Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Intalnire la Conac
Daca e asa maine trebuie sa dau raspunsul, sa ne tina casutele. Sunt full in week-end. Deci pana maine sa stiu cate casute sa tina. Eu sunt pentru. Prindem si doua zile de pescuit, si apa sfintita fara probleme, si gratar, si voie buna...ar fi un week-end super reusit dupa parerea mea.
-
- veteran
Zi sherbanmontule ce par ai? Ca ma intereseaza si pe mine ceva cu care sa pot lansa fara greutati niste naluci sarite de 60 de grame...una chiar la 100 de grame. Mersi.
Eu nu pot sta doua zile la peste. Deja mi-am facut programul. Si cred ca sunt multi care pot nu sta doua zile. E prea din scurt. Hai sa ramana cum am stabilit la inceput, adica sambata 6 oct de dimineata pana seara. Pescuim pana pe la orele 13-14 si apoi sa facem un gratar din ce vreti voi. Dar sfatul meu e sa nu amestecati peste cu oaie. Ori una ori alta.
-
- veteran
Gogol scrie:Eu nu pot sta doua zile la peste. Deja mi-am facut programul. Si cred ca sunt multi care pot nu sta doua zile. E prea din scurt. Hai sa ramana cum am stabilit la inceput, adica sambata 6 oct de dimineata pana seara. Pescuim pana pe la orele 13-14 si apoi sa facem un gratar din ce vreti voi. Dar sfatul meu e sa nu amestecati peste cu oaie. Ori una ori alta.
De acord ,nici eu nu pot sta 2 zile
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- veteran
am o daiwa sam fisher de 40-100 g de 2,40 mspiridusul scrie:Zi sherbanmontule ce par ai? Ca ma intereseaza si pe mine ceva cu care sa pot lansa fara greutati niste naluci sarite de 60 de grame...una chiar la 100 de grame. Mersi.
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
nu mai scoateti bre aracii din gradinile oamenilor
si asa nu prea e apa acolo, daca mai dati si cu sutele, sare toata apa pe mal 

100 de grame ? Pe Conac ? In Octombrie ? In niciun caz! Un Berti 10 g, e suficient! Forfacul de 30 de cm! Forfacul!
)
nici eu nu am cum sa stau 2 zile pe balta.
Cum mergem pana la urma ? Ma ia si pe mine cineva in masina de la iesirea din Bucuresti ? Vin singur pana acolo si daca e nevoie mai iau doritori de pe traseu. Merg pe traseul Bucurestii Noi - Calea Grivitei - Piata Victoriei - Romana - Universitate - TIneretului -Serban Voda - Cimitirul Belu (de aici nu iau pe nimeni
) - Soseaua Giurgiului.
Presupun ca se iese prin Berceni - Giurgiului - Calugareni

nici eu nu am cum sa stau 2 zile pe balta.
Cum mergem pana la urma ? Ma ia si pe mine cineva in masina de la iesirea din Bucuresti ? Vin singur pana acolo si daca e nevoie mai iau doritori de pe traseu. Merg pe traseul Bucurestii Noi - Calea Grivitei - Piata Victoriei - Romana - Universitate - TIneretului -Serban Voda - Cimitirul Belu (de aici nu iau pe nimeni

Presupun ca se iese prin Berceni - Giurgiului - Calugareni
-
- veteran
Eu raman la propunerea sa ne intalnim la 5:30 la benzinaria de la iesirea pe drumul inspre Giurgiu (Petrom).
Da, 100 de grame, o stiuca de 22 de cm pentru cumetrele serioase de acolo. Cu struna Strike Pro, serioasa, fir textil de 0,2 Spider Wire, sa tina treaba. Ar trebui un bat sa arunce minim 130 de grame.
Da, 100 de grame, o stiuca de 22 de cm pentru cumetrele serioase de acolo. Cu struna Strike Pro, serioasa, fir textil de 0,2 Spider Wire, sa tina treaba. Ar trebui un bat sa arunce minim 130 de grame.
-
- veteran
A confirmat si Edi_curiosul. Asa ca deja se incheaga echipa solid de tot.
Se pare ca am rezolvat problema transportului deci nu mai este cazul sa ma gandesc la ramas peste noapte pe balta. Inca nu stiu daca pot participa.Oricum,la mine lucrurile sunt simple,nu pescuiesc ,voi admira "mitologicii".