Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Aug 2004, 10:08

A. Nastase, presedintele de "oroare" al AGVPS Romania? Atunci am auzit bine, Dane, lacul Frunzaru e concesionat de personajul asta.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Aug 2004, 13:30

raduta a concesionat frunzaru, au spus oamenii ca a venit la fata locului
cine o fi in spate nu stiu si nici nu-mi pasa; la sarulesti nu e la fel ?

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Aug 2004, 14:18

Sa inteleg ca Sarulestiul nu e proprietate particulara? Dl. Raduta este concesionar, ca in cazul de fata? Daca apa a fost a AJVPS'ului, si nu se mai poate pescui cu permis, probabil ca asa o sa fie si la Olt, de la anul. Nasol moment.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Aug 2004, 10:34

salutare,

in conced am prospectat un pic doua lacuri de acumulare de pe olt mai sus de draganesti. langa localitatile ionesti si babeni. e salau si pe acolo, eu am prins doar strapi si bibani, dar din discutiile cu localnicii se prind si salai adevarati in zona.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Aug 2004, 18:01

salut Eugen,

Babeni e mai sus de Ionesti? Nu conteaza, altceva voiam sa'ti zic: la Ipotesti ai fost vreodata? E mai sus de Draganesti, urmatorul. Salau este si la Strejesti, Mandy a pescuit acolo o buna perioada. Dupa cate spui tu, a urcat si urca puternic de cand s-a mai desputit apa.

In alta ordine de idei, Jiul e tulbure rau, deci cioaca clean. Cand vii la Craiova poate facem o plecare de'aici pe la Ipotesti, sau vedem noi. Vorbim atunci.

Numai bine

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 17 Aug 2004, 12:56

todi,

am inceput munca si deja se anunta zile grele. nu mai pot ajunge in craiova pana in septembrie. ne descurcam atunci, nu voi merge acolo pentru fishing ci in vizita la bunici, deci nu-ti fa planuri mari. o sa am timp fix pentru o bere si cateva ore de clean pe jiu, mai mult nu.

daca vrei fishing adevarat, atunci te anunt cand as putea face o iesire prin zona ionesti si ne intalnim pe acolo. dar asta nu se va intampla decat in clipa in care primesc un telefon de la un prieten din copilarie care merge acum frecvent la Ionesti. pana nu-mi zice ala cu "hai ca trage de rupe si e mare", nu mai calc pe acolo.

deocamdata nu m-a impresionat prea tare partea aia a oltului. nu de alta, dar strapii pe care i-am luat au impresionat foarte tare localnicii, ziceau toti uite domne ca a luat salau. ori ala mai avea vreo 3 ani de trait pana sa ajunga salau. n-am prins niciodata strapazani atat de mici, d-aia am si remarcat contradictia.

ca sa merg sa bat de nebun un loc pe care nu-l cunosc deloc in afara sezonului, asta n-o fac. deci mai vedem. in principiu insa, da, ai dreptate, lacurile alea, inclusiv campu mare pe care ai uitat sa-l mentionezi, sunt valide si tin salau. dar cred ca trebuie mers dupa ce trece furia asta a deversarii. in lacurile de acumulare mai aproape de munte curg turbinele non stop la viteza maxima si apa e cam prea tulbure si agitata ca sa poti face treaba dupa ploile astea. parerea mea.

respect!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Aug 2004, 13:15

da da, stati acasa ca e nasol

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 17 Aug 2004, 13:39

pe lacurile dinspre rm valcea chiar e naspa, sa stii. strapi am prins in curent cu jig de 17g si era super dificil si asa (nu eram cu barca). toate turbinele deschise, apa tulbure si cu spume, cam naspa. si dupa ce te chinuiai in draci si intru din aia cat pixu, sa vezi ce chef de duca-ti venea.

apropos de lacurile astea: erau absolut pline de sticle de plastic, pe bune, ca si cum cineva deversase pet-uri. astia care au grija de balti nu au si misiunea de a curata macar jegurile plutitoare adunate la un loc langa turbine? sus pe baraj la ionesti erau vreo 100m doar de sticle de plastic la suprafata, n-as fi putut incerca acolo nici daca as fi vrut.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 17 Aug 2004, 13:43

Or fi fost balize, mai stii?!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 17 Aug 2004, 13:54

era covor de pet-uri acolo, pe sute de mp. poate tot ala sa fi fost o baliza. ;)

Scrie răspuns