Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de spiridusul » 24 Sep 2012, 21:21

Ne mutam aici de pe topicul IOR, Tineretului. Pot sa vb cu patronul baltii sa ne faca o reducere si sa ne tina noua garla, totul este sa stabilim intai data. Propun 6.10.2012, daca e ok pentru voi. Votati aici. Dupa ce stabilim data vorbesc si de pret.

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 24 Sep 2012, 21:55

spiridusul scrie:Ne mutam aici de pe topicul IOR, Tineretului. Pot sa vb cu patronul baltii sa ne faca o reducere si sa ne tina noua garla, totul este sa stabilim intai data. Propun 6.10.2012, daca e ok pentru voi. Votati aici. Dupa ce stabilim data vorbesc si de pret.
Salut, eu sunt de acord

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 24 Sep 2012, 22:22

E bine pe 6 octombrie si ptr mine, mergem sa lovim cumetrele alea periculoase de acolo si le dau pe la bot numai cu Sabrina, Sandra, CC Catch si Kim Wilde. N-au cum sa nu puna botul la ce le pregatesc pana atunci.
Important e sa fim acolo devreme sa le luam din pat la prima ora, pana sa se dezmeticeasca bine sa vada ce li se intampla, deja sunt la shooting.

M-a intaratat rau meciul asta de tocmai s-a terminat, m-a imbolnavit cat bulan au putut avea rapizii, dar pana cand ?!? Pe ei pe mama lor, pe mama stiucilor !

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 25 Sep 2012, 06:19

Cat de devreme sa fii pe balta, ca la 6:45 se lumineaza :)

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 25 Sep 2012, 07:04

Pai pe la 7, hai sa zicem cel tarziu la 7.30 sa fim cu ele in apa si sa misunam printre salcii. Asta inseamna ca pe la 5 sa plecam din Bucuresti ca sa nu ne grabim.

Nu se compara cu nimic o cafea aromata facuta la primus in iarba uda de pe mal, savurand caimacul cremos si privind cum se ridica aburii din apa si pasarile prinzand grai prin copaci. Momentele alea nu se pot descrie, doar se simt.

Deltaic e foarte pregatit in sensul asta, are reteta lui proprie (cred ca de fapt are mai multe) ptr cafeaua de dimineata ca sa amorseze mai bine motorul si s-o ia la sfert (adica cu cheile in buzunar).
Face caimacul pe dreapta numai din flacara de la primus :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 25 Sep 2012, 16:58

Stai ca mi-am adus aminte ce spunea un co-mesean de la terasa de duminica, pe numele lui de scena Deltaic, care parca usor timid (ca se batea tare cu pumnul in masa ca dupa alea impanate bine se da numai cu naluci cat sticla de bere) spunea ca a luat din astea saltate bine la kg cu brizbrizuri marunte spre mici, Salmo Hornet era una, dar si altele, dar mici, 8-10 cm.

Hai sa zic ca nu stiu eu detalii multe la din astea greucene, ca sunt mai tanar si nou venit in fenomen, dar uite ca si altii mai versati aproba ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc.
Asa ca nu o sa am emotii cu lingurile alea mici de 9 cm argintate bine de Misu ai caror dinti vor musca din maxilarele tari ca piatra ale batranelor locului.

Aia e , vom trai si vom vedea care va fi adevarul acelei zile. Ideea e sa punem pe mal cat mai multe dar si cat mai mari spre deliciul tuturor celor adunati acolo.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 25 Sep 2012, 17:32

...apoi, sunt stiuci si stiuci... :lol:
Si racele suedeze cica papa bine glidere/slidere cat talpa lu' Big foot si-apoi cand or venit ai nostrii cu tinichelele clasice, au castigat campionatul mondial. Dar nu poti spune ca de-atunci au inceput sa viseze coanele dintzoase numa' linguri oscilante...noh.
...insa ce se-ntampla in bazin la Conac, ii un pic diferit de ce-i prin delta, Suedia :lol:, sau chiar alte balti cu stiuci (vezi: Chiroiu, Vladimirescu, de-astea mici-lighenutze).

..nah, c-am postat si-aici. :twisted:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 25 Sep 2012, 17:48

spiridusul scrie:Ne mutam aici de pe topicul IOR, Tineretului. Pot sa vb cu patronul baltii sa ne faca o reducere si sa ne tina noua garla, totul este sa stabilim intai data. Propun 6.10.2012, daca e ok pentru voi. Votati aici.
HAPPY!
RX6 & Daiwa SS owner!

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 25 Sep 2012, 18:30

Pana acum, daca am inteles bine, suntem 4 hotarati si inca tot atatia nehotarati. Hai ca maine vorbesc cu patronul sa vad daca ne face discount.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 25 Sep 2012, 19:10

Afirmativ!....Sosesc!....Acum! :)

Scrie răspuns