Raul Buzau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Raul Buzau
Cine se simte cu musca pe caciula si isi uda sculele pe acolo ? 

-
- veteran
Re: Raul Buzau
Cu voblerul pe caciula
raul buzau
cu masina poti ajunge pana pe malul apei prin 3 locuri
*imediat dupa baraj primul drum forestier(pietruit) in stanga(sensul de mers Brasov)pana-n buticurile de lemn.
*in zona viaductului Teharau se face in stanga spre o pensiune(indicator).ajungi la apa si masina se las-n curtea pensiunii.
*in coada lacului(dupa ce se termina lacul si incepe raul se face un drum pietruit(forestier) care duce la cabana silvica(recent renovata).poti sta pe malul stang ori treci apa pe puntea auto.sunt locuri de campat.acolo te orietezi.
*imediat dupa baraj primul drum forestier(pietruit) in stanga(sensul de mers Brasov)pana-n buticurile de lemn.
*in zona viaductului Teharau se face in stanga spre o pensiune(indicator).ajungi la apa si masina se las-n curtea pensiunii.
*in coada lacului(dupa ce se termina lacul si incepe raul se face un drum pietruit(forestier) care duce la cabana silvica(recent renovata).poti sta pe malul stang ori treci apa pe puntea auto.sunt locuri de campat.acolo te orietezi.
Re: raul buzau
Mulțumesc mult, extraordinar de utile informațiile ! O să aleg zona care-mi permite să campez cât mai aproape de apă deoarece o să am și o barcă motorizată cu mine (15 HP). Care soluție din cele trei ți se pare cea mai potrivită pentru mine ?adrian99 scrie:cu masina poti ajunge pana pe malul apei prin 3 locuri
raul buzau
prima si ultima varianta.insa ai grija acolo cu barca intrucat termicul ar fi cam interzis(ar fi-nu inseamna ca este) 

Re: raul buzau
Asta ar fi totuși o problemă !adrian99 scrie:prima si ultima varianta.insa ai grija acolo cu barca intrucat termicul ar fi cam interzis(ar fi-nu inseamna ca este)

Cine ar putea să mă tragă la răspundere, ce organ este abilitat cu urmărirea respectării acestei interdicții ? Mă pot ”acoperi” prin cineva din Nehoiu dar trebuie să știu/știe de cine trebuie să mă feresc.