Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Intalnire la Conac
Am discutat cu Petrica si am facut rezervarea pentru sambata, balta doar a noastra, plus 5 ciortani sa fie de pus pe gratar. De acum sper sa nu se mai schimbe nimic si sa nu mai renunte cineva, maxim sa ni se adauge.
@Deltaic
Doctore, nu e problema de sculuri, iti imprumutam eu ceva legendar si de succes ca sa te simti ok printre olimpieni. E drept ca la mine sculurile sunt mai modeste, la baietii din gasca poti gasi ceva mai de sange albastru, chestie de gust, informatie, buget si imagine ... Mai am si doi pestisori din aia cu capu rosu ca idee, sunt fete amandoua si nu iarta nimic !
Doctore, nu e problema de sculuri, iti imprumutam eu ceva legendar si de succes ca sa te simti ok printre olimpieni. E drept ca la mine sculurile sunt mai modeste, la baietii din gasca poti gasi ceva mai de sange albastru, chestie de gust, informatie, buget si imagine ... Mai am si doi pestisori din aia cu capu rosu ca idee, sunt fete amandoua si nu iarta nimic !
-
- veteran
Bre Vegasule, ce patisi de te-ai retras asa brusc? Fata purceaua sambata? S-a programat vreo taiere de coliva? Sau ai gasit alta balta pe care sa te duci si ne tragi noua teapa? Tocmai tu, maestru desavarsit, sa ne faci una ca asta...urat, maestre, tare urat.
Lucrez la un proiect, daca imi iese vin si io , iar daca nu ... _ula si caciula ... raman in Bucuresti. Poate va fac fro supriza , imi doresc asta 

Imi cer mii de scuze dar nu mai pot participa sambata la ieseala.... Am tot incercat sa conving soata ca 10 ani de casnicie sunt doar primii 10 dar nu mi-a iesit!
Va urez strune de ghitara si inca o data scuze daca v-am incurcat!
RX6 & Daiwa SS owner!
Si uite asa ...stiuca se transforma-n caras....si lingura-n pluta (de cocean) 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
e si tu acum ti-ai gasit cu cine sa te contrazicifanelul scrie:Imi cer mii de scuze dar nu mai pot participa sambata la ieseala.... Am tot incercat sa conving soata ca 10 ani de casnicie sunt doar primii 10 dar nu mi-a iesit!

multi inainte

Multumesc frumos! Fiind prima aniversare nu pot sa refuz jumatatea mea mai buna.
Fire intinse!
Fire intinse!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- veteran
Ramane sa stabilim cu ce masini mergem, va rog sa-mi spuneti cum va grupati astfel incat sa stiu sa-i spun lui Petrica numerele de la masinile cu care mergem. Cred ca acum suntem 11, pana confirma si d_alli.
eu merg cu ciupacabra, posibil sa mai vina un prieten, va spun maine. Am mai avea 1-2 locuri, plecam din Dimitrov-Piata Delfinul- Vitan-Berceni
Ganditi-va ca la ciortanii aia trebe si o mamaliga sau paine si ceva zeama de rosii+patrunjel, poate chiar usturoi. Pasam treaba asta lui Deltaic, sa nu ne para rau?
Sau luam si ceva senvisuri, de control? 
Ganditi-va ca la ciortanii aia trebe si o mamaliga sau paine si ceva zeama de rosii+patrunjel, poate chiar usturoi. Pasam treaba asta lui Deltaic, sa nu ne para rau?

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!