Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 18 Aug 2004, 11:24

Multumesc de idee.Am renuntat la atractanti si feromoni de acum citiva ani cind a reusit sa-mi "parfumez" masina cu feromoni de salau, parca...Eu nu mai pun mina pe asa ceva! :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Aug 2004, 11:26

Si apropos de miros si de uns cu atractanti, am citit pe undeva un articol cu pescuitul stiucii la momeli injectate cu uleiuri de peste. Nu mai stiu exact unde...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 18 Aug 2004, 11:32

In AVP.

Apropos de atractanti, concluzia mea este ca sunt buni. Este o prezumtie relativa, ce-i drept, respectiv, nu am avut un reper in sensul ca, in timp ce eu pescuiam cu shadul puturos,altcineva, langa mine sa dea cu plastic-fara-imbunatatiri si sa putem compara rezultatele.

Insa, am luat mult mai bine pe timp de noapte de niste shaduri Storm date cu spray Sensas, mai ales daca exista un pic de curent sa-ti imprastie aromele.

Deasemenea, pe Dunare, la somn, uneori "nadeam locul" in sensul ca aruncam inainte de a pescui un sac perforat cu balegar inauntru. Treaba invatata de la pescari mai batrani.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Aug 2004, 11:33

pai ce vina au atractantii ca ti-a curs tie sticla ? :lol:
asta nu cred ca ar fi un motiv serios sa renunti la ei

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Aug 2004, 11:41

costica_fishing scrie:in timp ce eu pescuiam cu shadul puturos, altcineva, langa mine sa dea cu plastic-fara-imbunatatiri ...
Da... mai statea altcineva langa tine? :)

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 18 Aug 2004, 11:46

Nu de asta am renuntat la ei, ci pt. ca n-am observat diferente in momentele cind i-am folosit.Si asta am experimentat destul de mult acum 5-6 ani, cind pescuiam preponderent la fix.Astfel am putut face o comparatie destul de exacta, 2 bete unul cu atractant, unul fara...cind tragea, tragea la amindoua, cind nu-puteam eu incerca orice.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 18 Aug 2004, 11:59

horacleus scrie:, cind pescuiam preponderent la fix.Astfel am putut face o comparatie destul de exacta, 2 bete unul cu atractant, unul fara...cind tragea, tragea la amindoua, cind nu-puteam eu incerca orice.
Dadeai pe rame cu atractant de salau? Sau pe mamaliga? Sau de ce nu, chir pe baboi! :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Aug 2004, 15:26

LOL.

Am auzit si eu ca put urat. Cine stie, pot fi folosite la Dunare impotriva tantarilor. Sau impotriva "vecinilor" de pescuit, care se urca pe tine daca te vad ca prinzi: "Luati niste atractant de salau va rog frumos!" si bosc! pe haine :).

Salut

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 18 Aug 2004, 18:20

Put de=ti schimba viata! Nu iese mirosul de pe mana 2 zile.

Eu pun shadul pe linie si dupa aia sprayez si las 30 de secunde sa se "imbibe".

Am inteles ca ala de somn de la Ultrabite, chiar e crima! :shock:

marcell
utilizator nou
utilizator nou

interesanta chestia cu 200m in aval si amonte.

Mesaj de marcell » 18 Aug 2004, 20:21

todi scrie:Dane,

am fost la Draganesti sambata si duminica, si am pescuit si in lac si la turbine. Am vorbit si cu cineva de la centrala care ne-a spus ca 200 m aval si amonte de baraje este proprietate hidro, deci daca te lasa sau nu sa pescuiesti acolo e problema hidro, in nici un caz a concesionarului. Pana acum tot problema lor era, cu actiunile de control de rigoare organizate de AJVPS. Ma indoiesc de faptul ca persoanele care au concesionat apa pot spune cine sa pescuiasca la centrale - luciu de apa neconcesionat. Poate ne poate lamuri Dan Craciun?!

Numai bine

Scrie răspuns