce am coborit pe un drum in panta abrupta,care incepe intr-o curba ,nu stiu sa descriu altfel locul,jos este un golfulet,de unde pleci lejer cu barca.Panta are doar vreo 7-800 m,dar dupa ce o urci si o cobori de doua ori,caiac,visle, apa,echipament,esti alt om.(':lol:')

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 25 Mai 2011, 06:23

kleniacul scrie: Am inteles ca exista si un drum pe partea cealalta a lacului,dar eu unul nu am incercat,neavind 4x4.
am vazut si dacia 1300, si camioane pe malul celalalt. cred ca se trece ori pe puntea suspendata, ori printr-un vad mai in amonte de coada lacului. daca apa e scazuta, e inutil, doar daca vrei sa faci rafting vreo 300m. problema mare ar fi la intors...
kleniacul scrie: Eu am pus caiacul dupa ce am coborit pe un drum in panta abrupta,care incepe intr-o curba ,nu stiu sa descriu altfel locul,jos este un golfulet,de unde pleci lejer cu barca.
cred ca stiu drumul - are o portiune cu piatra rotunda? sau e vorba de o poteca?
am coborat cu masina prin 2000-2001 pe un astfel de drum si credeam ca nu mai ies...
kleniacul scrie: Panta are doar vreo 7-800 m,dar dupa ce o urci si o cobori de doua ori,caiac,visle, apa,echipament,esti alt om.(':lol:')
pune si un motor de 8kg, bateria de 32kg. :twisted:

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 25 Mai 2011, 07:26

am fost w-endul trecut pe lac(foarte scazut,cota intalnita acum 3-4ani).malurile pline de noroi,lacul tulbure.cativa bibani rataciti.

am plecat pe rau in zona Valea Neagra.garla usor tulbure,dar crescuta.
am prins 5cleni(6-700gr bucata),eliberati.
niciunul nu era pregatit de boiste(apa rece si abia acum urcau din lac).

atat pe lac cat si pe rau se pescuia la momeala vie fara niciun stres.
prohibitie?ce-i aia? :roll:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 12 Iun 2011, 20:28

Daca tot e Buzau puteti incerca mai jos de podul de la Setu pana la Valea Sibiciului, zona cunoscuta de mine, zona buna pentru clean, scobar, mreana.
Am pescuit in copilarie pe acea zona si exista potential pentru partide frumoase.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 08 Aug 2011, 14:20

aveti ceva noutati?

lacul e tot scazut?
bariera despre care vorbeam mai sus?...

multumesc anticipat.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 11 Aug 2011, 06:52

nimic, nimeni?

starea lacului Siriu?

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 11 Aug 2011, 23:25

cred ca e destul de clar. in weekend starea lacului Siriu va fi cu gratare, manele si pet-uri, ca e sarbatoare. raul Buzau va arata cam la fel peste catva timp... 6 luni sau un an.
intr-un mod foarte retoric imi doresc sa traiesc intr-un univers [utopic] in care amatorii de "iarba verde" nu vor avea loc de pescari.

le multumesc celor care mi-au dat informatii concrete despre Siriu!

Scrie răspuns