Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu ma contrazici, asta spuneam si eu. Numai ca eu numesc "Draganesti" avalul CHE Draganesti, pe cand tu numesti Frunzaru amontele CHE Frunzaru. Cand vorbeam de Rusanesti ma refeream strict la centrala, in aval de baraj. Coada de la Rusanesti, cum numesti tu avalul CHE Frunzaru, nu este concesionata, craparii vor ramane acolo, la fel si plasele.
- Wavedancer
- veteran
Raduta zici? Pai, draga Dane, sa-ti pun dau un test:
1) In ce constau marile premiile la TOATE concursurile cu participare internationala organizate la Sarulesti?
Daca ai raspuns la intrebarea 1, urmatoarea este:
2) Cine este importatorul raspunsului la intrebarea 1?
Cum spuneau stramosii nostri latini Q.E.D.!
1) In ce constau marile premiile la TOATE concursurile cu participare internationala organizate la Sarulesti?
Daca ai raspuns la intrebarea 1, urmatoarea este:
2) Cine este importatorul raspunsului la intrebarea 1?
Cum spuneau stramosii nostri latini Q.E.D.!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
- utilizator constant
Deocamdata va pot da doar citeva informatii in legatura cu concesionarea lacurilor de pe Oltul inferior:nu-i un singur lac concesionat,sint 4(patru) si anume:Draganesti,Frunzaru,Rusanesti si Izbiceni.Am sa ma interesez cine le-a concesionat si am sa va anunt miine pt. ca acum trbuie sa plec pe teren.
Asta e informatie?!? E cea mai proasta veste pe care am primit'o pe anul asta... Numele concesionarilor nu este relevant, iar dedesubturile activitatilor de concesionare - ce premii, masini, bani etc. se castiga in urma concesionarilor - nu ma intereseaza nici atat. Un lucru nu inteleg (sau nu vreau sa'l accept): se mai poate pescui sportiv cu permis AJVPS? Cei care au deja permise unde le arunca?
Dane, sa ne vedem la Ipotesti ce salai sau avati mai prindem.. Trebuie sa mergem in gura Oltetului neaparat, pana nu se incheie inca un nou contract de concesiune. Mama, si sa vezi ce slalom printre setci facem pe'acolo.
Dane, sa ne vedem la Ipotesti ce salai sau avati mai prindem.. Trebuie sa mergem in gura Oltetului neaparat, pana nu se incheie inca un nou contract de concesiune. Mama, si sa vezi ce slalom printre setci facem pe'acolo.
-
- utilizator constant