Raul Buzau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2011, 11:54

au fost ceva discutii in trecut c-un reprezentant de la apele romane care facea un pic de galagie.dar s-a intamplat asta deorece a fost in zona si a vrut sa-si arat muschii :lol:

in general nu vine nimeni. :wink:

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Re: raul buzau

Mesaj de Poppy » 25 Ian 2011, 11:59

adrian99 scrie:au fost ceva discutii in trecut c-un reprezentant de la apele romane care facea un pic de galagie.dar s-a intamplat asta deorece a fost in zona si a vrut sa-si arat muschii :lol:

in general nu vine nimeni. :wink:
Să trăiești, ești foarte amabil !
:)

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 12:49

adrian99 scrie:prima si ultima varianta.insa ai grija acolo cu barca intrucat termicul ar fi cam interzis(ar fi-nu inseamna ca este) :D
Asa este , insa am asistat toamna asta la o scena mai putin placuta . Am coborat cu masina pe primul drum , unde este vaporasul ala pe mal . Am lasat masina aproape de mal si am luat-o la picior pe poteca .
Cand m-am intors am ramas cracanat . Baietii buni cu pensiunea din zona(aia verde) mi-au tarat masina cu tractorul pentru ca nu puteau da la apa o barca imensa de fibra ! :shock: Aveau turisti la pensiune si si-au propus ei sa ii dea o tura pe lac ...
Bineinteles ca au inceput injuraturile la poarta lor . Schizofrenicul care conducea tractorul ma tot ameninta ca suna la politie . I-am dat o flegma intre felinare , ca altceva nu puteam ca erau martori .
Mai nou au pus si bariera , cu inscriptia " Drum interzis" , tocmai sa-si amenajeze loc de barci . Eu daca ma duc cu barca gonflabila , risc sa fiu amendat de meltenii de la Nehoiu , asta numai in cazul in care pot ajunge la mine .
Deci poti merge linistit cu orice barca vrei tu . :wink:

In rest , locuri bune sunt , peste este slava domnului , numai chef si timp sa fie !

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 25 Ian 2011, 13:21

da,este o bariera postata la jumatatea primului drum de acces,insa eu ama gasit-o data la o parte.cel care are pensiunea acolo este ucrainean si banuiesc bun prieten cu autoritatile locale :lol:

revenind:pescuiesc de prin 98' pe Siriu si nu am vazut pe nimeni sa faca control(cu unele exceptii pentru prohibitie cand vin multi sa pescuiasca scobarul).eu dadeam cu artificiale dupa clean si pastrav,evident c@r(avand permis)si nu ma intrebau nimic.nu era normal...dar stim cum se aplica legea :roll:

Adrianoo
junior
junior

Mesaj de Adrianoo » 27 Ian 2011, 21:55

Cam cat de groasa e gheata?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Ian 2011, 21:58

Adrianoo scrie:Cam cat de groasa e gheata?

2m la mal si vreo 5m in larg . da de ce intrebi? pescuiesti in toata tara ?
Acu' pe bune , e facuta de mult?

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 07 Mar 2011, 10:24

adrian99 scrie:da,este o bariera postata la jumatatea primului drum de acces,insa eu ama gasit-o data la o parte.cel care are pensiunea acolo este ucrainean si banuiesc bun prieten cu autoritatile locale :lol:

revenind:pescuiesc de prin 98' pe Siriu si nu am vazut pe nimeni sa faca control(cu unele exceptii pentru prohibitie cand vin multi sa pescuiasca scobarul).eu dadeam cu artificiale dupa clean si pastrav,evident c@r(avand permis)si nu ma intrebau nimic.nu era normal...dar stim cum se aplica legea :roll:
Am trecut ieri pe acolo, primul drum, cel cu casa verde și șalupa în rugină. Drumul până jos era înghețat și n-am cutezat să cobor, însă am remarcat apa foarte scăzută a lacului și mi-am pus întrebarea ce aș face în situația asta, cum aș putea da la apă barca. Cred că erau 2-3 m diferența de nivel în condițiile unui teren abrupt sub forma unei râpe.

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 07 Mar 2011, 10:42

cand ajungi jos(langa apa)se face un fel de platforma din ciment(partial macinata)pe unde poti duce peridocul in apa.

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 07 Mar 2011, 11:09

adrian99 scrie:cand ajungi jos(langa apa)se face un fel de platforma din ciment(partial macinata)pe unde poti duce peridocul in apa.
A-ha, nu l-am văzut, merci !
N-am peridoc la o bărcuță de 310 cm, o umflu, montez motorul (aici-i baiul !) și țuști cu ea în apă !
Bun pont ! :?

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 07 Mar 2011, 11:11

a,eu credeam ca ai vreo Laguna de 4.50 cu peridoc.

cu asta pe care o ai poti sa pleci si din coada lacului... :wink:

Scrie răspuns