in general nu vine nimeni.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Să trăiești, ești foarte amabil !adrian99 scrie:au fost ceva discutii in trecut c-un reprezentant de la apele romane care facea un pic de galagie.dar s-a intamplat asta deorece a fost in zona si a vrut sa-si arat muschii![]()
in general nu vine nimeni.
Asa este , insa am asistat toamna asta la o scena mai putin placuta . Am coborat cu masina pe primul drum , unde este vaporasul ala pe mal . Am lasat masina aproape de mal si am luat-o la picior pe poteca .adrian99 scrie:prima si ultima varianta.insa ai grija acolo cu barca intrucat termicul ar fi cam interzis(ar fi-nu inseamna ca este)
Am trecut ieri pe acolo, primul drum, cel cu casa verde și șalupa în rugină. Drumul până jos era înghețat și n-am cutezat să cobor, însă am remarcat apa foarte scăzută a lacului și mi-am pus întrebarea ce aș face în situația asta, cum aș putea da la apă barca. Cred că erau 2-3 m diferența de nivel în condițiile unui teren abrupt sub forma unei râpe.adrian99 scrie:da,este o bariera postata la jumatatea primului drum de acces,insa eu ama gasit-o data la o parte.cel care are pensiunea acolo este ucrainean si banuiesc bun prieten cu autoritatile locale![]()
revenind:pescuiesc de prin 98' pe Siriu si nu am vazut pe nimeni sa faca control(cu unele exceptii pentru prohibitie cand vin multi sa pescuiasca scobarul).eu dadeam cu artificiale dupa clean si pastrav,evident c@r(avand permis)si nu ma intrebau nimic.nu era normal...dar stim cum se aplica legea
A-ha, nu l-am văzut, merci !adrian99 scrie:cand ajungi jos(langa apa)se face un fel de platforma din ciment(partial macinata)pe unde poti duce peridocul in apa.