Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
chestia cu 200 m nu cred ca se poate aplica
hidro are zona de protectie 200 m, intr-adevara te lasa acolo daca vor ei
dar asta nu inseamna ca pescuieste cine vrea, concesionarul are lacul si pestii din el, este tot apa lui si langa centrala, deci poate sa nu te lase sa pescuiesti
asa se si intampla pe frunzaru de fapt.....
marcel, ai mai incercat sa vb. cu ei ?
hidro are zona de protectie 200 m, intr-adevara te lasa acolo daca vor ei
dar asta nu inseamna ca pescuieste cine vrea, concesionarul are lacul si pestii din el, este tot apa lui si langa centrala, deci poate sa nu te lase sa pescuiesti
asa se si intampla pe frunzaru de fapt.....
marcel, ai mai incercat sa vb. cu ei ?
Nu cred ca ii concesiona nimeni si zona de protectie a hidroelectrica. Contractul asta de concesiune este incheiat cu Compania Nationala Apele Romane, nu cred ca mai are loc vreun tert acolo. Stii care e toata ideea? Lipsa totala a informatiei in sensul asta, sa nu mai vorbesc de transparenta in procesul de concesionare a unui bun public.
Salut!
Salut!
costica_fishing scrie:Dadeai pe rame cu atractant de salau? Sau pe mamaliga? Sau de ce nu, chir pe baboi!horacleus scrie:, cind pescuiam preponderent la fix.Astfel am putut face o comparatie destul de exacta, 2 bete unul cu atractant, unul fara...cind tragea, tragea la amindoua, cind nu-puteam eu incerca orice.
Si ce ti se pare de ris, ma rog frumos?Da, puneam atractant pe bucatica de pestisor...sau tie ti se pare ca daca pescuiesti la fix, tre' neaparat sa fi mamaligar?Pai atunci mai revizuieste-ti cunostintele despre pescuit, no offence!

- costica_fishing
- veteran
Pt Horacleus,
Scuze, poate ca este, intradevar o chestiune de gust (in ceea ce il priveste pe peste).
Cat despre mine, imi place vinul sec (imi place sa petrec, ...
), ma rog, nu prea agreez combinatiile, decat atunci cand e strict necesar.
Daca tu spui ca pestele e mai peste daca-l dai cu atractant, sa fie primit!
respecte!
Scuze, poate ca este, intradevar o chestiune de gust (in ceea ce il priveste pe peste).
Cat despre mine, imi place vinul sec (imi place sa petrec, ...

Daca tu spui ca pestele e mai peste daca-l dai cu atractant, sa fie primit!
respecte!
- trombonezu
- utilizator constant
- costica_fishing
- veteran