Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Intalnire la Conac
Propun ca daca tot am inceput sa organizam intalniri la pescuit in grup, duminica viitoare sa mergem la Conac. Taxa: 80 de lei, daca ne strangem peste 10 o sa incerc sa negociez cu Petrica sa luam toata balta si sa ne faca un pret mai bun. Asta presupune ca cel tarziu miercuri sa fie stabilite toate detaliile: cati suntem, cine, la ce ora duminica (sambata nu pot eu, din pacate). Bere avem acolo la discretie, rece, la pret bun (4 lei sticla de 0,5).
Re: Intalnire la Conac
io PAS, merg sa caut salaul .... plus ca tre sa fac rodajul la motor
sa aveti o zi frumoasa
sa aveti o zi frumoasa

eu ma bag sigur dar sa fie peste 2-3 saptamani ca sunt in mutari in casa noua si mai rar cu plecarile in perioada asta.
Eu pe 29 plec pe Chlia si stau pana pe 7 oct., deci si de la mine un PAS
Distractie maxima si capturi marete participantilor
Distractie maxima si capturi marete participantilor

Bucuresti
-
- veteran
Hai ca vad ca nu se leaga treaba, o putem amana, nu e problema, important este sa existe intentia de a participa la o asemenea intalnire. Propuneti voi o alta data daca este mai bine asa, nu e neaparat batuta in cuie duminica viitoare.
Mergem cu siguranta dar nu saptamana viitoare, undeva in octombrie ar fi bine, stabilim din vreme sa fim macar 10. Ideea e foarte buna.
-
- veteran
Salut,
contati si pe mine ,astept anuntul
Fir intins
contati si pe mine ,astept anuntul
Fir intins
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Da, undeva 7 sau 14 octombrie. Dar sa faca si Petrica ala o reducere ca-i ocupam toata balta, ca 80 lei e cam multicel. Din principiu nu din zgarcenie...Undeva pe 50 lei ar fi binisor. Si daca nu, poate mergem in alta parte..
Dar daca am face o iesire la Dunare 13-14 octombrie? Pescuiala de la mal, din barca din copaci, in copaci... fiecare unde se pricepe mai bine. Alegem o locatie nu foarte departe de Bucuresti si rezolvam problema. Cred ca o seara in jurul unui foc de tabara cu un castron de ciorba de peste sau un banal mic intr-o mana, iar in cealalta o bericioaica sau un sprit ar fi locul perfect pentru a ne cunoaste mai bine si a ne povesti aventurile pescaresti de-o viata.
Un avatel, un strap sau o moaca s-or mai gasi si pentru noi in Dunare. Ce spuneti?
Un avatel, un strap sau o moaca s-or mai gasi si pentru noi in Dunare. Ce spuneti?
Bucuresti
-
- veteran
Vorbesc, Gogoale, daca ne strangem peste 10 eu nu cred sa fie problema...isi promoveaza si balta, scoate si mai multi banuti cu reducere cu tot decat daca am merge 3-4 cati sunt pe balta in mod normal. Un 7 ar fi ok, pana atunci o sa ma mai duc eu sa testez terenul de joc, dupa ce imi vin stiucile alea de 15 si 22 de cm 
La Dunare nu stiu cat de mult merge pescuit fara barca. Plus ca ramasul peste noapte e mai problematic daca suntem 10 oameni, totusi trebuie sa si dormim ca unii mai si conduc masinile si la dus, si la intors.

La Dunare nu stiu cat de mult merge pescuit fara barca. Plus ca ramasul peste noapte e mai problematic daca suntem 10 oameni, totusi trebuie sa si dormim ca unii mai si conduc masinile si la dus, si la intors.