Raul Buzau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: raul buzau
Peste o saptamana cred ca ajung la Siriu:adrian99 scrie:cand vrei sa ajungi pe acolo da-mi un Mp si poate ajung si eu.
- poti sa-mi lasi te rog nr. tau de telefon ? (sper sa am semnal p-acolo);
- poti sa te interesezi daca zilele acestea lacul permite lansarea pneumaticii si de unde ?
Merci !
BP
-
- utilizator constant
vine cineva la Siriu?
poppy sau adrian99?
eu as veni in Buzau inca o data si weekend-ul asta, am un loc disponibil in barca. daca e sa fie de dat barca la apa...
trimiteti un mp daca va intereseaza propunerea mea.
weekend-ul trecut mi-am recuperat barca de la un amic - la el a stat ultima luna - dar supapele au ramas la el in masina (in Bucuresti)

bine ca am verificat vineri seara barca, era frumos sa descopar asta la Siriu.
in plus nu am avut nici un coechipier si am renuntat la Siriu.
off topic: am facut in schimb o tura in nordul judetelui pana spre Braila (Ghergheasa, Boldu, Balta Alba, Baile, Movila Miresii) ca sa vad ce optiuni sunt. nu sunt. poate la Ghergheasa unde poti pune barca, te spurci la rame si dai dintre trestii la caras cat palma.
am batut 160km (3 ore) de pomana. mai bine ma duceam la Siriu... "pe malul celalalt era mai bine"...
poppy sau adrian99?
eu as veni in Buzau inca o data si weekend-ul asta, am un loc disponibil in barca. daca e sa fie de dat barca la apa...
trimiteti un mp daca va intereseaza propunerea mea.
weekend-ul trecut mi-am recuperat barca de la un amic - la el a stat ultima luna - dar supapele au ramas la el in masina (in Bucuresti)

bine ca am verificat vineri seara barca, era frumos sa descopar asta la Siriu.
in plus nu am avut nici un coechipier si am renuntat la Siriu.
off topic: am facut in schimb o tura in nordul judetelui pana spre Braila (Ghergheasa, Boldu, Balta Alba, Baile, Movila Miresii) ca sa vad ce optiuni sunt. nu sunt. poate la Ghergheasa unde poti pune barca, te spurci la rame si dai dintre trestii la caras cat palma.
am batut 160km (3 ore) de pomana. mai bine ma duceam la Siriu... "pe malul celalalt era mai bine"...
-
- utilizator constant
pe malul lacului nu prea sunt locuri de campat... mai complicat. ti-am trimis un mp... poate alta data... fir intins la Bicaz! poate pui ceva feedback despre Bicaz - nu am mai fost de multi ani acolo.Poppy scrie:Am ales Izvorul Muntelui, adica Bicaz, mai exact Izvorul Alb. Au fost prea multe semne ale intrebarii asupra posibilitatii de a campa lejer (cu barca) pe malul lacului Siriu.
-
- utilizator constant