Raul Buzau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Re: raul buzau

Mesaj de Poppy » 07 Mar 2011, 13:45

adrian99 scrie:puntea suporta masini de pana la 2 tone

depasesti ori te incadrezi? :lol:

daca nu ai curaj mai sus este un vad prin care treci cu orice masina.
1,5 t, mă încadrez, dar o să analizez și vadul cu pricina.

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 07 Mar 2011, 13:56

de la vadul acesta in sus iar am gasit cateva locuri paradisiace(brusturi la marginea apei,padurea-n in spate).apa adanca.merita insistat.

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 07 Mar 2011, 14:09

adrian99 scrie:de la vadul acesta in sus iar am gasit cateva locuri paradisiace(brusturi la marginea apei,padurea-n in spate).apa adanca.merita insistat.
Aveți județ frumos, cu excepția Bărăganului. În lunile septembrie-octombrie nu sunt de lepădat nici târgurile de gastronomie tradițională din zona Breaza-Pleșcoi-Istrița. :wink:

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 07 Mar 2011, 14:19

sunt o groaza de locuri frumoase(tot pe acolo barajul(in constructie)de la Ciresu avand zone virgine).

si la campie este frumos.destule balti care inca tin peste.

o alta zona frumoasa este partea deluroasa a Ramnicului.

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 07 Mar 2011, 14:39

adrian99 scrie:sunt o groaza de locuri frumoase(tot pe acolo barajul(in constructie)de la Ciresu avand zone virgine).

si la campie este frumos.destule balti care inca tin peste.

o alta zona frumoasa este partea deluroasa a Ramnicului.
Anul ăsta și cei viitori sunt legați de barcă, mă interesează apele ce permit un motor termic pe ele și restul zonei care să fie explorată de pe biciclete. Dacă știi de așa ceva te rog anunță. Desigur, să existe și loc de campare, preferabil liniștit/pustiu.

adrian99
veteran
veteran

raul buzau

Mesaj de adrian99 » 07 Mar 2011, 14:59

momentan singura apa unde se poate cu termic este lacul de acumulare.
cu bicicleta poti ajunge-n multe locuri din judet.

gsteph
utilizator nou
utilizator nou

mare dezamagire...

Mesaj de gsteph » 01 Mai 2011, 22:17

sunt buzoian prin adoptie (sotia sau socrii... tot aia e...), si impatimit de Siriu si spinning.

am fost sambata 30 aprilie pe lac la Siriu. care lac?

lacul este foarte scazut, nu mai sunt locuri de acces cu barca (motor electric + accesoriile). da... stiu... nu e permis accesul cu barca...

mergand spre amonte de la baraj:
- primul drum (prima curba dupa baraj) are o prabusire de teren.

- al 2-lea drum (la primul "popas turistic") e o bariera (apele romane sau pensiunea de mai jos pe drum ?). bariera, noua, cu un soi de cheie antifurt. mi se pare ieftina chestia asta.

- pensiunea Spring of Joy. :?: :!: o sa ii intreb daca permit accesul la apa cu motorul personal si barca lor daca se plateste o noapte de cazare... am fost o singura data, am intors masina in parcarea lor.

- mai este un drum, dar e dificil cu masina (ce am eu sau coechipierul meu). mentionez ca pentru unii masina e esentiala si nu un lux. din pacate imi e greu sa dau localizarea fata de sosea (de cele mai multe ori am fost la volan si nu am luat repere, fie ele si GPS).

- coada lacului nu e lac, e rau! raul Buzau, trecand prin plaja de nisip cat vezi cu ochii. pe traseu: camioane care incarca lemn... vreo 2 turisti indragostiti... doze de bere recente. raul a sapat o albie in care malurile de aluviuni crapa si se prabusesc...
TONE DE PET-uri!!!!! Greentech Buzau ar trebui sa colecteze de acolo, dar ei nici macar la depozit nu accepta sa le donezi (!!!)) un sac de pet-uri de acasa, te trimit la tomberonul RER-ului. daca aduci un TIR cu plastic poate ca il primesc.

- la plecare am vazut de la baraj o barca cu vasle (2 persoane) traversand lacul... plase?

regret din tot sufletul ca nu am facut poze, desi ar fi fost ca la inmormantare...

mai sus de lac raul arata bine inca, chiar regret ca nu am mers pana la Comandau.

mai e pe aici un buzoian impatimit de Siriu? in caz ca discutia pe sectiunea publica creeaza probleme...

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 02 Mai 2011, 06:25

Ai făcut foarte bine că ai postat, uite așa făceam prostia ca peste o lună să încarc mașina cu barcă, motor, biciclete, cort, etc. și să ajung acolo de unde să am de plecat.
Ce înseamnă ”Interzis motoarelor termice”, cine sau ce interzice ?
Cine mai merge acolo e rugat să upgradeze situația. Mulțumesc !

ranga
veteran
veteran

Re: mare dezamagire...

Mesaj de ranga » 02 Mai 2011, 08:11

gsteph scrie:- al 2-lea drum (la primul "popas turistic") e o bariera (apele romane sau pensiunea de mai jos pe drum ?). bariera, noua, cu un soi de cheie antifurt. mi se pare ieftina chestia asta.

Bariera aia e pusa de cei de la pensiunea de mai sus . Intrarea cu motor termic se datoreaza faptului ca Siriu este o sursa de apa potabila :!: dar asta nu inseamna ca "bosii" din zona nu intra . :evil:
Eu am avut o altercatie cu jegurile alea umane . Daca nu-ti deschid bariera , fa un efort si lasa masina exact acolo . Este singurul lor drum de acces unde-si pot baga hardughia la apa .

In rest , mai mereu au fost paturi de gunoaie in fata la baraj . Asta este dovada civilizatiei din zilele noastre . Pacat ca se reflecta intr-un loc ca ala . :(

Tot peste o luna sper sa ajung si eu pe baraj , de data asta cu barca . :twisted:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 02 Mai 2011, 08:37

Poppy scrie:Ai făcut foarte bine că ai postat, uite așa făceam prostia ca peste o lună să �ncarc mașina cu barcă, motor, biciclete, cort, etc. și să ajung acolo de unde să am de plecat.
Ce �nseamnă �Interzis motoarelor termice�, cine sau ce interzice ?
Cine mai merge acolo e rugat să upgradeze situația. Mulțumesc !
Pe Siriu nu e prea clara treaba cu interzicerea pescuitului sau a intratului cu barca .Eu am intrat ultima oara pe lac cu caiacul,in toamna,dar nu am fost controlat de nimeni,mai erau si altii,cu motor electric.Nu am vazut sa fie pe lista cu apele atribuite asociatiilor,asa ca voi intra linistit cu barca,solicitind Politia la orice incercare de a-mi limita pescuitul sau navigatia pe lac.

Scrie răspuns