contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
feugen
- veteran

-
Imi pare rau ca nu pot participa de data asta. Abia pe 7 ma intorc din Delta si... inca mi se pare mult prea repede. Incepand cu 14 octombrie imi ofer disponibilitatea in a participa, singura conditie ramane sa nu fiu de scarbici.
Va doresc fire intinse si nu in cele din urma distractie la cote (dimensiuni punctabile) maxime.

Bucuresti
-
spiridusul
- veteran

Maine va prezint rezultatul negocierii mele cu patronul baltii. O sa incerc sa obtin 600 de lei/zi pentru balta...daca suntem 12 cum am zis, inseamna 50 de lei de persoana. Balta nu e lata, din ambele parti se ajunge dupa mijloc, dupa parerea mea, daca sunt posturi fixe 12 suntem ok ca locuri de pescuit. La bere si gratar e loc destul

Nutresc sincera speranta sa ni se alature si deltaic...cu care sa destupam o sticla de whisky bun, asa cum mereu a recomandat.
-
D_ali
- veteran

Spune-i si tu, ca bastanu a chemat in perioada accea o iechipa sa-i scoata pestele din balta pentru ievaluare.
...sau invita-l la "ievaluare" impreuna cu tine si iata cum se facura de 10 pi lista.

-
Ghenadie
- veteran

nu mere asa, ca asta lanseaza imprevizibil si are nevoie de spatiu

-
D_ali
- veteran

...in cazul asta trebuie taiate si salciile.

-
deltaic
- veteran

>spiridusul< multumesc de invitatie,stimabile, dar exista cateva impedimente. Nu prea ma impac cu genul asta de pescuit,chiar si in delta evit cat pot de mult incintele(nu le exclud). Nu am nici o unealta si nici giugele in Bucuresti,tot arsenalul este cantonat prin diverse locatii din delta. Stiu,pot imprumuta dar nu este acelasi lucru. Daca Homer va trece cu bine peste necazurile ce s-au abatut asupra familiei sale, planificasem o delta scurta(6-7 oct) asa ca o consolare a faptului ca nu poate merge maine cu mine.
La iesirea de duminica am constatat ca toti cei care am participat suntem cam pe aceasi lungime de unda si sunt convins ca vor mai exista ocazii de socializare(cu degustare).
Va doresc tuturor o iesire cat mai minunata si >FIR INTINS<
PS Daca va ganditi la vreo iesire comuna in delta, ma voi ocupa serios de organizare.
-
spiridusul
- veteran

Deci l-am adaugat si pe Ghenadie pe lista...asteptam Dalli sa dea raspuns ferm, precum si oricine vrea sa ni se alature.
Deltaic, Delta e o destinatie, dar necesita mai multe resurse: timp, costuri mai mari...nu stiu daca vor fi multi doritori si sa si poata sa-si ia 2 zile de liber in aceasi perioada. Dar tinem aproape.
Giugele am eu destule, dar cum ai zis si tu, nu asta este problema

-
spiridusul
- veteran

Am discutat cu patronul, un om exceptional. Conditiile agreate sunt urmatoarele:
12 pescari minim.
60 de lei taxa de pescuit (care include exclusivitate, doar noi pe balta o sa fim).
Lista trebuie sa fie trimisa catre Petrica miercuri.
Bere si gratar, daca vrem sa facem un crap, sa anuntam din timp ca sa se aprovizioneze.
Pana acum suntem 7:
Spiridusul
The Fly
Sherbamont
Adrian (un prieten, vine si el)
Vegas
Ghenadie
Prietenul lui Vegas
Asteptam sa ni se alature si alti doritori.
-
Vegas_75
- veteran

Terrybill si Gogol sunt invitati sa-si exprime intentia mai clar si mai ferm, ori suntem golani ori nu mai suntem ?

Si nenea D_ali deasemenea si nu numai el.
Haideti ca sa facem trupa mare si unita

Ultima oară modificat 26 Sep 2012, 09:10 de către
Vegas_75, modificat 1 dată în total.