Raul Buzau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Raul Buzau

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 00:02

Cine se simte cu musca pe caciula si isi uda sculele pe acolo ? :lol:

kleniacul
veteran
veteran

Re: Raul Buzau

Mesaj de kleniacul » 25 Ian 2011, 00:11

Cu voblerul pe caciula

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 00:14

:lol: Ce zone bati ?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Ian 2011, 00:18

Acum stau in bucuresti,de vreo 14 ani,dar cind pot ma duc pe siriu,in special de 31 decembriejavascript:emoticon(':lol:')anul asta am vazut Biscele,mai ales cea mare este superba,are ,cred,potential mai mare decit buzaul amonte de siriu

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 10:10

Si eu am avut surprize placute pe Basca . :D Pe Siriu nu mai vorbesc...dar ma chinuie drumul pana la apa . :oops: Undeva pe coada sunt pistruiati imbracati , stiai ? Sau daca cunosti , iti recomand si zona Comandau . Pastravul este o joaca de copii mari . :lol: Nu amintesc de salbaticia locului ...

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 25 Ian 2011, 11:21

Indian Larry scrie:...Pe Siriu nu mai vorbesc...dar ma chinuie drumul pana la apa...
Te referi la lacul de acumulare Siriu ? Chiar, cum poți ajunge la lac cu mașina pregătită cu tot arsenalul pentru o campare ? Nu este o mașină off-road ci un Seat Altea.
Merci !

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2011, 11:36

cu masina poti ajunge pana pe malul apei prin 3 locuri
*imediat dupa baraj primul drum forestier(pietruit) in stanga(sensul de mers Brasov)pana-n buticurile de lemn.
*in zona viaductului Teharau se face in stanga spre o pensiune(indicator).ajungi la apa si masina se las-n curtea pensiunii.
*in coada lacului(dupa ce se termina lacul si incepe raul se face un drum pietruit(forestier) care duce la cabana silvica(recent renovata).poti sta pe malul stang ori treci apa pe puntea auto.sunt locuri de campat.acolo te orietezi.

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Re: raul buzau

Mesaj de Poppy » 25 Ian 2011, 11:42

adrian99 scrie:cu masina poti ajunge pana pe malul apei prin 3 locuri
*imediat dupa baraj primul drum forestier(pietruit) in stanga(sensul de mers Brasov)pana-n buticurile de lemn.
*in zona viaductului Teharau se face in stanga spre o pensiune(indicator).ajungi la apa si masina se las-n curtea pensiunii.
*in coada lacului(dupa ce se termina lacul si incepe raul se face un drum pietruit(forestier) care duce la cabana silvica(recent renovata).poti sta pe malul stang ori treci apa pe puntea auto.sunt locuri de campat.acolo te orietezi.
Mulțumesc mult, extraordinar de utile informațiile ! O să aleg zona care-mi permite să campez cât mai aproape de apă deoarece o să am și o barcă motorizată cu mine (15 HP). Care soluție din cele trei ți se pare cea mai potrivită pentru mine ?

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2011, 11:46

prima si ultima varianta.insa ai grija acolo cu barca intrucat termicul ar fi cam interzis(ar fi-nu inseamna ca este) :D

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Re: raul buzau

Mesaj de Poppy » 25 Ian 2011, 11:50

adrian99 scrie:prima si ultima varianta.insa ai grija acolo cu barca intrucat termicul ar fi cam interzis(ar fi-nu inseamna ca este) :D
Asta ar fi totuși o problemă ! :(
Cine ar putea să mă tragă la răspundere, ce organ este abilitat cu urmărirea respectării acestei interdicții ? Mă pot ”acoperi” prin cineva din Nehoiu dar trebuie să știu/știe de cine trebuie să mă feresc.

Scrie răspuns