eu vin dar nu intru la amatori,sunt profesionistdeltaic scrie:Cum mai Vegas tocmai tu sa nu vi !? Vroiam chiar sa-ti nadesc locul cu o zi inainte.
Gogol sper ca daca vin ma ajuti sa nu mai aduc acasa o sticla de single malt.E valabil si pentru tine "spiridusule"si pentru alti amatori.
Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Intalnire la Conac
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- veteran
sal si eu stau la apusului,da-mi te rog nr de telcp scrie:S-a facut! MP sau vb la tel.Gogol scrie:Misto. I-am nene si pe mine, stau in dr taberei si stiu si drumul la conac.cp scrie:Va salut domnilor!
Cred ca vin si eu la intalnirea asta. Stau in Militari, la Gorjului, am si masina. Pot lua 3-4 cu masina.
Cristi
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Vi cu masina Serbane ? Fa-ti mai o pomana si cu mine! Te-oi pomeni la acatiste.
Ma bag si io in discutie: conditiile de stat peste noapte sunt mai mult decat decente, doua sau trei paturi separate (la nevoie de pot uni), TV, frigider si cabina si dus. Va lafaiti, va simteti in largul vostru
.
Liviule daca ma gandesc la single malt-ul ala adevaraciune (ulei de candela pe gat) si la pastrama aia tinuta la bait o noapte si apoi aruncata in scarba pe gratar (banuiesc), mai mai ca imi vine sa las totul balta si sa vin cu voi cu orice risc. Ma gandisem si io sa-ti momesc locul cu scortisoara si nucsoara ca sa vie alea mai barii la matale dar n-am gasit decat facaturi de la dr otker , d-alea trezite ...
Sa va luati colacurile / colacele la voi ca in caz de se incinge hora mare pe garla sa puteti fi usor salvati de garda de coasta
.
Hai fire mototolite si animaluri mari sa va vina la voi in ac ! Ahoe !

Liviule daca ma gandesc la single malt-ul ala adevaraciune (ulei de candela pe gat) si la pastrama aia tinuta la bait o noapte si apoi aruncata in scarba pe gratar (banuiesc), mai mai ca imi vine sa las totul balta si sa vin cu voi cu orice risc. Ma gandisem si io sa-ti momesc locul cu scortisoara si nucsoara ca sa vie alea mai barii la matale dar n-am gasit decat facaturi de la dr otker , d-alea trezite ...
Sa va luati colacurile / colacele la voi ca in caz de se incinge hora mare pe garla sa puteti fi usor salvati de garda de coasta

Hai fire mototolite si animaluri mari sa va vina la voi in ac ! Ahoe !
-
- veteran
tocmai ziceam ca ma lipesc la vecinu' cp(sta la gorjului)deltaic scrie:Vi cu masina Serbane ? Fa-ti mai o pomana si cu mine! Te-oi pomeni la acatiste.
tocmai s-ar potrivi de o masina:
cp,eu ,tu si Gogol(sa ca sa rimeze Ovidiu)
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Am trimis amandoi raspunsul in acelasi timp.Poate se milostiveste careva.Vin cu taxi-ul pana unde este nevoie(exceptand Conac-ul).>>>Repet,daca pot participa.
-
- veteran
Oricum vroiam sa iau si paru' ca am cateva de peste 60 g,vedem acolo .....
spiridusul scrie:Terybil, apa intre 1,5 si 2, nu mai mare, fara agataturi, fara obstacole (exceptie stalpul si niste treburi de beton).
Deci suntem:
Spiridusul
Adrian
Gogol
Sherbanmont
Fanelul
The fly
Teribil
Dumi ID
Chupacabra
CP
Si posibil Edi_curiosul, Deltaic si D_alli.
In alta ordine de idei, are careva vreo maciuca cu care se pot lansa naluci de 100 de grame? Daca da, va rog, sa o aduca, vreau sa testez ceva. Mersi.
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- veteran
Apai e si cu gratar, asa ca loc de oita este, si poate mai adaugam si niste carnati facuti de un mare cunoscut sibian, asa, sa aiba ce sa sfaraie pe gratar. Trebuie insa sa luam si cele necesare gratarului: carbuni, sare, cratiti si restul, sa nu le scapam din vedere.
Cat despre drum, se gaseste solutie, nu e problema.
Cat despre drum, se gaseste solutie, nu e problema.
Hai sa lamurim situatia,stam o noapte pe balta(la casute)? Daca ne anturam la gratare si "apa sfintita",probabilitatea sa dormim in zona este mare. In cazul asta vin cu masina si am rezolvat problema.
OK, vorbim.sherbamont scrie:tocmai ziceam ca ma lipesc la vecinu' cp(sta la gorjului)deltaic scrie:Vi cu masina Serbane ? Fa-ti mai o pomana si cu mine! Te-oi pomeni la acatiste.
tocmai s-ar potrivi de o masina:
cp,eu ,tu si Gogol(sa ca sa rimeze Ovidiu)