Oltul de la CHE Draganesti la CHE Frunzaru

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 20 Aug 2004, 08:38

Da, "e glumeti" pescarii astia... :lol: Dar ce te faci, todi, cind pescuiesti pe un lac pe care accesul cu barca e interzis si din 5 in 5 metri gasesti un pescar cu unditele intinse in toate directiile?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 20 Aug 2004, 12:31

Uiti de el si cauti altul 50 de km mai departe! parerea mea!

marcell
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marcell » 22 Aug 2004, 09:42

danr scrie:chestia cu 200 m nu cred ca se poate aplica
hidro are zona de protectie 200 m, intr-adevara te lasa acolo daca vor ei
dar asta nu inseamna ca pescuieste cine vrea, concesionarul are lacul si pestii din el, este tot apa lui si langa centrala, deci poate sa nu te lase sa pescuiesti
asa se si intampla pe frunzaru de fapt.....
marcel, ai mai incercat sa vb. cu ei ?

dane,am fost ieri,simbata la centrala de la draganesti.
am gasit citva pescari care dadeau la salau.
eu am urcat sus pe balustrade unde mai erau doi tipi care dadeau la pestisor viu.luasera cate doi strapazani de fiecare.
la un moment dat a venit gardianul si a zis ca nu am voie sa mai pescuiesc acolo.
in timp ce mai parleam noi acolo,se isca oagitatie intre pescari.
il vad si pe gardian ca o ia la fuga spre cuseta lui.
pescarii fugeau care incotro de parca vazusera ca vine URAGANU.
ce crezi ca se intimplase?
venea salupa cu paznicii angajati de concesionari.
am ramas singur cu lanseta in apa.
au oprit salupa in fata mea,au salutat politicos cu sa traiti!
am raspuns si eu tot politicos cu,si dv. sa triti!
dupa care ei intreaba, dv.nu stiti ca sa concesionat lacul si ca nu aveti voie sa pescuiti decit de la 200m in aval? eu zic,nu! pai nu vedeti ca scrie acolo pe dale?ba da,zic eu,dar acolo pe dale este scris de ani de zile chestia aia,si pana acum nu a venit nimeni sa ma puna sa o citesc si in acelasi timp sa o si respect.am zis ca mi se patea normal sa gasesc un indicator pe care sa scrie numele concesionarului,de unde pana unde ai voie sa pescuiesti,nr.autorizatie concesionare e.t.c.
au plecat lasindu`mi mesajul,domnule,data viitoare sa nu ziceti ca nu v`am anuntat.
am plecat si eu pentru ca reusisera sa ma supere.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Aug 2004, 22:42

salut marcel,

sa intelegem ca daca ai permis anul acesta inca se poate pescui conform legii ?
adica mai jos de 200 m de centrala Draganesti, de pe mal, samd

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 23 Aug 2004, 16:05

Salut,

Dane, acelasi lucru spuneam si eu mai devreme, pana a se concesiona ce s'a concesionat, au fost eliberate permise AJVPS Olt. Ce sa faca pescarii cu permisele anul acesta, sa si le bage in ***? Clar anul asta e voie, in afara zonei de protectie cum a fost si pana acum. Ce nu inteleg eu, este urmatorul lucru: daca cu permis AJVPS e voie in afara protectiei Electrica, care e faza cu barajul? Adica sa vina doi imbecili in barca reprezentand un concesionar necunoscut, sa aplice ei legea in numele unei institutii a statului - electrica, apele romane sau cine dracu' o fi - mi se pare o ineptie. Oricum am discutat azi cu cineva si mi'a promis ca se intereseaza care e situatia precis, si ca incearca sa'mi gaseasca o rezolvare, de la Apele Romane, Electrica pana la primaria Draganesti.

Numai bine.

Pentru adilucu:

nene, am fost si eu pe la voi prin Cluj si am vazut care e situatia. Nu fac comparatie intre gradul de civilizatie din Ardeal cu cel din Oltenia, pentru ca as mai avea un motiv sa'mi fie greata de locul unde traiesc. Daca si la voi se intampla astfel de lucruri, pe mine nu ma incanta deloc. Dar sunt obisnuit cu ele, mai mult decat iti poti tu inchipui. Sa vezi ce greu e sa faci slalom cu jigul printre setci si aia care dau cu dubleuri la agatat, iar pe la spate filiala te tot intreaba de permis. De 10 ani pescuiesc pe cea mai braconata apa din Romania.

Sa auzim numai de bine

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 26 Aug 2004, 11:02

Revin la subiect, sa apara culoarea maro la carticica aia si daca sunteti interesati va dau o veste buna. Am discutat azi la telefon cu Dl. Albulescu Mihai, Director la AJVPS Olt, filiala Slatina. Nu de alta, dar ei sunt cei mai in masura sa ma edifice in acest sens.

Concluzia discutiei a fost urmatoarea: pescuitul sportiv se va practica pe tot cursul Oltului inferior pana in anul 2007, in conditiile legii, pe o distanta de 25 de metri liniari de la malul apei, luciu de apa care este in continuare sub exploatarea AJVPS Olt. Luciul de apa intre limitele de 25 m de la fiecare mal este concesionat si se afla la bunul plac al concesionarului.

Va multumesc pentru atentie. La revedere :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Aug 2004, 11:09

pe raspunderea lui ?
daca platesti permis acolo, scrie undeva treaba asta ?

eu cand am platit permis in Bucuresti la o ascciatie, am primit o lista stampilata:
- este permis pescuitul pe baltile a, b, cd, in conditiile urmatoare: etc

iti dau ei undeva scris ca tu cu permis poti pescui pe barajul frunzaru, in conditiile descrise ?

si cei 200 m de la centrala ?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Aug 2004, 11:11

Sa vezi acum certuri intre pescari si concesionari. Nu cumva ai lansat 26 m?

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 26 Aug 2004, 13:40

Poate o sa puna gard din plasa la 25 m pe toata lungimea :twisted:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 26 Aug 2004, 13:55

Trebuie in scris Dane? Nu stiu, iti spun saptamana viitoare daca scrie sau nu pe permis asa ceva. Banuiesc ca o data ce n'am discutat cu un imbecil neavenit, ce a spus Dl. Albulescu a spus bine.

Cei 200 de m de la centrala sunt acelasi lucru ca si pana acum. Nu e voie , dar cei de la centrala trebuie sa te dea afara, nu nespalatii aia.
Oricum, daca ai permis AJVPS in ordine poti linistit sa chemi politia daca fac aia galagie.

Numai bine

PS. Pe permis scrie clar: este permis pescuitul pe cursul Oltului in judetul lalallulu, asta iti spun de la dolj.

Scrie răspuns