Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sherbamont
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de sherbamont » 02 Oct 2012, 20:55

terrybill scrie:eu merg cu ciupacabra, posibil sa mai vina un prieten, va spun maine. Am mai avea 1-2 locuri, plecam din Dimitrov-Piata Delfinul- Vitan-Berceni

Ganditi-va ca la ciortanii aia trebe si o mamaliga sau paine si ceva zeama de rosii+patrunjel, poate chiar usturoi. Pasam treaba asta lui Deltaic, sa nu ne para rau? :lol: Sau luam si ceva senvisuri, de control? :D
Da,pasam ,asa il obligam sa vina.....Pazea..

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 02 Oct 2012, 21:09

Eu fara aceste ingrediente, doar facut la gratar si cu lamaie sa fie...dar daca vreti si asa ceva a trebui sa ne orientam deja ca vad ca e nevoie de multe alte lucruri.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 02 Oct 2012, 21:56

Eu cu Sherbamont mergem cu CP, dar sa confirme. Eventual inca un musteriu din zona noastra, asta daca e de acord CP-ul.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Oct 2012, 06:52

Mai bagati odata confirmarile, sa vedem daca ne adunam 12...
Azi pe seara va spun cati oameni vin cu mine.
Pazea ca am si eu 2 rangi, si tot azi pe seara poate fac poza la DILDO :P :lol1:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 03 Oct 2012, 08:38

Unspe mesteri mari, calfe si zidari, lasati mancarea pe locul 2, bautura e temelie intotdeauna se stieeee , traiasca berea !!!! Daca va dedulciti inca din vestiare cu single malt tristilat de la varu Deltaic – fin observator – nu va vad bine, ca licoarea aia se va scurge cu repeziciune, ca plumbul, in calcaie si va va crea neajunsuri in capturarea in siguranta a matroanelor dintoase.

In alta ordine de idei daca imi permiteti, niste fleici de oita muiate de cu seara in bait si apoi sfarainde in seu pe gratar sunt si ele de mare efect culinar (cost suplimentar 15 lei de fiecare), eventual asezonate pentru varietate si cu niste coaste de porc bine impanate ... Da-i in colo de ciortani ca d-aia gasiti pe toate drumurile, zic si io ca nu se compara cele doua bucate.
Daca e bal, bal sa fie :lol:

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 03 Oct 2012, 08:50

Gogol scrie:Eu cu Sherbamont mergem cu CP, dar sa confirme. Eventual inca un musteriu din zona noastra, asta daca e de acord CP-ul.
Confirm.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 03 Oct 2012, 08:52

subscriu! cel mai bun peste e oaia (porcul) :) !

eu confirm prezenta. Pana la urma cum facem, ne adunam la benzinaria aia la iesire inspre giurgiului (nu o vizualizez acum care e, dar o gasesc) si vedem acolo ce combinatii facem ??

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 03 Oct 2012, 08:58

Mai trebuie confirmata oaia. Si care are un tuci din ala cu trepied...

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 03 Oct 2012, 09:10

Deja imi ploua in gura ... Mamaia mea acum multi ani de paste cand mosu al batran taia freo doi miei, mai facea pe langa clasicele feluri de pasti si o ciorba din mate de oaie tocate si punea si multa verdeata ... O nebunie ...

Oaia, coastele de porc si berea rece va vor asigura necesarul optim de proteine, carbohidrati si glucide de care veti avea mare nevoie in confruntarile cu gladiatorii din balta aia.
:wallbash:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 03 Oct 2012, 09:16

avand in vedere aceasta recomandare, propun sa punem gratarul la ora 7:30 dimineata :)

Scrie răspuns