Venind dinspre Brașov m-am uitat după o cale de acces și pe la coada lacului dar probabil mi-a scăpat din vedere. Cum aș ajunge mai exact ? Am nevoie de un reper, chiar dacă mi-ai mai explicat și anul trecut.adrian99 scrie:a,eu credeam ca ai vreo Laguna de 4.50 cu peridoc.
cu asta pe care o ai poti sa pleci si din coada lacului...
Raul Buzau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: raul buzau
raul buzau
sunt 2 intrari(diferenta de 2-3km intre ele).
venind spre lac se face un drum pietruit in dreapta(se observa din sosea,fiind un pic mai jos decat nivelul asfaltului) si a doua mai jos dar este mai putin vizibila(trebuie atentie altfel treci usor de ea)dar drumul este mai prost(desi piatra a mai fost splata de torenti).ambele drumuri ajung la puntea auto de peste rau care duce la cabana Valea Neagra.
venind spre lac se face un drum pietruit in dreapta(se observa din sosea,fiind un pic mai jos decat nivelul asfaltului) si a doua mai jos dar este mai putin vizibila(trebuie atentie altfel treci usor de ea)dar drumul este mai prost(desi piatra a mai fost splata de torenti).ambele drumuri ajung la puntea auto de peste rau care duce la cabana Valea Neagra.
OK ! Cabana Valea Neagră, am să fiu mai atent, de nu, mai întreb p-acolo.adrian99 scrie:sunt 2 intrari(diferenta de 2-3km intre ele).
Mulțam' !
raul buzau
oricum pana-n luna mai nu-ti recomand sa te duci pe acolo.
decat daca se incalzeste bine-n aprilie.
spun asta intrucat zona este extrem de vantoasa si uneori temeraturile sunt mici si vara.
decat daca se incalzeste bine-n aprilie.
spun asta intrucat zona este extrem de vantoasa si uneori temeraturile sunt mici si vara.
raul buzau
da,cabana este pe malul raului.
insa am facut partide frumoase si acolo la clean si uneori pastrav indigen(clean si la kil dar pastrav nu mai mare de 500gr si foarte rar).
de aici mergi cu masina in sensul de varsare al raului spre lac cam 1,1,5km si poti pune barca la apa.de acolo urci spre Teharau si mai sus pe Siriasu.
insa am facut partide frumoase si acolo la clean si uneori pastrav indigen(clean si la kil dar pastrav nu mai mare de 500gr si foarte rar).
de aici mergi cu masina in sensul de varsare al raului spre lac cam 1,1,5km si poti pune barca la apa.de acolo urci spre Teharau si mai sus pe Siriasu.
Acum am toată informația de care aveam nevoie, mulțumesc foarte mult pentru solicitudine !adrian99 scrie:da,cabana este pe malul raului.
raul buzau
cand vrei sa ajungi pe acolo da-mi un Mp si poate ajung si eu.
OK, mi-ar face plăcere dar mai ales mi-ar fi de folos experiența ta prin zonă, numai când mă uit la puntea aia pentru auto mă ia cu frison.adrian99 scrie:cand vrei sa ajungi pe acolo da-mi un Mp si poate ajung si eu.
(YM: popybo)
raul buzau
puntea suporta masini de pana la 2 tone
depasesti ori te incadrezi?
daca nu ai curaj mai sus este un vad prin care treci cu orice masina.
depasesti ori te incadrezi?

daca nu ai curaj mai sus este un vad prin care treci cu orice masina.