Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sherbamont
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de sherbamont » 26 Sep 2012, 09:10

Ar trebui sa ne organizam si cu masinile sa vedem cum mergem

spiridusul scrie:Am discutat cu patronul, un om exceptional. Conditiile agreate sunt urmatoarele:

12 pescari minim.
60 de lei taxa de pescuit (care include exclusivitate, doar noi pe balta o sa fim).
Lista trebuie sa fie trimisa catre Petrica miercuri.

Bere si gratar, daca vrem sa facem un crap, sa anuntam din timp ca sa se aprovizioneze.

Pana acum suntem 7:

Spiridusul
The Fly
Sherbamont
Adrian (un prieten, vine si el)
Vegas
Ghenadie
Prietenul lui Vegas

Asteptam sa ni se alature si alti doritori.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Sep 2012, 09:17

REGULAMENTUL EXPEDITIEI? (neclar) :lol: :twisted:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 26 Sep 2012, 09:27

D_ali scrie:REGULAMENTUL EXPEDITIEI? (neclar) :lol: :twisted:
conform CN LRS :lol1: - carlige debarbetate, nu mai mari de 3/0 :lol1: fara naluci care pot fi inghitite total, adica fara gume ca le mesteca :lol1:

PS eu nu garantez, deci ma treceti cu un mare "?", poate vin singur, poate venim tocmai 3 :lol: :lol: :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 26 Sep 2012, 09:41

D_ali am eu impresia ca ai inceput sa carcotesti si sa cauti eschive, vreau sa ma contrazici. Regulamentul e dur, puncteaza numai stiucile intarcate, nu retinem nimic din materialul piscicol ci doar trairile momentului si ceva poze in order to remember.

Tocmai am vb. cu Terrybill si mi-a confirmat ca vine si chiar sunt sanse sa mai aduca un prieten, va confirma el insusi pe seara aici negru pe alb.

Deltaic. Cat priveste Delta e clar ca toti ne-am dori sa fim acolo 2-3 zile macar dar intampinam diverse varii probleme specifice, unele greu de depasit dar nu imposibil, asa ca ptr moment o declar(am) un tel de atins, un deziderat, o dorinta. Lucrez la materializarea acestui vis ptr acest sezon, undeva la inceput de noiembrie cand iti ingheata mana pe lanseta si bradisul e lasat jos.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Sep 2012, 09:52

Nu te "contrazic", dar iata: (ca de exemplu)
TheFly scrie:evident ca asa ar trebui facut. Evoluam intr-un cadru organizat :)

Interesant ar fi in cazul asta sa se meraga pe un sistem de rotatie astfel incat fiecare pescar sa pescuiasca un timp limitat in fiecare sector, incadrandu-se in totalul de timp al concursului pe toate sectoarele cumulat. Ca sa fie relevant :)
so, cum se joaca hora? in sensul orar sau trigonometric...sau dupa soare? :lol: :twisted:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 26 Sep 2012, 10:02

Propun sa facem o hora romaneasca ca sa ajungem sa pescuim toti pe toate locurile disponibile ale baltii si astfel sa evitam eventualele conflicte. :lol:

Zic ca nu avem nevoie de astfel de reglementari, ptr ca nu e un "concurs" cu miza si vom pescui oricum toti peste tot. Nu vad eu pe unul ca se priponeste pe un loc anume si acolo ramane pana seara. Si oricum vor mai fi pauze de-o tigara , de hidratare, de refacerea fortelor etc.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 26 Sep 2012, 10:27

voi cum vreti, da io am vb cu nepotu si ajutoru lu Cousteau :lol1:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 26 Sep 2012, 10:42

Ghenadie, la bartai giugelele alea ale tale ma gandeam la o forta mare : intr-o sticla d-aia de bere jerkuitoare incastrezi perfect etans o mini camera de filmat cu bacterie mica si un led mic ptr putina lumina si daca tehnica electronica te ajuta ai sansa sa filmezi secundele dinaintea atacului stiucii. Din aproape in aproape, faci reglajele din mers si ajungi sa faci un clip chiar interesant. Te-ai gandit la treaba asta, crezi ca e plauzibila / realizabila ?

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 26 Sep 2012, 11:27

La cererea domnului Dalli, spicuim din regulament:

1) Jonctiunea la 7 pe malul baltii.
2) Pana la ora 9 nu ai voie sa bei mai putin de 5 beri.
3) Daca prinzi trei stiuci consecutiv fara sa prinda altcineva, iei pauza 30 de minute :)
4) Cea mai mare captura se pedepseste cu un rand de bere dat de autor, inainte de plecare.
5) La ora 13, cine a prins cele mai multe stiuci face gratarul.
6) Fiecare pescuieste unde doreste, cu conditia ca locul sa fie liber.
7) Daca locul este ocupat, se accepta eliberarea locului folosind tehnica impingerii discrete in apa.
8) Nu se accepta filmarile indecente.
9) Intrebarile de genul "la ce dai, ce mananca"nu se accepta si vor fi aspru sanctionate de participanti.
10) Carasul prins la slider puncteaza dublu.
11) Stiuca cea mai mare nu se imprumuta pentru poze. Se poate inchiria in schimb.
12) Plecarea se face grupat, in ordinea clasamentului; primul clasat pleaca primul in alauzele generoase ale participantilor; dupa 5 minute pleaca locul 2 si tot asa; ultimul strange gunoiul.
Multumit, dl. Dalli? :D

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 26 Sep 2012, 11:33

adica Domnu; D-ali va trebui sa stranga dupa voi? :lol1:
@D_ali - iti puin o pila la nepotu lu Cousteau ? ca dujmanii ti-au pus gand rau :lol:

Scrie răspuns