Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Eugen,
OK. Chestia cu Craiova e lamurita, lasa-l incolo de clean, bem beri de orele alea
.
In alta ordine de idei, te-ai dus prea sus. Nu stiu ce e cu barajele alea, cat salau sa se fi facut acolo cand acum 5 ani putea apa de cadeai din picioare pe mal. Mai sus de Draganesti spuneam de Ipotesti, Slatina, Arcesti si Strejesti. Atat, restul e apa de ploaie
. Voiam sa va intreb (pe tine si pe Dan) care e situatua cu avalul Rusanesti (lac de acumulare Izbiceni): tot concesionat este? Stiti ceva de treaba asta?
LOL. Pentru plutitori, barajele sunt prevazute cu clapeti deversori. Lasa clapetul, dispar plutitorii! Hihi, la Draganesti grupurile erau pline de sticle, trebuie sa le opreasca, sa creasca lacul si sa lase clapetii la vane. Parerea mea
.
Sa auzim numai de bine
OK. Chestia cu Craiova e lamurita, lasa-l incolo de clean, bem beri de orele alea

In alta ordine de idei, te-ai dus prea sus. Nu stiu ce e cu barajele alea, cat salau sa se fi facut acolo cand acum 5 ani putea apa de cadeai din picioare pe mal. Mai sus de Draganesti spuneam de Ipotesti, Slatina, Arcesti si Strejesti. Atat, restul e apa de ploaie

LOL. Pentru plutitori, barajele sunt prevazute cu clapeti deversori. Lasa clapetul, dispar plutitorii! Hihi, la Draganesti grupurile erau pline de sticle, trebuie sa le opreasca, sa creasca lacul si sa lase clapetii la vane. Parerea mea

Sa auzim numai de bine
Am fost pe Olt, in zona Avrig acum 2 saptamini.Din pacate Oltul era umflat si tulbure.In concluzie, din barca cu artificiale nu a mers...In schimb, am luat 5 cleni si 2 salai( 1si 0,5 kg) la bucatica.Am prins si alte specii la scoica...Am ramas totusi placut surprins de multitudinea rapirilor si sariturilor(uneori ma trezeau noaptea plescaiturile pestilor).Un loc pe care o sa-l mai vizitez.
eu nu pricep un fenomen, multa lume spune cateodata despre salau ca nu merge la artificiale dar merge la baboi
eu cred ca daca nu vorbim de curent foarte puternic ( care sa te impiedice sa jiguiesti pe loc, prezentare mai apropiata de baboi la stationar ), la plastice poti prinde la fel de bine ca pe viu
eu cred ca daca nu vorbim de curent foarte puternic ( care sa te impiedice sa jiguiesti pe loc, prezentare mai apropiata de baboi la stationar ), la plastice poti prinde la fel de bine ca pe viu