Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
In AVP.
Apropos de atractanti, concluzia mea este ca sunt buni. Este o prezumtie relativa, ce-i drept, respectiv, nu am avut un reper in sensul ca, in timp ce eu pescuiam cu shadul puturos,altcineva, langa mine sa dea cu plastic-fara-imbunatatiri si sa putem compara rezultatele.
Insa, am luat mult mai bine pe timp de noapte de niste shaduri Storm date cu spray Sensas, mai ales daca exista un pic de curent sa-ti imprastie aromele.
Deasemenea, pe Dunare, la somn, uneori "nadeam locul" in sensul ca aruncam inainte de a pescui un sac perforat cu balegar inauntru. Treaba invatata de la pescari mai batrani.
Apropos de atractanti, concluzia mea este ca sunt buni. Este o prezumtie relativa, ce-i drept, respectiv, nu am avut un reper in sensul ca, in timp ce eu pescuiam cu shadul puturos,altcineva, langa mine sa dea cu plastic-fara-imbunatatiri si sa putem compara rezultatele.
Insa, am luat mult mai bine pe timp de noapte de niste shaduri Storm date cu spray Sensas, mai ales daca exista un pic de curent sa-ti imprastie aromele.
Deasemenea, pe Dunare, la somn, uneori "nadeam locul" in sensul ca aruncam inainte de a pescui un sac perforat cu balegar inauntru. Treaba invatata de la pescari mai batrani.
Nu de asta am renuntat la ei, ci pt. ca n-am observat diferente in momentele cind i-am folosit.Si asta am experimentat destul de mult acum 5-6 ani, cind pescuiam preponderent la fix.Astfel am putut face o comparatie destul de exacta, 2 bete unul cu atractant, unul fara...cind tragea, tragea la amindoua, cind nu-puteam eu incerca orice.
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
interesanta chestia cu 200m in aval si amonte.
todi scrie:Dane,
am fost la Draganesti sambata si duminica, si am pescuit si in lac si la turbine. Am vorbit si cu cineva de la centrala care ne-a spus ca 200 m aval si amonte de baraje este proprietate hidro, deci daca te lasa sau nu sa pescuiesti acolo e problema hidro, in nici un caz a concesionarului. Pana acum tot problema lor era, cu actiunile de control de rigoare organizate de AJVPS. Ma indoiesc de faptul ca persoanele care au concesionat apa pot spune cine sa pescuiasca la centrale - luciu de apa neconcesionat. Poate ne poate lamuri Dan Craciun?!
Numai bine