Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Aug 2004, 15:43

Nu ma contrazici, asta spuneam si eu. Numai ca eu numesc "Draganesti" avalul CHE Draganesti, pe cand tu numesti Frunzaru amontele CHE Frunzaru. Cand vorbeam de Rusanesti ma refeream strict la centrala, in aval de baraj. Coada de la Rusanesti, cum numesti tu avalul CHE Frunzaru, nu este concesionata, craparii vor ramane acolo, la fel si plasele.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Aug 2004, 15:49

deci da :lol:
poate ne spune dan craciun cum e treaba cu centralele, ma si vad cu barca lipita de pila si rupandu-i pe salai, si raduta patruland la 50 de m de mine : te prind io daca te ia curentul :)

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Aug 2004, 15:56

LOL. Chiar voiam la anu' sa nu'mi mai fac permis la Dolj, pentru ca nu'l folosesc decat pe Dunare unde ma duc rar. Si AJVPS Dolj nu merita nici macar un membru, la cat sunt de nesimtiti.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 09 Aug 2004, 18:45

Raduta zici? Pai, draga Dane, sa-ti pun dau un test:

1) In ce constau marile premiile la TOATE concursurile cu participare internationala organizate la Sarulesti?

Daca ai raspuns la intrebarea 1, urmatoarea este:

2) Cine este importatorul raspunsului la intrebarea 1?

Cum spuneau stramosii nostri latini Q.E.D.!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Aug 2004, 19:57

pct. 1 - te referi la oarecari masini straine aduse in romania de grupul tiriac ?
am vazut in ziare azi ca dl. tiriac se desfata cu surprize surprize proaspete prin grecia, nu cred ca-l intereseaza ceva salai sau crapi amarati pe melagurile oltului..... :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Aug 2004, 07:42

Il intereseaza orice din care ies bani!

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 10 Aug 2004, 08:39

Deocamdata va pot da doar citeva informatii in legatura cu concesionarea lacurilor de pe Oltul inferior:nu-i un singur lac concesionat,sint 4(patru) si anume:Draganesti,Frunzaru,Rusanesti si Izbiceni.Am sa ma interesez cine le-a concesionat si am sa va anunt miine pt. ca acum trbuie sa plec pe teren.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 10 Aug 2004, 09:49

Asta e informatie?!? E cea mai proasta veste pe care am primit'o pe anul asta... Numele concesionarilor nu este relevant, iar dedesubturile activitatilor de concesionare - ce premii, masini, bani etc. se castiga in urma concesionarilor - nu ma intereseaza nici atat. Un lucru nu inteleg (sau nu vreau sa'l accept): se mai poate pescui sportiv cu permis AJVPS? Cei care au deja permise unde le arunca?

Dane, sa ne vedem la Ipotesti ce salai sau avati mai prindem.. Trebuie sa mergem in gura Oltetului neaparat, pana nu se incheie inca un nou contract de concesiune. Mama, si sa vezi ce slalom printre setci facem pe'acolo.

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 11 Aug 2004, 09:51

Unul dintre cei care au inchiriat lacurile este A.Nastase.Se poate pescui sportiv.Cei care au concesionat au facut scandal fiindca au gasit setci care nu le apartineau.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Aug 2004, 19:37

care lac este concesionat de nastase ?
despre Rusanesti am auzit ca este concesionat de 3 baieti din Corabia

Scrie răspuns